Insallah en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.. Bende tedaviye basladim universitede. Donasyon dusunmezmisiniz peki?Hiç bi test istemeyen doktordan koşarak uzaklaşın bence..Detaylı araştırma yapmadan nasıl yorum yapabiliyorlar anlamıyorum.Ben Bursada bi çok doktora gittim umutsuz vaka oldugum için bir çoğu aynı yorumu yaptı evet ama tek bi doktora gidilmemeli sonuç alınamıyorsa ve de başka yapcak bişey yok diyorlarsa doktorunuzu değiştirin.. Jimer hastanesi Suat Hazere gidiyorum şu anda tüp bebek uzmanı, en azından diğer doktorların istemedği başka testler istiyor ve sorunun köküne inip düzeltmeye çalışıyor.Şimdilik memnunum tavsiye edebilirim.
Ben de Suat hocaya gidiyorum canım Temmuz ayından beri şimdi histeroskopi istedi ilk adet bitiminde yapılacak sana neler dediHiç bi test istemeyen doktordan koşarak uzaklaşın bence..Detaylı araştırma yapmadan nasıl yorum yapabiliyorlar anlamıyorum.Ben Bursada bi çok doktora gittim umutsuz vaka oldugum için bir çoğu aynı yorumu yaptı evet ama tek bi doktora gidilmemeli sonuç alınamıyorsa ve de başka yapcak bişey yok diyorlarsa doktorunuzu değiştirin.. Jimer hastanesi Suat Hazere gidiyorum şu anda tüp bebek uzmanı, en azından diğer doktorların istemedği başka testler istiyor ve sorunun köküne inip düzeltmeye çalışıyor.Şimdilik memnunum tavsiye edebilirim.
Canım sen naptın fakültede süreç nasıl işliyor anlatır musın ben özel jimere gidiyorum ama bi yandan da fakülteye mi başlasam özeldeki tutmazsa şimdiden rapor için koşturayım diyorumInsallah en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.. Bende tedaviye basladim universitede. Donasyon dusunmezmisiniz peki?
Ben de Suat hocaya gidiyorum canım Temmuz ayından beri şimdi histeroskopi istedi ilk adet bitiminde yapılacak sana neler dedi
Raporlu denemek istersen yaş sınırı var raporsuz ücretli denemek istersen yaş sınırı yok...yani ben öyle biliyorum...zaten raporsuz ücreti 7500 lira...kimse 7500 lira verip fakültede deneyi tercih etnez sanırım...❣❣Merhabalar tekrardan. Demissinki universitede tup bebek yaptirma yas siniri yok. Rapor icin var. Ikisindede yok mu sinir? Ben oyle biliyorum ama
Ben fakültede tedavi oluyorumCanım sen naptın fakültede süreç nasıl işliyor anlatır musın ben özel jimere gidiyorum ama bi yandan da fakülteye mi başlasam özeldeki tutmazsa şimdiden rapor için koşturayım diyorum
Bende fakultede tedavi gorecegim. Bilmiyorum bana ne uygulanacak once asilama mi yoksa direkt tup bebek mi? Benim amh degerim dusuk bende asilama uygulanir mi? Sizin sikintiniz neydi asilama oldunuz?Ben fakültede tedavi oluyorum
Dün ikinci asılamam yapıldı
bilemiyorum ki benım amh değerim ıyıydıBende fakultede tedavi gorecegim. Bilmiyorum bana ne uygulanacak once asilama mi yoksa direkt tup bebek mi? Benim amh degerim dusuk bende asilama uygulanir mi? Sizin sikintiniz neydi asilama oldunuz?
