Cift rahim mi? Hqngi doktordu? Sen baska bir doktor bul ona git.orada iyi bir doktor var Ayse Yeliz Selimoglu. Genc bir doktor..o seni yonlendirir..yunurta olusup dollenmemi olusmuyor sendeOnu da denedim canım gittim ve bana sende çift rahim var kimse söylemedi mi deyip gönderdi ne bi tahlil ne başka birşey şok oldum ve cift rahim falan yok benim de biraz tembellik var ama klomen ile olumlu sonuç alabiliyorum yumurta konusunda
İnşallah Rabbim yardımcın olsun bende o zaman zubeydeden iyi bi doktora gideyim gecenki gibi bir sonuçla karşılaşmam inşallahBu arada benimde adetim duzenlidir. Insallah fakulte bana sans getirir..hayirlisi artik
Evet çift rahim dedi ama yokmuş adını hatırlamıyorum ama sırf bu nedenle o hastaneye gitmek hiç isyemiyorum ebet klomenle yumurta olusuyor fakat döllenme yokCift rahim mi? Hqngi doktordu? Sen baska bir doktor bul ona git.orada iyi bir doktor var Ayse Yeliz Selimoglu. Genc bir doktor..o seni yonlendirir..yunurta olusup dollenmemi olusmuyor sende
O anı unutamıyorum kaç gün kendime gelemedim böyle birseyden supheleniyorsun madem beni yönlendir birşey yap yani o hastanenin önünden bile geçmek istemiyorumEvet çift rahim dedi ama yokmuş adını hatırlamıyorum ama sırf bu nedenle o hastaneye gitmek hiç isyemiyorum ebet klomenle yumurta olusuyor fakat döllenme yok
Baska bir doktor ile yola devam et o zaman.. kac kez klomen kullandin? Kac kez yunurta olustu sende?O anı unutamıyorum kaç gün kendime gelemedim böyle birseyden supheleniyorsun madem beni yönlendir birşey yap yani o hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum
Şöyle kısaca anlatayım geçen sene haziran gibi ilk basladik tedaviye prolaktine bakıldı ve yüksek çıktı ama ilaçla düşürüldü bırakınca tekrar çıktı Dr da bunu kullanmaya devam et dedi aynı zamanda yumurta takibi yaptı ve gelismedigini gördü ve 4 ay klomen verdi ve yumurta oluşumu her ay oldu ama prolaktin dışında hiç birşeye bakmadı 3 ay ara verelim klomene dedi daha sonra ziya çetine geçtim o da prolaktin için kullandığım ilacı direk bıraktırdı 1000 e çıksa da o ilacı kullanma dedi glukofen ve folic asit kullandım 3 ay sonra o da tekrar klomen verdi iki ayda onda klomen ve çatlatma iğnesi kullandım durum bu biraz uzun oldu kusura bakmayınBaska bir doktor ile yola devam et o zaman.. kac kez klomen kullandin? Kac kez yunurta olustu sende?
Şöyle kısaca anlatayım geçen sene haziran gibi ilk basladik tedaviye prolaktine bakıldı ve yüksek çıktı ama ilaçla düşürüldü bırakınca tekrar çıktı Dr da bunu kullanmaya devam et dedi aynı zamanda yumurta takibi yaptı ve gelismedigini gördü ve 4 ay klomen verdi ve yumurta oluşumu her ay oldu ama prolaktin dışında hiç birşeye bakmadı 3 ay ara verelim klomene dedi daha sonra ziya çetine geçtim o da prolaktin için kullandığım ilacı direk bıraktırdı 1000 e çıksa da o ilacı kullanma dedi glukofen ve folic asit kullandım 3 ay sonra o da tekrar klomen verdi iki ayda onda klomen ve çatlatma iğnesi kullandım durum bu biraz uzun oldu kusura bakmayın
Gerçekten çok zor bi dönem Bursa yi bilmiyorum şimdi tekrar Dr değiştirmek istiyorum eşimde kızıyor ama adam klomenden başka birşey vermiyor bi tahlil bile yaptırmadı 5 aydır olsaydı şimdiye kadar doğal yolla olurdu diyorEski Doktorum hep 3 4 tane iyi yumurta var çoğul gebelik bile olur dedi haziran da ziya bey hsg istedi onda da bi taraf kapalı çıktı yani rahim filminin üstünden daha 3 a y geçti belki kapalı olduğu için olmadı biraz daha beklesem olur belki de ama bi yandan diğer hormonlarıma baktirsam iyi olur zaman kaybetmemis olurum
