BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Tesekkur ederim canim. Yasim gec 38. Ozelde bir kez klomen ile hamile kaldim baska da bir sey yasamadim. Verdiler randevu ama neler yasiyacagim bikmiyorum ki univeristede tup bebek yaptirma yasi kac belli bir sinir varmiki?
Üniversitede tüp bebek yaptırma yaş sınırı yok ama rapor için tam bilemiyorum 38 yaşındasın rapor hakkın var...hiç tedirgin olma onlar seni yönlendirirler daha 2 senen var 40 yaş sınırsa eğer...tedirgin olma hiç..hem 38 yaş geç mi. Hiç öyle düşünme...kime ne zaman nasip olacağı hiç belli olmaz...sen bi başla gerisi gelir...merak etme...

Canim ama ben 1979 ocak dogumluyum.. yani 5 ayim kaldi hesaplayinca neden gec kaldin dersen ise 15 aylik evliyim oncesi Ziya cetin diye dr gittim 5 ay tedavi gordum. Sonra yaz girdi falan.. simdi artik devam edeyim dedim tedavime.. oyle deme yas cok onemli bir faktor.. o kadar cok isterdimki 10 yil oncesine gitmek ama tabi nafile.. carsamba gunj gidecegim bakalim beni orada neler bekliyor

Senin sikintin neydi? Yasin kac? Moralman nasilsin?

Senin sikintin neydi? Yasin kac? Moralman nasilsin?
Ben 7 yıldır uğraşıyorum...ziya çetine de gittim acıbadem şahin beye de gittim bahçeci erbil beye de gittim...artık devlette hakkımı kullanıcam...başlarda sebepsiz infertelite idi...ama yaş ilerledikçe amh düşük yumurta rezervim az haliyle...yumurta kalitem de düşük biraz...ama sana şunu söylemeliyim her şey önce rabbimin hikmetinde sorgusuz...ama seninde elinde...saldım ben artık...olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil...herkes anne baba olamıyorsa vardır bunda da bir hayır...herşeyin başı sağlık...bunları söyleyebilmek çok mu kolay oldu çok yoruldum aslına bakarsan ama inanılmaz rahat ve huzurluyum hiç korkmuyorum...herşey nasip...yaş 33 benim...sen de oluruna bırak...sen tercihini yapmışsın devlet bu hakkı sana vermiş...başlamışsın bile...umarım hayırlısı olur hakkında...ben neden önce fakültede denemedim????çok istedim çünkü zamanında...daha iyi şartlarda deneyelim olmaması için bi neden yok diye düşündük eşimle...şimdi fakültede deniycem...çünkü eğer nasipte varsa her şekilde olur...Yeter ki nasibimiz de olsun...umarım senin için hayırlısı olur...Rabbim gönlündekini nasip etsin...teslim ol Rabbine...gerisi gelir inş...❤❤

Kızlar dün adetimin 2. günüydü kontrole gittim artık tüp bebek için iğnelere başlar umuduyla ama ultrasonda yumurtaların aynı boyda olmadığını uzun protokolle bu ay lucrine başlayabiliriz dedi kafam çok karışık 2 tane solda 2 tane de sağda istediği gibi folikül varmış ama aynı boyda olmayan büyük foliküler de varmış o yüzden şansımız az olur böyle başlarsak dedi bilgisi olan varsa nolur beni bilgilendirsin bu 3. ay hala başlayamadık geçen 2 ayda da doğum kontrol hapı kullandırmıştı

Yasin cok genc senin oncelikle.. bence yilma arada bir ara ver kafani dinle..ben oyle yaptim.. bugun randevum var ilk kez gidecegim..insallah herseyin hayirlisi olur.. ben kendimi alistirdim en kotusune.. bebeksiz bir hayat planlari bile yaomaya basladim.. esimi cok seviyorum o beni seviyor.. ne yapalim biz boylede mutluyuz..

doktorun kim bana da aynı şeyler söylendi bir kaç ay uzadı sinir olmuştum yumurtalar aynı bouda değil falan

muayene ücreti 200 müydü onun
Ben tüp bebek tedavisi diye gittim direk canım hiç ücret ödemedim defalarca muayene etti 2 aydır ama henüz tedaviye başlamadığı için muayene parası almıyor onlar tüp bebek ücretine dahil oluyor

Kızlar bana yardım eder misiniz doktorum yine tüp bebeğe başlamadı histeroskopi istedi ve jimerde sırf bu işlem için 2.150 tl istediler doktorum devlet hastanesinde ya da başka yerde de yaptırabilirsin dediler nerelerde yapılıyor bu işlem nolur fikir verin hangi hastaneler yapar bunu ?????????

Bahsettiğin histreskopi rahim içine bir aletle bakılıp rahmi incelemek olan değilmi, bunun için Medical parkı önerebilirim. bundan 4 sene önce orada olmuştum. SGK anlaşması olduğundan uyguna olmuştum. SGK anlaşması olan diğer özelleride araştırabilirsin.
Eğerki rahim filmi çekinecejksende en uygun hayat hastanesi ve burtomda çekiyorlar, buraları araştırabilirsin.

Evet canım rahim içine kamerayla bakılacak olan işlem medical park buralarda yok ki Balıkesir in ilçesindeyim ben

Canım sana bişi sormak istiyorum medikal park Bursa'yı önerdi gönendeki doktor da peki histeroskopi sırasında bi sorun gördüklerinde düzeltiyor mu medical parktaki doktor yani bu konuda işinin ehli mi

Ben geçen ay jimer de histeroskopi oldum. 2.150 TL ödedim. Suat Hazerin hastasıyım. Bence kendi doktoruna histeroskopiyi yaptırsan daha iyi olur. Ama karar senin. Başka özel bir hastaneye sormuştum 3.000 TL
Fiyat vermişlerdi.

Canım sana bişi sormak istiyorum medikal park Bursa'yı önerdi gönendeki doktor da peki histeroskopi sırasında bi sorun gördüklerinde düzeltiyor mu medical parktaki doktor yani bu konuda işinin ehli mi
özelden de detayı yazdım evet amaç oydu zaten kamerayla bakıldı, polip varmıştı temizlendi. Bursa Medicalparkta ki doktor sırf bu alanda uzmanlaşmış biriydi normal gebe muayenesi yapmıyordu. Histereskopi ve laporpskopi tarzı ameliyatlar yapıyordu.Zaten tüp bebek doktorum yönlendirdi. Şuan baktım oradan ayrılmış aritmide görülüyor. bir araştır istersen dr sabri kartal..

tıp fakültesine gidebilirsin sanırım

merhaba,
ben de fakülteye gidiyorum
tüm tüp bebek denemelerini fakültede mi yaptırdn ?
aşılama denediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…