Oyleymis burdan birisi dedi. Siteisne girdim baktim evet var gozukuyor. Sanada haber veririm zaten. Sen neler yaptin ne durumdasin canimIyimis ozman fiyatı cnm ben art nin raporlu yaptığını bilmiyodum ogrenirsen banada bilgi verirmisin. Senin için neresi hayırlısıyla orası olur inşallah
Ya bende oyle biliodum o yuzden hic arastirmadim bile ama gec kaldim yarin randevum var arada kaldim sormaBence ocakta raporun doluysa oyalanma orda yaptr hem doktor belki gerekli görürse embriyoları donduryor fln doktorun içine sindiyse yaptr cnm. Gene de sen bilirsin art raporlu yapmıyor diye biliyodum ben
Aa ıyimis ozman çok sevinirim cnm sağol. Ben şuan beklemedeyim üniversitede son tüp bebek hakkim var ama yaptrmiyorum şuan genetik sonucumu görüşmek için cuma günü üni ye gidicem bakalm doktorla goruseyim belki ona gore biseyler düşünürümOyleymis burdan birisi dedi. Siteisne girdim baktim evet var gozukuyor. Sanada haber veririm zaten. Sen neler yaptin ne durumdasin canim
Anladım cnm herşeyde bi hayır vardır üzülme stres yapma belki burası sana iyi gelir adetin 2. Ve 3. Günü başlanıyor tedaviyeYa bende oyle biliodum o yuzden hic arastirmadim bile ama gec kaldim yarin randevum var arada kaldim sorma
Sen hep universitede mi yaptirdin disarida dusunmedin mi hic? Tuttumu hic senin denemelerinAa ıyimis ozman çok sevinirim cnm sağol. Ben şuan beklemedeyim üniversitede son tüp bebek hakkim var ama yaptrmiyorum şuan genetik sonucumu görüşmek için cuma günü üni ye gidicem bakalm doktorla goruseyim belki ona gore biseyler düşünürüm
Ben üniversitede çikolata kisti amelyti oldum tüp bebek denemelerimin ilkini amelyttan önce yaptrdim tutmadı amelyttan sonra kist tekrarlayinca iknci denemeyi yaptrdim o tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldm cnm dışarda düşünüyorm ama şuan kendim de hazır değilim arastryorm bi yandan belki birden karar veririm:)Sen hep universitede mi yaptirdin disarida dusunmedin mi hic? Tuttumu hic senin denemelerin
Ben üniversitede çikolata kisti amelyti oldum tüp bebek denemelerimin ilkini amelyttan önce yaptrdim tutmadı amelyttan sonra kist tekrarlayinca iknci denemeyi yaptrdim o tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldm cnm dışarda düşünüyorm ama şuan kendim de hazır değilim arastryorm bi yandan belki birden karar veririm:)
Inşallah cnm sende güzel haber verirsin bana ve herkese umut olursun insallahkonusmustuk zatn senle bu kist hakkında. bendede var maalesef... ne diyeyim hakkımızda hayırlısı canım... ınsallah guzel haberlerını alırız buradan
Jimer hastanesi de raporlu yapıyor diye biliyorum. Art ye ben gidiyorum hiç raporlu yaptığını duymadım.konusmustuk zatn senle bu kist hakkında. bendede var maalesef... ne diyeyim hakkımızda hayırlısı canım... ınsallah guzel haberlerını alırız buradan
Ben raporumu aldım ve gittim Osman hocayla görüştüm ama fiyat görüşmedik kilo vermem gerektiğini söylemişti ne kilo verdim ama onun istediği rakama gelemeden raporumun tarihi geldi bitişi tarihte ben normal hamile kaldım zaten öğren bence raporlu tedavi var Nisan ayın sonunda gitmiştim en sonJimer hastanesi de raporlu yapıyor diye biliyorum. Art ye ben gidiyorum hiç raporlu yaptığını duymadım.
