merhaba,Herkese merhabalar.. Uludag Universitesinde tedavi goren var mi aranizda? Bende bebek icin tedavi gormek istiyorum. Bugun randevu aldim 13 eylule verdiler asistablar bakacakmis? Prosudur nasil ilerliyor arkadsslar bilen eden giden varmi acaba?
merhaba,Ama biz tedavinin sonuna geldik nerdeyse başlamadan yapmak gerekiyormuş sanırım
Teşekkür ederim. Bursa Acıbadem hastanesi doktor şahin Zeteroglu. Tüp Bebek yöntemi ile . Tez zamanda nasip etsin inşallahmerhaba,
hamile kalmıssınız hayırlı olsun.hangi yöntemle kaldınız ve hangi hastaned ebilgi verebilir misiniz.
teşekkür ederimTeşekkür ederim. Bursa Acıbadem hastanesi doktor şahin Zeteroglu. Tüp Bebek yöntemi ile . Tez zamanda nasip etsin inşallah
6.540 tlteşekkür ederim
amin inşallah
hastaneye ne kadar ödediniz peki?
merhaba,Merhaba kızlar bende 3 yıllık evliyim 1 yıldırda bebiş düşünüyoruz maalesef olmadıbenim tüm değerlerim normal çıktı ama eşimde ileri hareket sorunu çıktı bitkisel kürler vs en fazla %5 lik bi artış oldu toplam ileri hareketimiz %14 bunada yetersiz dedi doktorumuz bu şekilde zor olur dedi bizde aşılama yaptırmaya karar verdik. Önerebileceğiniz doktor- hastane varmıdır acaba birde fiyatlar nasıl?
Ben Balıkesir'de oturuyorum tıp fakültesinden randevu telefonunu bile açmıyorlar Bursa'ya nasıl yapıcam hiç bilmiyorum canım yaaa medical parka uygun dediler hiç de uygun değilmiş aradım şimdi 1500 dedilertıp fakültesine gidebilirsin sanırım
telefonu zor acıyorlar ama sonrasında bırdaha telefonla işin olmuyorBen Balıkesir'de oturuyorum tıp fakültesinden randevu telefonunu bile açmıyorlar Bursa'ya nasıl yapıcam hiç bilmiyorum canım yaaa medical parka uygun dediler hiç de uygun değilmiş aradım şimdi 1500 dedilerçaresizim çok
Gittim bir kac tahlil yaptirdilar sonuclar ile tup bebek klinigine yonlendirdiler. Ekim 11 ine randevu aldim. Bakalim ne olacak ne bitecek?merhaba,
gittin mi fakülteye
ben haziran ayından beri gidiyorum
bir aşılama oldum olumsuz
şimdi ikincisini olacağım bu ay
Ben Hsg cektirmistim cok korka korka gitmistim. Sana medicabil tavsie edebilrim. 500 milyon anestesizsiz oldum hemde. Hic acimadi regl sancisi gibi bisidi. Yapan uzman dr da cok tatli seker bir kadindi Figen han.di sanirim orayi oneririmKızlar bana yardım eder misiniz doktorum yine tüp bebeğe başlamadı histeroskopi istedi ve jimerde sırf bu işlem için 2.150 tl istediler doktorum devlet hastanesinde ya da başka yerde de yaptırabilirsin dediler nerelerde yapılıyor bu işlem nolur fikir verin hangi hastaneler yapar bunu ?????????
Merhabalar tekrardan. Demissinki universitede tup bebek yaptirma yas siniri yok. Rapor icin var. Ikisindede yok mu sinir? Ben oyle biliyorum amaÜniversitede tüp bebek yaptırma yaş sınırı yok ama rapor için tam bilemiyorum 38 yaşındasın rapor hakkın var...hiç tedirgin olma onlar seni yönlendirirler daha 2 senen var 40 yaş sınırsa eğer...tedirgin olma hiç..hem 38 yaş geç mi. Hiç öyle düşünme...kime ne zaman nasip olacağı hiç belli olmaz...sen bi başla gerisi gelir...merak etme...
anladım canımGittim bir kac tahlil yaptirdilar sonuclar ile tup bebek klinigine yonlendirdiler. Ekim 11 ine randevu aldim. Bakalim ne olacak ne bitecek?
Allah yardimcin olsun insallah cok gzuel haberler alirsin istedigin kadar bebek sahibi olursun..anladım canım
inş güzel ilerler sürecin
ben de hazirandan beri tüp bebek yollarını asındırıyorum:)
yarın yenıden randevum var
Hsg yi bende anestezisiz olmuştum o başka bişi histeroskopi bambaşka bişi onu anesteziyle yapıyorlar ama ücreti çok yüksekBen Hsg cektirmistim cok korka korka gitmistim. Sana medicabil tavsie edebilrim. 500 milyon anestesizsiz oldum hemde. Hic acimadi regl sancisi gibi bisidi. Yapan uzman dr da cok tatli seker bir kadindi Figen han.di sanirim orayi oneririm
Medical parkta Tüp bebek değil sadece histeroskopi 1500 canım tüp bebek bundan hariç 7500 zatentelefonu zor acıyorlar ama sonrasında bırdaha telefonla işin olmuyor
oraya her gittiğinde randevunu oradan verıyorlar
0224 295 25 25 i mi arıyorsun
ısrarla ara , burası tüp bebek in telefon numarası.
medical park ı hıc bılmıyorum
ama tüp bebek için fakulte de bu rakamı alıyor sanırım.
2 asılama ucretsız ama tüp bebek 1500 tl dediler bana
Oyle mii? Ben ayni sey diye biliyordum.. Ben o zman hsg icin cok arastirma yaptirmistim ve medikabil bulmustum. Buyuk ihtimalle orada da bu islem yapiliyordur.. ben derim ki bir arayin gorusun.. iyi bir hastane ve ucretleri jkmere gore cok cok uygun..Hsg yi bende anestezisiz olmuştum o başka bişi histeroskopi bambaşka bişi onu anesteziyle yapıyorlar ama ücreti çok yüksek
Tamam canım çok teşekkür ederim yarın orayı da arayacağım bakalımOyle mii? Ben ayni sey diye biliyordum.. Ben o zman hsg icin cok arastirma yaptirmistim ve medikabil bulmustum. Buyuk ihtimalle orada da bu islem yapiliyordur.. ben derim ki bir arayin gorusun.. iyi bir hastane ve ucretleri jkmere gore cok cok uygun..
Çok tesekkur ediyorum cnmAllah yardimcin olsun insallah cok gzuel haberler alirsin istedigin kadar bebek sahibi olursun..
Hadi ya :))))Medical parkta Tüp bebek değil sadece histeroskopi 1500 canım tüp bebek bundan hariç 7500 zatenözel jimere gidiyorum ben
Histeroskopi anestezi altında Rahime kamerayla girip üç boyutlu incelenmesi işlemi aynı esnada ufak yapışıklıklar veya küçük polip ya da miyom türü kistler varsa alınabilen ufak bi operasyonHadi ya :))))
Ben de dedim ne kadar ucuz
Histeroskopi nedir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?