BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Insallah en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.. Bende tedaviye basladim universitede. Donasyon dusunmezmisiniz peki?

İnşallah.. Sonrasında düşüncem ne olur bilmiyorum ama o ihtimali hiç düşünmüyorum.Bu bana nasip olmadıysa eğer zorla oldurmanın da bi anlamı yok diye düşünüyorum. Bana pek etik gelmiyor bu donasyon işi.

Ben de Suat hocaya gidiyorum canım Temmuz ayından beri şimdi histeroskopi istedi ilk adet bitiminde yapılacak sana neler dedi

Insallah en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.. Bende tedaviye basladim universitede. Donasyon dusunmezmisiniz peki?
Canım sen naptın fakültede süreç nasıl işliyor anlatır musın ben özel jimere gidiyorum ama bi yandan da fakülteye mi başlasam özeldeki tutmazsa şimdiden rapor için koşturayım diyorum

Ben de Suat hocaya gidiyorum canım Temmuz ayından beri şimdi histeroskopi istedi ilk adet bitiminde yapılacak sana neler dedi

Benim sorunum erken menopoz, bi kaç test istedi dha ve growth hormone yani büyüme hormon değerleri için.Onları yaptırdım dha oranı iyi çıktı büyüme hormonu düşük çıktı. Yükselmesi içinde gün aşırı kullanmam gereken iğne verdi onu yapıyorum bitince tekrar ölçücek ve sonrasında bi karar verilcek sanırım.

Merhabalar tekrardan. Demissinki universitede tup bebek yaptirma yas siniri yok. Rapor icin var. Ikisindede yok mu sinir? Ben oyle biliyorum ama
Raporlu denemek istersen yaş sınırı var raporsuz ücretli denemek istersen yaş sınırı yok...yani ben öyle biliyorum...zaten raporsuz ücreti 7500 lira...kimse 7500 lira verip fakültede deneyi tercih etnez sanırım...❣❣

Canım sen naptın fakültede süreç nasıl işliyor anlatır musın ben özel jimere gidiyorum ama bi yandan da fakülteye mi başlasam özeldeki tutmazsa şimdiden rapor için koşturayım diyorum
Ben fakültede tedavi oluyorum
Dün ikinci asılamam yapıldı

Bende fakultede tedavi gorecegim. Bilmiyorum bana ne uygulanacak once asilama mi yoksa direkt tup bebek mi? Benim amh degerim dusuk bende asilama uygulanir mi? Sizin sikintiniz neydi asilama oldunuz?
bilemiyorum ki benım amh değerim ıyıydı
bizde eşimde sorun vardı
sperm hareketi az ve morfolojısı düşüktü

evet oldum ben asılama
ilkını temmuz ayında oldum negatif cıktı

diğerini de bu cumartesı gunu oldum

Ben 11 inde 3.randevum var ona gidecegim. Ilkinde asistanlar konusuyor sorular soruyor size. Sonra tahlil usg istiyorlar. Sonra sonuclarla bir daha gidiyorsunuz bakiyor ve seni gerekli yere sevk ediyor. Bemi tup bebek bolumune sevk ettiler. Bakalim ne uygulanacak orada bana bende bilmiyorum

Insallah guzel haberlerle burada olursunuz.. hic sikmayin caninizi sizin saglikli yunurtalariniz var demekki ve bence asilama tutacak..

Bende var da eşimde yok işte
4 sene olucak hiç korunmadık
siz kac yıllık evlısınız
inş sizin de olur kısa zamanda.
Hic mi yok? Asilama yapildiysa illaki vardir..biz 16 aylik evliyiz benim yasim 38 cikolata kistim var sadece bir kez klomen ile hamile kalabildim. Benim cok zor.. elimden gelen herseyi yaomak istiyorum sadece

Hic mi yok? Asilama yapildiysa illaki vardir..biz 16 aylik evliyiz benim yasim 38 cikolata kistim var sadece bir kez klomen ile hamile kalabildim. Benim cok zor.. elimden gelen herseyi yaomak istiyorum sadece
sperm sayısı iyi:) yanlış yazmışım ..
oldukca ıyı de , sperm ileri hareketi az canım
bir de morfolojisi düşük

sen hamile kaldın bebeğin oldu mu yoksa sonlandı mı gebelik?
zor deme cidden Allah ne istese o oluyor yani.

Canim ben gecen kis tedavi gordum Ziya Cetinde.klomen ile kimyasal gebelik yasadim... o da zaten gebelik sayilmiyor... Canim icimdeki ses oyle diyor.. ben alistirdim ama zaten kendimi eskisi kadar uzulmuyorum... demekki boylesi uygunmus.. Kader... senin isin cok kolay hic uzulme.. en kotu tup bebek ile olacaktir

Hadi hayırlısı canım

anladım , ben de alıstırdım ki
fakültede konusuyorum ınsanlarla içim kararıyor
yok 3 asılama denedım olmadı, bu 3. tüpüm falan dıyorlar
ben daha ıkıncı asılamadayım bu sürec bıle yıpratıyor ınsanı
3 tüp denemek çok orkutuyor beni

valla millet tecavüzle hamile kalıyor aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…