BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Herkese merhabalar.. Uludag Universitesinde tedavi goren var mi aranizda? Bende bebek icin tedavi gormek istiyorum. Bugun randevu aldim 13 eylule verdiler asistablar bakacakmis? Prosudur nasil ilerliyor arkadsslar bilen eden giden varmi acaba?
merhaba,
gittin mi fakülteye
ben haziran ayından beri gidiyorum
bir aşılama oldum olumsuz
şimdi ikincisini olacağım bu ay

Ama biz tedavinin sonuna geldik nerdeyse başlamadan yapmak gerekiyormuş sanırım
merhaba,
hamile kalmıssınız hayırlı olsun.hangi yöntemle kaldınız ve hangi hastaned ebilgi verebilir misiniz.

Teşekkür ederim. Bursa Acıbadem hastanesi doktor şahin Zeteroglu. Tüp Bebek yöntemi ile . Tez zamanda nasip etsin inşallah
teşekkür ederim
amin inşallah
hastaneye ne kadar ödediniz peki?

merhaba,
aşılama ıle mı hamıle kaldınız?

tıp fakültesine gidebilirsin sanırım
Ben Balıkesir'de oturuyorum tıp fakültesinden randevu telefonunu bile açmıyorlar Bursa'ya nasıl yapıcam hiç bilmiyorum canım yaaa medical parka uygun dediler hiç de uygun değilmiş aradım şimdi 1500 dediler çaresizim çok

telefonu zor acıyorlar ama sonrasında bırdaha telefonla işin olmuyor
oraya her gittiğinde randevunu oradan verıyorlar
0224 295 25 25 i mi arıyorsun
ısrarla ara , burası tüp bebek in telefon numarası.

medical park ı hıc bılmıyorum
ama tüp bebek için fakulte de bu rakamı alıyor sanırım.
2 asılama ucretsız ama tüp bebek 1500 tl dediler bana

merhaba,
gittin mi fakülteye
ben haziran ayından beri gidiyorum
bir aşılama oldum olumsuz
şimdi ikincisini olacağım bu ay
Gittim bir kac tahlil yaptirdilar sonuclar ile tup bebek klinigine yonlendirdiler. Ekim 11 ine randevu aldim. Bakalim ne olacak ne bitecek?

Ben Hsg cektirmistim cok korka korka gitmistim. Sana medicabil tavsie edebilrim. 500 milyon anestesizsiz oldum hemde. Hic acimadi regl sancisi gibi bisidi. Yapan uzman dr da cok tatli seker bir kadindi Figen han.di sanirim orayi oneririm

Merhabalar tekrardan. Demissinki universitede tup bebek yaptirma yas siniri yok. Rapor icin var. Ikisindede yok mu sinir? Ben oyle biliyorum ama

Gittim bir kac tahlil yaptirdilar sonuclar ile tup bebek klinigine yonlendirdiler. Ekim 11 ine randevu aldim. Bakalim ne olacak ne bitecek?
anladım canım
inş güzel ilerler sürecin
ben de hazirandan beri tüp bebek yollarını asındırıyorum:)
yarın yenıden randevum var

Ben Hsg cektirmistim cok korka korka gitmistim. Sana medicabil tavsie edebilrim. 500 milyon anestesizsiz oldum hemde. Hic acimadi regl sancisi gibi bisidi. Yapan uzman dr da cok tatli seker bir kadindi Figen han.di sanirim orayi oneririm
Hsg yi bende anestezisiz olmuştum o başka bişi histeroskopi bambaşka bişi onu anesteziyle yapıyorlar ama ücreti çok yüksek

Medical parkta Tüp bebek değil sadece histeroskopi 1500 canım tüp bebek bundan hariç 7500 zaten özel jimere gidiyorum ben

Hsg yi bende anestezisiz olmuştum o başka bişi histeroskopi bambaşka bişi onu anesteziyle yapıyorlar ama ücreti çok yüksek
Oyle mii? Ben ayni sey diye biliyordum.. Ben o zman hsg icin cok arastirma yaptirmistim ve medikabil bulmustum. Buyuk ihtimalle orada da bu islem yapiliyordur.. ben derim ki bir arayin gorusun.. iyi bir hastane ve ucretleri jkmere gore cok cok uygun..

Tamam canım çok teşekkür ederim yarın orayı da arayacağım bakalım

Hadi ya :))))
Ben de dedim ne kadar ucuz
Histeroskopi nedir ki?
Histeroskopi anestezi altında Rahime kamerayla girip üç boyutlu incelenmesi işlemi aynı esnada ufak yapışıklıklar veya küçük polip ya da miyom türü kistler varsa alınabilen ufak bi operasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…