BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Evet Allah kısmet etmiyosa vardır bi bildiği teslim olmaktan başka çaremiz yok ama insanın üzerindeki bu psikolojik baskı da gitmiyor maalesef.. Zaten en fazla üç beş sene daha bekleyip sonra ya evlatlık almayı ya da bir çocuga koruyucu aile olmayı planlıyorum.Allah hayırlısını versin yapcak bişey yok..

Allah yardımcın olsun.Umudunu kaybetme me.Kısmetinde varsa Allah muhakkak nasip eder.Eğer İstanbul a gitme imkanın varsa orda Mustafa Bahçeci adında bir doktor varmış birçok ümitsiz kişinin bile çocuk sahibi olmasını sağladığını duydum.Belki son çare olarak bunuda düşünebilirsin.

Merhaba bende yeni üye oldum. Benim yasimdan dolayi banada osman hoca %15 sansin var tüp bebekle . Başka sansin yok dedi. Tüp bebek dene dik. Sonuç negatif. Sonrasida hayal kirik ligi psikolojik bozukluk. Su anda. Suat Hazerin hastasiyim. Suat Hazer hasta psikolojisinden anliyor moralini yuksektiyor. Benim halka ümidim var. Ben inaniyorum benim bebeğim olacak. Burda bulunan arkadaşlar sizde umidinizi yitirmeyin.

Merhaba evet moral çok önemli Suat bey çok iyi bu konuda inşallah hepimiz kısa zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize :)

Çocuğunuza kardeş istemek çok doğal hakkınız, bunu istemek normal bir durum, sadece bu kadar üzmeyin kendinizi . Doğal yoldan iki kere hamile kalmışsınız gene kalabilirsiniz, olmazsada çok kafa yormayın. Herşey gönlünüzce olsun inşallah..

Eşime hak veriyorum tabi oda haklı ve o yüzden galiba yeniden tedavi olalım diyemiyorum, bu cesareti bulamıyorum kendimde. Geçmişim olumsuzluklarla dolu, gene aynı olacak fikri aklımdan çıkmıyor, eşimde destek olmuyor. Çocuk istiyor ama lafta yani doğal yolla olabilme imkanım yok gibiyken, tedavide olmazken nasıl olcak bilmem..Teşekkürler değerli destekleriniz için..

Merhaba.Ben de Osman Hocaya gitmiştim ama olmaz diye o kadar net bi şekilde kestirip attı ki psikolojim çok bozulmuştu.Haşa hiç bir doktor Allah değil sonuçta ben hangi durumda olursa olsun asla olmaz diyen doktora inanmıyorum. Bizim gibi hastalar için en öenmli şey moral ve umut..Ben de Suat Hazer'e gitmeyi düşünüyorum.Ama ola ki tüp bebek dedi pembe mavi hastanesi bu konuda ne kadar başarılı bilemiyorum açıkcası..

Herkese merhabalar.. Uludag Universitesinde tedavi goren var mi aranizda? Bende bebek icin tedavi gormek istiyorum. Bugun randevu aldim 13 eylule verdiler asistablar bakacakmis? Prosudur nasil ilerliyor arkadsslar bilen eden giden varmi acaba?

Merhaba arkadaşlar 7 yılık evlilik ve ilk günden bu yana 7 yıllık iç sızlatan yürek yakan bir evlat hasreti benim hikayemde maddi imkansızlık sebebiyle aşılama veya tüp bebek yöntemini kullanamamış 30 yaşında imtihanda olan bi arkadaşınızımben nihayet gücümüzü toplayıp tüp bebek tedavisi için yaşadığım şehre 2 saat uzaklıkta bir merkeze bismillah diyebildik yalnız 2 aydır tedaviye başlayamadık minimum vitamin eksiklikleri ve çikolata kisti prolaktin yüksekliği yüzünden tedavideyim 2 aydır doğum kontrol hapı kullandım Perşembe günü bitti hapım şimdi Allah nasip ederse adet kanaması bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Doktor Suat Hazer e gidiyorum Bursa'da ama Bursalı değilim Balıkesir den gel git yapıyorum

Son düzenleme:
Ben de önümüzdeki ay tüp bebek denemesini denemek istiyoruz. Doktor Suat Hazerde tedaviye başladık onunla devam etmek istiyoruz. Hayırlısı nasip kısmet

Ben de önümüzdeki ay tüp bebek denemesini denemek istiyoruz. Doktor Suat Hazerde tedaviye başladık onunla devam etmek istiyoruz. Hayırlısı nasip kısmet
Hayırlı olsun inşallah canım biz de 10 Temmuz'da başladık bakalım bugün beklenen adet kanamam başladı yarın kontrol var nasipse

Herkese merhabalar.. Uludag Universitesinde tedavi goren var mi aranizda? Bende bebek icin tedavi gormek istiyorum. Bugun randevu aldim 13 eylule verdiler asistablar bakacakmis? Prosudur nasil ilerliyor arkadsslar bilen eden giden varmi acaba?
Merhaba ben de uludağ üniversitesinde
Tüp bebek tedavimi olucam inş...3.denemem olacak...randevu almışsın ne güzel...hiç aşılama denedin mi...eğer yaşın ve durumun aşılamaya uygunsa aşılama ile başlayabilirsin tedaviye...yani öyle uygun görebilirler...hakkında hayırlısı...

Tesekkur ederim canim. Yasim gec 38. Ozelde bir kez klomen ile hamile kaldim baska da bir sey yasamadim. Verdiler randevu ama neler yasiyacagim bikmiyorum ki univeristede tup bebek yaptirma yasi kac belli bir sinir varmiki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…