Sormayin valla.. sasirip kaliyorum ama onzamanda soyle dusunuyorum.. Her zaman Allahin dedigi olur... Demekki Allah boyle istiyor.. Tevekkul etmek gerekiyor ne yapalim :)anladım , ben de alıstırdım ki
fakültede konusuyorum ınsanlarla içim kararıyor
yok 3 asılama denedım olmadı, bu 3. tüpüm falan dıyorlar
ben daha ıkıncı asılamadayım bu sürec bıle yıpratıyor ınsanı
3 tüp denemek çok orkutuyor beni
valla millet tecavüzle hamile kalıyor aklım almıyor
Size tavsiyem ilk once kandan hormon degerlerinize baktirin. Amh degerinizide olcturun. Ondan sonra iyi bir doktor bulup yunurta takibi yaptirin. Tabi bu arada esinizin sperm degerleride onemli. Sizin herseyiniz normal olup esinizin kotu de olabilir. Herseyi ogrenip ona gore bir tedav yontemi uyguluyin. Yoksa bosa zaman kaybi olur sizin icin. Maddi manevi yonden yipranirsinizKizlar bende pco var . 11 aydir çocuk düşünüyoruz, olmuyor. Ne eşime ne benim rahim filmine bakıldı. Kendiliğinden adet olamiyorum. Klomenle yumurtam buyumuyor.
Nasıl bi tedavi uygulanir ? Dr ignelerden bahsetti ganol f falan. Bunlarin maliyeti nedir ? Ozel hastaneye gidicem. Fikirlerinizi merak ediyorum
Size tavsiyem ilk once kandan hormon degerlerinize baktirin. Amh degerinizide olcturun. Ondan sonra iyi bir doktor bulup yunurta takibi yaptirin. Tabi bu arada esinizin sperm degerleride onemli. Sizin herseyiniz normal olup esinizin kotu de olabilir. Herseyi ogrenip ona gore bir tedav yontemi uyguluyin. Yoksa bosa zaman kaybi olur sizin icin. Maddi manevi yonden yipranirsiniz
Nasildi degerleriniz? Amh degeri; sizin yumurta rezervinizi soyluyor.yani ne kadar yumurtaniz kalmis onu belirtiyor.. cok onemli bir deger aslinda o yuzden ona gore tedavinizi hizlandirirsiniz..Hormonlarima bakildi daha önce
Art var canım ama muayene ücreti pahalı ben Nisa’n da gittim 400 tl idi raporlu ücrete rakam alamamıştım Osman hoca var orda dilersen orda da bi ön görüşme yap raporun altı ay geçerli acele etme derimBursada raporlu tup bebek yaptiracagim nereleri var kizlar bilen eden? Ben bir tek eurofertil buldum gorustum. Icime sindi acikcasi. Ama baska yerler varsa oralari ile de gorusme yapmak isterim.
Art de rapor geciyor mu aa bilmiyordum... eminmisiniz peki?Art var canım ama muayene ücreti pahalı ben Nisa’n da gittim 400 tl idi raporlu ücrete rakam alamamıştım Osman hoca var orda dilersen orda da bi ön görüşme yap raporun altı ay geçerli acele etme derim
Allah yardımcın olsun cnm inşallah zamanı gelmiştir ve Rabbim ol der. Dedgin yerin ismini duydum burdan yaptran bi kaç kişi memnun kalmıştı hatta tüp bebek tedavisi olumlu olmuştu. Raporlu yaptığını bilmiyodum orasının ne kadar fiyat verdiler cnm ?Merhabalar... Bugun raporumu aldim.. ve bir kac gun icinde tadavime basliyacagim insallah Allahin izniyle.
Eurofertil klinigi ile gorusme yapmistim...ilk kez tup bebek yaptiracagim. bugun yarin adet olacagim. insallah olur... Hakkimizda hayirlisi..
2500 tl raporlu fiyatı. ilaclarda belli kısmını devlet karsılıyor ama tam ne tutar bılemıyorum. doktor ıle gorusme ıyı gectı ıcıme sındı ama burdan bır arkadas sımdı bana Bursa art tüp bebek merkezınıde onerdı oranında sgk anlaşması varmıs. ama oranıın fiyatı ne bilmiyorum sen biliyormusunAllah yardımcın olsun cnm inşallah zamanı gelmiştir ve Rabbim ol der. Dedgin yerin ismini duydum burdan yaptran bi kaç kişi memnun kalmıştı hatta tüp bebek tedavisi olumlu olmuştu. Raporlu yaptığını bilmiyodum orasının ne kadar fiyat verdiler cnm ?
canım benım ocakta doluyor raporum. bıraz acele etmem lazım. ve bugunde adet oldum.yarın ıcın randevu almıstım eurofertıle.kafam karıstı ıyıce..Art var canım ama muayene ücreti pahalı ben Nisa’n da gittim 400 tl idi raporlu ücrete rakam alamamıştım Osman hoca var orda dilersen orda da bi ön görüşme yap raporun altı ay geçerli acele etme derim
Iyimis ozman fiyatı cnm ben art nin raporlu yaptığını bilmiyodum ogrenirsen banada bilgi verirmisin. Senin için neresi hayırlısıyla orası olur inşallah2500 tl raporlu fiyatı. ilaclarda belli kısmını devlet karsılıyor ama tam ne tutar bılemıyorum. doktor ıle gorusme ıyı gectı ıcıme sındı ama burdan bır arkadas sımdı bana Bursa art tüp bebek merkezınıde onerdı oranında sgk anlaşması varmıs. ama oranıın fiyatı ne bilmiyorum sen biliyormusun
Bence ocakta raporun doluysa oyalanma orda yaptr hem doktor belki gerekli görürse embriyoları donduryor fln doktorun içine sindiyse yaptr cnm. Gene de sen bilirsin art raporlu yapmıyor diye biliyodum bencanım benım ocakta doluyor raporum. bıraz acele etmem lazım. ve bugunde adet oldum.yarın ıcın randevu almıstım eurofertıle.kafam karıstı ıyıce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?