BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Ooo Ne güzel dahada kalabalık oluyoruz... Bir terslik yoksa 27 nisanda buluşuyoruz değil mi?

Betül ne yaptın canım? seni merak ettim umarım iyi geçmiştir randevun...

evet doktoru begendim bana herseyi anlattı.glukofen kullanmalısın gizli tiroid olabilir dedi cunku anneannemde vardı.eşimin tahlillerini begnemedi pek.ürolojiye görünmesi lazımmıs.varikosel olabilr.ona göre bilgi verip tedaviye baslıcaz.asılamaya gecicez gibi.notlar tutup dosyalıyor sanırım buda ilgilendiğini işini iyi bildigini gösterir. 2ayda adet görüyorum yumurtaların calısmıyor bazıları menapoza erken girer sende tam tersi yumurta rezervin cok iyi dedi.

Canım benim, hiç kendine bakmıyorsun, yine öyle azcık şeyler yemiyorsun demi. Çok geçmiş olsun, bolca dinlen. Acil şifalar tatlım..

canım benim yaaa çokk üzülüyorum bennn eşin seni böylee üzünce...yine mi ikna olmuyorrr ( yine mi vazgeçti (RABBİM yardımcın olsun canımmm...umarımm iknaa olurrr...umarımm bir kere gitsee bir kere ben eminimm ikna olacağına...dua edicemm senin içinn tatlımm çok çokk...

benn iyiyim canımm iyi beslenmeye çalışıyorummm ilaç almıyorumm hiç bir şekilde uyuyorum zaten gün içinde...dinleniyorum bol boll...canımmm yaaa kıyamamm ben sanaa...

Ooo Ne güzel dahada kalabalık oluyoruz... Bir terslik yoksa 27 nisanda buluşuyoruz değil mi?

Betül ne yaptın canım? seni merak ettim umarım iyi geçmiştir randevun...

inş... ben de gelmek istiyorummm bu kezzz inş...gelicem de...

sağol canım benim.bende idrardan olan ovulasyon yestinden alacağım bu aralar biraz yoğunum gelecek baya misafirim var onun telaşıyla uğraşıyorum.bencede senin okulunun tatil olması daha iyi hem okul hem tedavi zor olur.inşallah dediğin gibi hemen hamiş kalırız hepimiz

canım randevu için mayısın ilk haftası aramayı düşünüyorum inşallah çok uzun bir zaman beklememe gerek kalmaz

feryal canım aramıza hoşgeldin.sayımız çoğaldıkça mutlu oluyorum ben paylaşımlar da çoğalıyor çünkü.bende barış beye gitmeyi düşünüyorum onun hakkındaki görüşlerini paylaşırsan sevinirim

feryal inşallah en kısa zamanda bu sıkıntıların hepsini unutacak kadar mutlu olursun bebeğine kavuşup.biz henüz senin kadar uğraşmadık ama halinden anlıyorum Allah yardımcın olsun tatlım

buluşmaya gelmeye çalış canım inan pişman olmazsın

canım paylaşımın için teşekkürler.böyle şeyler duymak iyi geliyor şu aşamada bizlere.ne demişler çıkmayan candan ümit kesilmez.rabbim sadece bizi imtihan ediyor bebek hasretiyle.inşallah bizde senin gibi tez vakitte hamiş oluruz Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inş.

canım yeni doktorun hakkında hayırlı olur inşallah ve bebeğine kavuşmana vesile olur.

Oo Maşallah yumurta rezervinde iyimiş Ne güzel... inşallah bu doktorla kavuşursun bebişine canım...

hayırlı olsun yeni doktorun canım :))
27 nisan güzel tarih hadi yer belirleyelim ama şöyle rahat konuşacağımız bir yer olsun
geçenkinde çok rahat konuştuk özalplerin dükkanda :))
gülisay neredesinnnnnn nasılsın canım ?

yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldinizzz sefa getirdiniz topiğimize :)

feryal inşallah en kısa zamanda bu sıkıntıların hepsini unutacak kadar mutlu olursun bebeğine kavuşup.biz henüz senin kadar uğraşmadık ama halinden anlıyorum Allah yardımcın olsun tatlım

Iyi dileklerin icin sagol canim.
insallah en kisa surede kavusursunuz bebeklerinize cok zor bir surec cunku.

Baris bey ilgili ve hirsli bir dr

Randevu isine gelince suan randevu vermiyorlar.hazirana kadar
Aradiginda subat sonu aradigini ve haziranin 5-6 si gibi aramani soylediklerini soylersen randevu alirsin.
Subat sonu gittigimde her gelen yada arayan haataya bu cevabi verdiler.
aklinda bulunsun.

Esinin tavri seni hic yildirmasin canim.
yillarca ben hep tek gittim dr lara

En son baris beyle olan gorusmemede .bizler guclu kadinlariz unutma
Sadece giderken esinin nufus cuzdanini yanina al.buyuk ihtimal urolojiden esin adina randevu almani iateyecekler ve dr ozelde yapilan sperm testiini kabul edecektir.

Ve dr a sormak istedigin herseyi sor sakin cekinme
sen ne kadar bilincli olursan dr larda hastalarini o kadar dikkate aliyor unutma.

Ben bu aralar sik sik gidicem kismet bakarsin karsilasiriz.

Bende fakültede başlıyorum tedavime, benim bildiğim eşlerden herhangi birinin sgk olması yetiyor. Yani sen işlemlerini eşinin üstünden yaptırabilirsin. O zaman sorun olmaz bence...

Cevabın için teşekkür ederim. Sen ne zaman başlıyorsun belki karşılaşırız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tedavimizi kolaylaştırsın inşellah

evet randevu biraz sıkıntı oluyor oda yoğunluktan dolayı galiba ben şubatın ilk günleriydi aradım nisanın 2ci haftasında aramamı söylediler aradım ilk görüşme için 14 mayısa gün verdiler. Nerdeyse 4 ay zamanımı aldı.

Valla şuanda anlamadım canım ya, geçen akşam olumsuz konuştu. Üstüne gitmeyeceğim, son ana kadar bekleyeceğim. Ona ısrar edersemde ters teper :) o yüzden şuan sessizlerdeyim, gideceğim günün akşamına söylerim, bakalım ne yapcak..
Allah razı olsun canım, duaya çok ihtiyacım var, hatta hepimizin var. Allah yardımıcımız olsun.
Ne güzel uyuyorsun mışıl mışıl demek, dinlen bolca, güzel beslen, bol meyve ye, bebeğinide kendinide güzel besle..öptüm..:)

Tamam canım, eşimin nüfüs fotokopisi var, çantama koydum, yanımda bulunsun doğru..
Gelirmi bilmem, gelmezsede keyfi bilir, eninde sonunda gidecek, eli mahkum :)
Evet ya karşılaşabiliriz, aynı güne denk gelirse tanışabalilirizde, nede olsa kader arkadaşıyız :)

Cevabın için teşekkür ederim. Sen ne zaman başlıyorsun belki karşılaşırız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tedavimizi kolaylaştırsın inşellah

Çarşamba startı vereceğiz bakalım, inşallah hepimiz buraya hamile haberlerimizi yazarız canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…