BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Sormayin valla.. sasirip kaliyorum ama onzamanda soyle dusunuyorum.. Her zaman Allahin dedigi olur... Demekki Allah boyle istiyor.. Tevekkul etmek gerekiyor ne yapalim :)

Merhaba arkadaslar.. benim bu ayin 11 inde uludag universitesi tup bebek bolumunde ilk randevum var. Ama ben bugun adet oldum. Sizce yarin gideyim kan testi yaptirip hormon degerlerime baktirayim mi o sonuclarla gideyim hazr olsun dedim.. ne dersiniz? Yoksa bir sonraki aya kadar yine bekleyecegim? Ocak ayinda 40 tan gun almaya baslayacagim zamanla yarisiyorum artik

Kizlar bende pco var . 11 aydir çocuk düşünüyoruz, olmuyor. Ne eşime ne benim rahim filmine bakıldı. Kendiliğinden adet olamiyorum. Klomenle yumurtam buyumuyor.

Nasıl bi tedavi uygulanir ? Dr ignelerden bahsetti ganol f falan. Bunlarin maliyeti nedir ? Ozel hastaneye gidicem. Fikirlerinizi merak ediyorum

Size tavsiyem ilk once kandan hormon degerlerinize baktirin. Amh degerinizide olcturun. Ondan sonra iyi bir doktor bulup yunurta takibi yaptirin. Tabi bu arada esinizin sperm degerleride onemli. Sizin herseyiniz normal olup esinizin kotu de olabilir. Herseyi ogrenip ona gore bir tedav yontemi uyguluyin. Yoksa bosa zaman kaybi olur sizin icin. Maddi manevi yonden yipranirsiniz

Canim benim sorunum belki zaten pko var. Amh ne oluyor ?

merhaba tosun788
öncelikle bebeğinizi hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı temenni ederim.
sizden bir ricam var.
suriyeli bir doktordan bahsetmiştiniz.
bu doktor nerede?
bende bursadayım ve 5 yıldır bebek için uğraşıyorum ama kısmet olmadı.
bu doktora bende gitmek istiyorum.
doktorla ilgili bilgilerinizi rica ediyorum.

Merhaba kizlar.. universitede tup bebek bolumune muayene oldum... Bakan bayan doktor cok olumsuz konustu. Yapariz ama cok zor dedi.. Alt ust oldum. Burada sira gelmez disarida bir yere yaptirin dedi. Ugrasmak istemiyor gibiydi. Berbat bir yaklasimla net konustu... Inat icin ugrasilir bu kadin icin dedim.Bende heyet raporu icjn evrak toplamaya basladim ama her an bu isten vazgecebilirim...

Merhabalar... Bugun raporumu aldim.. ve bir kac gun icinde tadavime basliyacagim insallah Allahin izniyle.
Eurofertil klinigi ile gorusme yapmistim...ilk kez tup bebek yaptiracagim. bugun yarin adet olacagim. insallah olur... Hakkimizda hayirlisi..

Bursada raporlu tup bebek yaptiracagim nereleri var kizlar bilen eden? Ben bir tek eurofertil buldum gorustum. Icime sindi acikcasi. Ama baska yerler varsa oralari ile de gorusme yapmak isterim.

Bursada raporlu tup bebek yaptiracagim nereleri var kizlar bilen eden? Ben bir tek eurofertil buldum gorustum. Icime sindi acikcasi. Ama baska yerler varsa oralari ile de gorusme yapmak isterim.
Art var canım ama muayene ücreti pahalı ben Nisa’n da gittim 400 tl idi raporlu ücrete rakam alamamıştım Osman hoca var orda dilersen orda da bi ön görüşme yap raporun altı ay geçerli acele etme derim

Art var canım ama muayene ücreti pahalı ben Nisa’n da gittim 400 tl idi raporlu ücrete rakam alamamıştım Osman hoca var orda dilersen orda da bi ön görüşme yap raporun altı ay geçerli acele etme derim
Art de rapor geciyor mu aa bilmiyordum... eminmisiniz peki?

Merhabalar... Bugun raporumu aldim.. ve bir kac gun icinde tadavime basliyacagim insallah Allahin izniyle.
Eurofertil klinigi ile gorusme yapmistim...ilk kez tup bebek yaptiracagim. bugun yarin adet olacagim. insallah olur... Hakkimizda hayirlisi..
Allah yardımcın olsun cnm inşallah zamanı gelmiştir ve Rabbim ol der. Dedgin yerin ismini duydum burdan yaptran bi kaç kişi memnun kalmıştı hatta tüp bebek tedavisi olumlu olmuştu. Raporlu yaptığını bilmiyodum orasının ne kadar fiyat verdiler cnm ?

2500 tl raporlu fiyatı. ilaclarda belli kısmını devlet karsılıyor ama tam ne tutar bılemıyorum. doktor ıle gorusme ıyı gectı ıcıme sındı ama burdan bır arkadas sımdı bana Bursa art tüp bebek merkezınıde onerdı oranında sgk anlaşması varmıs. ama oranıın fiyatı ne bilmiyorum sen biliyormusun

canım benım ocakta doluyor raporum. bıraz acele etmem lazım. ve bugunde adet oldum.yarın ıcın randevu almıstım eurofertıle.kafam karıstı ıyıce..

Iyimis ozman fiyatı cnm ben art nin raporlu yaptığını bilmiyodum ogrenirsen banada bilgi verirmisin. Senin için neresi hayırlısıyla orası olur inşallah

canım benım ocakta doluyor raporum. bıraz acele etmem lazım. ve bugunde adet oldum.yarın ıcın randevu almıstım eurofertıle.kafam karıstı ıyıce..
Bence ocakta raporun doluysa oyalanma orda yaptr hem doktor belki gerekli görürse embriyoları donduryor fln doktorun içine sindiyse yaptr cnm. Gene de sen bilirsin art raporlu yapmıyor diye biliyodum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…