- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
Arkadaslar merhaba
sayfayi tedafufen buldum bende bursaliyim.
Kismetse 22/04 tarihinde u.u de baris beule randevum var.
Tup bebege baslamak.icin insallah dogru bir karar vermisimdir.
Gecmisime gelince 2008 ve 2009 yillarinda bursa tup bebekte negatif iki denemem var.
Ve sonra osman beyle tanistim.ve bir suru test laparoskopi vs derken 3. Denememde iki nakil ve ikiz gebelik ancak 24. Haftada serklaja ragmen erken dogum yaptim.
Ve son olarak baris beyle yola devam etme karari aldim.
Bircok sebepten dolayi
Ama yaklasik 11 yildir bu islerle ugrasinca dr larin bircogunu da taniyorum.
feryal canım hoşgeldin :)) yazını okuyunca ilgimi çekti beni çünkü bende u.üniv barış beye gitmek istiyorum aslında benimde 4 defa negatif denemem var bi laparaskopi ve histerskopi ameliyatları ve 3 kerede hsg çekildim ve artık özellere karşı biraz çekimser davranıyorum, şuan aslında şahin beye gidiyoruz ama barış bey için randevu alıp ünivertsitede tedavi görmek istiyorum bende şubatta aradım nisanda ararmamı söylediler inşlh bakalım bi görüşücem nasıl yaklaşımlar durum hiç devllette tedavi görmedim ilk defa üniv. gidicem inşlh senden öğreniriz inşlh seninde pozitif ile sonuçlanır ve kucağına alırsın canım..
Canim bende tum tup bebeklerimi ozelde yaptirdim.
ilk defa devlet hastanesinde yaptiricam.
Naz kapris cekicek durumlari yok elbette ama benim iategim islerini duzgun yapainlar yeter.
Bakalim gelince bol bol yazarim.
Sordum canım 120 tl. 10 günde bir tekrarlıyor muayene ücreti...
Bana gelince, iltihap kurumuş fakat rahimde yara mevcut onuda haftaya donduracağız... Korkuyorum biraz
kızlar 27 nisan tamam dedik bir hafta kaldı bence yeride ayarlayalım foruma her zaman giremeyen arkadaşlar olabilir.girdiklerinde görsünler.ben havalar biraz düzelir umuduyla 27 nisan demiştim ama havanın hali malum onun için kapalı bi mekan olması iyi olur diye düşünüyorum.yerler hakkında çok fazla bilgim yok ama siz nereyi isterseniz ben size uyarım yeter ki belirleyelim herkes fikrini söylesin
birde yoklama yapalım liste yapalım gelecek olanlar söylesin az çok belli olmuştur işlerinizi ona göre ayarlayın kızlar az kaldı.ben geliyorum listeyi yapan eklesin beni inşallah kalabalık oluruz bu defa
hayırlı olsun yeni doktorun canım :))
27 nisan güzel tarih hadi yer belirleyelim ama şöyle rahat konuşacağımız bir yer olsun
geçenkinde çok rahat konuştuk özalplerin dükkanda :))
gülisay neredesinnnnnn nasılsın canım ?
yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldinizzz sefa getirdiniz topiğimize :)
canım hiç korkma yara dondurma işlemi 5-10 dklık bir işlem, inşlh bidaha tekrarlamaz....
hadi listemizi yapalım :
betül
özalp
papatya
gülisay (ben direk yazdım seni canım sensiz olmaz)
hadi kızlarrr gelenler söylesin yazalım:)
hadi listemizi yapalım :
betül
özalp
papatya
gülisay (ben direk yazdım seni canım sensiz olmaz)
hadi kızlarrr gelenler söylesin yazalım:)
nasılsınnnn nasıll gidiyorrr...az kaldıı buluşmaya heycanlandımm benn sizlerle tanışacağımm içinnn...bu arada benim de aklıma uzun sğree oturup sohbet edebileceğimizz kapalı bir mekan gelmedi açıkçası....
Merhaba kızlar uzun süre görüşemedik internet problemim ve yurt dışına dönmem yüzünden. Ben son doktora gidişimde aynı şeyleri tekrarladığı için Gürkan'dan vazgeçtim gibi.artık doktorlara gitmekten yoruldum ve çocuk meselesini aklımdan çıkarmaya karar verdim çünkü ben kafaya taktıkça o gelmicek anladım ben:))) şimdi sadece dua ediyorum bir de annemin ısrarına dayanamayıp yakı aldım eczaneden onu denicem artık hapmış ilaçmış uğraşmıcam. Öğrendiğim dualar var Yunus peygamberin duası Meryem duası keyzül arş duası onları yapıcam... Hakkımızda hayırlısı olsun. Buluşmanıza gelemicem malesef bunun içinde üzgünüm kısmet(
İyiyim canım asıl senin nasıl gidiyor bebiş de iyidir umarım.. Bu sefer gel mutlaka...
gelicem inş.. canımmm...ben iyiyim biraz baş ağrılarım var bir de kalmıyor bu kafamm kalkmıyoo bebişim de iyidir umarımm RABBİME emanet...ama korkuyorummm hala çok...sana bir yasinn sözümm varr utanıyorum söylemeye hala okuyamadımm kafamı kaldırabilsemmm ev işi bile yapamıyorummm arada buraya giriyorum iş de...işleri hepp kocişş yapıyooo
canim bende tum tup bebeklerimi ozelde yaptirdim.
Ilk defa devlet hastanesinde yaptiricam.
Naz kapris cekicek durumlari yok elbette ama benim iategim islerini duzgun yapainlar yeter.
Bakalim gelince bol bol yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?