BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Şu an araştırıyorum canım jimer acı badem eurofertil var aklımda senin var mı tavsiye ettiğin bi yer saglikciysan senin tavsiyenı de değerlendiririm ben 2.5 yıldır bursadayim bilmiyorum hiç

Şu an araştırıyorum canım jimer acı badem eurofertil var aklımda senin var mı tavsiye ettiğin bi yer saglikciysan senin tavsiyenı de değerlendiririm ben 2.5 yıldır bursadayim bilmiyorum hiç
Burdaki çalıştığım doktorlar bana Serbülent Orhan ve Şahin Zeteroğlu dediler. Ama Suat Bey'in yorumlarıda çok iyi . Kafam karışıyor benimde

X
Burdaki çalıştığım doktorlar bana Serbülent Orhan ve Şahin Zeteroğlu dediler. Ama Suat Bey'in yorumlarıda çok iyi . Kafam karışıyor benimde
ziya beye bana tüp bebek için nereyi önerirsiniz dediğimde pembe maviye git evin yakın dedi mesafe önemli değil benim için İstanbula bile giderim dedim herkes aynı işlemi yapıyor ne gerek var dedi bi yere yonlendirmesini beklerdim açıkçası

Yok cnm o yönlendirmeye karşı. Mesela mümessil falanda sevmez.. Bize hsg için hasta yönlendirin diyorz hayır diyor. Bir kaç arkadaşım gitmiş hsg nerde yaptırayım diye sormuşlar cevap evin nereye yakınsa oraya demiş Herkese aynı şeyleri mi söylüyor kız bu :)))

Aynen canım bende nereye çektireyim dedim evine yakın yeri tercih et dedi tamm da tüp bebek ya da aşılama boyle birsey degil sonuçta çok önemli bi aşama

Aynı seyleri soylemeyi bırak tedavi bile aynı ilk gittiğimde bi folic asid bide glukofen verdi yolladı eczacı da bi baktı bana zayıfım zaten sana mı bu ilaç dedi evet dedim incülin direncin kaç çıktı da bunu verdiler dedi bakmadilar ki dedim

evet banada folic asid ve glukofen verdi. Sen kaç yaşındasın.. AMh bakmışlarmıydı. Kistin mi vardı seninde

eourofertil nasıl acaba .
Bi arkadaşım bi kaç yıl önce oraya gitmiş tavsiye ederim dedi fakat o zaman özer kutlu varmıs şimdi özer bey jimere geçmis orda da tüp bebek merkezinde Suat bey sorumlu özer bey de normal gebe takibi falan yapıyor sanırım öyle yorumladım kendimce gerçek bey nasıl daha önce gitmişsin sen

Özer bey çok iyi bir doktordur gerçekten. Sanırım Jimer tüb bebek ve kadın doğum konusunda baya donanımlı.. Gerçek Aydın'dan ben memnun kalmadım şöyle ki ; ben sancıyla acile gittim sabaha karşı neyse sabah oldu kadın doğum görsün dediler. CA 125 v.s testler istedi. Marker ler yüksek çıkınca bana acil ameliyat kötü huylu olabilir falan dedi. Yanımda başka dr u aradı fikir aldı. kendinden emin gibi davranmadı. acil ilaçlı mr çektir falan filan.. Neyse sonra işe geldim radyolog baktı güldü geçti bunlar çikolata kisti, zaten yükseltmesi çok normal dedi.. Benim değerim 250 civarıydı, bende Gerçek beye zaten yükselmesi gerekmez mi dedim evet ama bukadar değil dedi. Sağlıkta çalışmasam hemen sorgusu sualsiz laparoskopide bulcktm kendimi

İşin içinde olunca tabi ki daha iyi bilirsiniz bu durumları gerçek bey ağustos ayında gelmiş oraya bi Suat bey şahin bey kadar başarılı olamaz algısı uyandı bende özer bey acaba aşılama ya da tüp bebek yapıyor mu orada öğrenmek lazım o da tercih edilebilir o halde sende iyi olduğunu düşünüyorsun

Bu arada yumurtalık kisti ile özer beye başvurup iki çocuk sahibi olan birini duydum arkadasimdan yani gidip olumlu sonuç alan iki kişi duydum belirtmek isterim kist sorunun varmış madem

Bu arada yumurtalık kisti ile özer beye başvurup iki çocuk sahibi olan birini duydum arkadasimdan yani gidip olumlu sonuç alan iki kişi duydum belirtmek isterim kist sorunun varmış madem
Benimde kuzenim ozer beyin hastasiydi yillar once. Normal.gebelik surecinde de cok iyidir. Gercek bey normal bir kadin dogumcuydu tup bebege yonelimi nasildir bilemem ama bana sanki hayatinda ilk kez cikolata kistinde kan degerleri yukselen insam muamelesi yapmasaydi iyiydi :))

En kisa zamanda jimeri arayıp özer beyin tüp bebek ve aşılama yapıp yapmadığını ogrenicem gerçi belki de ikisine de gerek kalmadan farklı bi tedavi uygulanir bilemem doktorun kararı tabi ki şu an eurofertil de elendi aklımdan :))

Hayır şu anda tüp bebek merkezinin başında. Ve tüp bebek yapıyor. Medikal parktaydı ayrılıp buraya gelmiş. Ziya bey herkese standart tedavi uygular. Hep aynı ilaçlar başka bir şey yok. Ben pek tavsiye etmem ama yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…