Benim rapor hakkım yok ki . Üç defa üniversitede tüp bebek denemiştim ben. ART de raporun geçtiğini ilk defa burda duydum şaşırdım.Ben raporumu aldım ve gittim Osman hocayla görüştüm ama fiyat görüşmedik kilo vermem gerektiğini söylemişti ne kilo verdim ama onun istediği rakama gelemeden raporumun tarihi geldi bitişi tarihte ben normal hamile kaldım zaten öğren bence raporlu tedavi var Nisan ayın sonunda gitmiştim en son
Bende bilmiyodum kuzum :) sen naptn gorusmeyeli tedaviye devam ediyormusun osman hocadaBenim rapor hakkım yok ki . Üç defa üniversitede tüp bebek denemiştim ben. ART de raporun geçtiğini ilk defa burda duydum şaşırdım.
İyi canım napayım çabalamaya devam. Tekrardan başlıyoruz. Bakalım nasıl olacak. Sen neler yapıyosun görüşemedik bayadır. Çıktı mı genetik sonucu?Bende bilmiyodum kuzum :) sen naptn gorusmeyeli tedaviye devam ediyormusun osman hocada
Sevindim valla cnm farklı bi tedavimi yapicak doktr ne dedi ? Sonuçlar çıktıda göstermek için randevuyu geç verdiler cuma günü gidicem görüşmeye baklm ne dicek ben tedavi olmaya ara verdim ama hazır değilim şuan cnmİyi canım napayım çabalamaya devam. Tekrardan başlıyoruz. Bakalım nasıl olacak. Sen neler yapıyosun görüşemedik bayadır. Çıktı mı genetik sonucu?
Jimeri aradim bana yok demislerdi. Ben zaten bugun eurofertile basladim...hatta ilaclarimdan ilk ignemi vuruldum.. merkez icime sindi. Doktorun yaklasimi da iyi geldi bana... ilk etapta az ilacla yunurta olusturacagini soyledi doktor. Benim gibi dusuk amh olan hastalarda fazla ilac kullanmiyormus. Bakalim neler olacak Allah hayirlisini versin insallahJimer hastanesi de raporlu yapıyor diye biliyorum. Art ye ben gidiyorum hiç raporlu yaptığını duymadım.
Evet daha önce yapılmayan bişey yapacakmış. Rahme çizik atıp öyle transfer yapacağını söylemişti. Bakalım bu sefer ne olacak.Sevindim valla cnm farklı bi tedavimi yapicak doktr ne dedi ? Sonuçlar çıktıda göstermek için randevuyu geç verdiler cuma günü gidicem görüşmeye baklm ne dicek ben tedavi olmaya ara verdim ama hazır değilim şuan cnm
Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.Jimeri aradim bana yok demislerdi. Ben zaten bugun eurofertile basladim...hatta ilaclarimdan ilk ignemi vuruldum.. merkez icime sindi. Doktorun yaklasimi da iyi geldi bana... ilk etapta az ilacla yunurta olusturacagini soyledi doktor. Benim gibi dusuk amh olan hastalarda fazla ilac kullanmiyormus. Bakalim neler olacak Allah hayirlisini versin insallah
Bu sabah Osman hoca ile bir gorusme yaptim acikcasi icime sinmedi. Zaten benim gibi zor hastalarla ugrasmak istemedigini ustu kapali anlatti... iki gun sonra direkt bana senin tup bebekle bile hamile kalaMazsin diyebilirmis.. yaklasimi bana gore degil..Jimer hastanesi de raporlu yapıyor diye biliyorum. Art ye ben gidiyorum hiç raporlu yaptığını duymadım.
Sagol canim insallah seninde guzel haberlerini alirim buradan. Mutlu oluyorum guzel haberler alinca. Sen epeydir ugrasiyordun takip ettigin kadsriyla. Allah yuzunu guldursunHakkında hayırlısı olsun. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.
Amin cümlemizin yüzü gülsün inşallah. Evet bayadır uğraşıyorum. İlk önce senin tedavin sonuçlanacak o zaman ilk önce senin güzel haberlerini duyarız inşallah.Sagol canim insallah seninde guzel haberlerini alirim buradan. Mutlu oluyorum guzel haberler alinca. Sen epeydir ugrasiyordun takip ettigin kadsriyla. Allah yuzunu guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?