Ben 11 inde 3.randevum var ona gidecegim. Ilkinde asistanlar konusuyor sorular soruyor size. Sonra tahlil usg istiyorlar. Sonra sonuclarla bir daha gidiyorsunuz bakiyor ve seni gerekli yere sevk ediyor. Bemi tup bebek bolumune sevk ettiler. Bakalim ne uygulanacak orada bana bende bilmiyorumCanım sen naptın fakültede süreç nasıl işliyor anlatır musın ben özel jimere gidiyorum ama bi yandan da fakülteye mi başlasam özeldeki tutmazsa şimdiden rapor için koşturayım diyorum
Insallah guzel haberlerle burada olursunuz.. hic sikmayin caninizi sizin saglikli yunurtalariniz var demekki ve bence asilama tutacak..bilemiyorum ki benım amh değerim ıyıydı
bizde eşimde sorun vardı
sperm hareketi az ve morfolojısı düşüktü
evet oldum ben asılama
ilkını temmuz ayında oldum negatif cıktı
diğerini de bu cumartesı gunu oldum
Bende var da eşimde yok işteInsallah guzel haberlerle burada olursunuz.. hic sikmayin caninizi sizin saglikli yunurtalariniz var demekki ve bence asilama tutacak..
Hic mi yok? Asilama yapildiysa illaki vardir..biz 16 aylik evliyiz benim yasim 38 cikolata kistim var sadece bir kez klomen ile hamile kalabildim. Benim cok zor.. elimden gelen herseyi yaomak istiyorum sadeceBende var da eşimde yok işte
4 sene olucak hiç korunmadık
siz kac yıllık evlısınız
inş sizin de olur kısa zamanda.
sperm sayısı iyi:) yanlış yazmışım ..Hic mi yok? Asilama yapildiysa illaki vardir..biz 16 aylik evliyiz benim yasim 38 cikolata kistim var sadece bir kez klomen ile hamile kalabildim. Benim cok zor.. elimden gelen herseyi yaomak istiyorum sadece
Pozitif olur sonuç inşallah canımBen fakültede tedavi oluyorum
Dün ikinci asılamam yapıldı
Canim ben gecen kis tedavi gordum Ziya Cetinde.klomen ile kimyasal gebelik yasadim... o da zaten gebelik sayilmiyor... Canim icimdeki ses oyle diyor.. ben alistirdim ama zaten kendimi eskisi kadar uzulmuyorum... demekki boylesi uygunmus.. Kader... senin isin cok kolay hic uzulme.. en kotu tup bebek ile olacaktirsperm sayısı iyi:) yanlış yazmışım ..
oldukca ıyı de , sperm ileri hareketi az canım
bir de morfolojisi düşük
sen hamile kaldın bebeğin oldu mu yoksa sonlandı mı gebelik?
zor deme cidden Allah ne istese o oluyor yani.
Hadi hayırlısı canımBenim sorunum erken menopoz, bi kaç test istedi dha ve growth hormone yani büyüme hormon değerleri için.Onları yaptırdım dha oranı iyi çıktı büyüme hormonu düşük çıktı. Yükselmesi içinde gün aşırı kullanmam gereken iğne verdi onu yapıyorum bitince tekrar ölçücek ve sonrasında bi karar verilcek sanırım.
ay sanmıyorum valla artıkPozitif olur sonuç inşallah canım
anladım , ben de alıstırdım kiCanim ben gecen kis tedavi gordum Ziya Cetinde.klomen ile kimyasal gebelik yasadim... o da zaten gebelik sayilmiyor... Canim icimdeki ses oyle diyor.. ben alistirdim ama zaten kendimi eskisi kadar uzulmuyorum... demekki boylesi uygunmus.. Kader... senin isin cok kolay hic uzulme.. en kotu tup bebek ile olacaktir
anladım , ben de alıstırdım ki
fakültede konusuyorum ınsanlarla içim kararıyor
yok 3 asılama denedım olmadı, bu 3. tüpüm falan dıyorlar
ben daha ıkıncı asılamadayım bu sürec bıle yıpratıyor ınsanı
3 tüp denemek çok orkutuyor beni
valla millet tecavüzle hamile kalıyor aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?