Eski doktorunuz kimdi? Bence baska bir doktor arastirmasi yapin hemen asilama yaptirmadan once. Eger asilama sartsa o zaman Ziya beye gidersiniz tekrardanGerçekten çok zor bi dönem Bursa yi bilmiyorum şimdi tekrar Dr değiştirmek istiyorum eşimde kızıyor ama adam klomenden başka birşey vermiyor bi tahlil bile yaptırmadı 5 aydır olsaydı şimdiye kadar doğal yolla olurdu diyor
hangi ilçesindesiniz bende balıkesirin ilçesinde oturuyorum.sizi anlıyorum.özellikle kadın doğum doktoru sıkıntı.bursa da bir kısım sektör gibi.özelse bursa acı badem,devletse izmir medikal parkı soruşturun. inşallah bebeğinize kavuşursunuz.Evet canım rahim içine kamerayla bakılacak olan işlem medical park buralarda yok ki Balıkesir in ilçesindeyim ben
Eski doktorunuz kimdi? Bence baska bir doktor arastirmasi yapin hemen asilama yaptirmadan once. Eger asilama sartsa o zaman Ziya beye gidersiniz tekrardan
Ozel hastanede mi kendisi? Bencede guzelce acele etmeden bir arastirin derrim.. telas yapmayin nasil olsa gunun birinde olurYalçın Gürel çok iyi bi Dr psikolog gibi guler yüzlü hastasını görmesine gerek bile yok telefondan direk tanır aşılama gerekse bile ben ziya beye yaptiracagimdan pek emin değilim doğrusu
İnşallah hayırlısı olsun senin için. İlk denememdi fakat 10 haftalıkken kalbi durdu aldırdık malesef. Şahin beydi doktorum çok iyi bir doktor ama çok k meşgul ve kalabalık. Kendisine ulaşmak zor. Hemşirelerle iletişime geçmek gerekiyor mecburen. Ve herşeyden önemlisi işin mutfağında embriyolog var doktordan daha önemli. Ben birdahaki tedavimi istanbulda görmeyi düşünüyorum.Sonucunuz nasıl oldu, memnun kaldınız mı ? Ben de bu hafta başlıcam inşallah tedaviye. İlk denemem olcak, çok heyecanlıyım :)
Gönendeyim canım ben senin tüp bebekle mi doğal yolla mı oldu hamileliğin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah canım yaaahangi ilçesindesiniz bende balıkesirin ilçesinde oturuyorum.sizi anlıyorum.özellikle kadın doğum doktoru sıkıntı.bursa da bir kısım sektör gibi.özelse bursa acı badem,devletse izmir medikal parkı soruşturun. inşallah bebeğinize kavuşursunuz.
Özelde Bursa jimer hastanesi doktorum Suat Hazer benim medical park devlet hastanesi değil malesef canım o da özelhangi ilçesindesiniz bende balıkesirin ilçesinde oturuyorum.sizi anlıyorum.özellikle kadın doğum doktoru sıkıntı.bursa da bir kısım sektör gibi.özelse bursa acı badem,devletse izmir medikal parkı soruşturun. inşallah bebeğinize kavuşursunuz.
Sebebini araştırdılar mı peki ?İnşallah hayırlısı olsun senin için. İlk denememdi fakat 10 haftalıkken kalbi durdu aldırdık malesef. Şahin beydi doktorum çok iyi bir doktor ama çok k meşgul ve kalabalık. Kendisine ulaşmak zor. Hemşirelerle iletişime geçmek gerekiyor mecburen. Ve herşeyden önemlisi işin mutfağında embriyolog var doktordan daha önemli. Ben birdahaki tedavimi istanbulda görmeyi düşünüyorum.
Bebek patolojiye gitti 69 kromozom olduğunu öğrendik. Kendi kromozom analizlerimizi pıhtılaşma testi vs yaptırdık sonuç bekliyoruzSebebini araştırdılar mı peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?