Evet doktorum oydu ekibine gayet iyiydi.. ben herkesten memnun kaldım açıkçası tavsiye ederim... raporun var mı senin canım? ÇıkarttınmiDr olarak Gerçek Aydın mi ilgilendi ekip nasıl deneyiminizi paylaşır misiniz benim de seçim yapmam lazım 2 haftaya kadar
İnşallah.normalde pazar günü olmam gerekiyoduİnşallah düşündüğünüz gibi olur ne zaman olmanız gerekiyordu peki sanırım var daha ?
Ben raporsuz yaptırcam canım tip fakultesi beni çok ugrastirir diye düşündüm süreç nasıl oluyor hiç bilmiyorum bu yakınım gitmişti oraya aşılama falan denemeden tüp bebek yapmayız demişler çok çelişkide kaldım bilgim de yok açıkçasıEvet doktorum oydu ekibine gayet iyiydi.. ben herkesten memnun kaldım açıkçası tavsiye ederim... raporun var mı senin canım? Çıkarttınmi
Hadi bakalım inşallah olmazsın
- İnşallah.normalde pazar günü olmam gerekiyodu
Canım söyle söyleyeyim ben bulunduğum sehirdeki fakülteden aldım. Dışarıda özelde yaptırmak istiyorum dedim. Dışarıda yaptırmak istersen daha kolay çıkıyor. Ayrıca düşük amh ve erkek sorunu varsa hemen çıkıyor. Ama senin yasin durumun belki iyidir o yüzden biraz daha geç çıkabilir. Benim muraaçat edip teslim almam 10 gün.Ben raporsuz yaptırcam canım tip fakultesi beni çok ugrastirir diye düşündüm süreç nasıl oluyor hiç bilmiyorum bu yakınım gitmişti oraya aşılama falan denemeden tüp bebek yapmayız demişler çok çelişkide kaldım bilgim de yok açıkçası
Yaş 24 amh ve erkek sorunu da yok yumurtalarda biraz tembellik var ama klomenle bile 3. 4 tane oluyor onun dışında prolaktin yüksekti düşürüldü o yüzden dediğin gibi ben biraz beklerim herhaldeCanım söyle söyleyeyim ben bulunduğum sehirdeki fakülteden aldım. Dışarıda özelde yaptırmak istiyorum dedim. Dışarıda yaptırmak istersen daha kolay çıkıyor. Ayrıca düşük amh ve erkek sorunu varsa hemen çıkıyor. Ama senin yasin durumun belki iyidir o yüzden biraz daha geç çıkabilir. Benim muraaçat edip teslim almam 10 gün.
merhaba cnm sana özel mesaj yazmak istedim ancak olmadı nedeninide çözemedim :) merak ettim Bursa da hangi dr lara gittin , son sürecin ve tavsiyelerin neler diyeCanım söyle söyleyeyim ben bulunduğum sehirdeki fakülteden aldım. Dışarıda özelde yaptırmak istiyorum dedim. Dışarıda yaptırmak istersen daha kolay çıkıyor. Ayrıca düşük amh ve erkek sorunu varsa hemen çıkıyor. Ama senin yasin durumun belki iyidir o yüzden biraz daha geç çıkabilir. Benim muraaçat edip teslim almam 10 gün.
Canim ben Ziya çetin ile başladım bu tedavilere. Klomen kullandım kimyasal gebelik yaşadım. Sonra doktorà kızdım onunla bir başarı sağlayamayacagima inandım biraktim onu. Bir kaç ay ara verdim üniversiteden rapor çıkarıp tüp bebek tedavisine başladım. Eurofertil de Gerçek Aydın ile süreç başladı. Çok şükür oldu. Herşey yolunda gitti çok şükür bin şükür.. sen ne durumdayım sıkıntın neydi tam olarakmerhaba cnm sana özel mesaj yazmak istedim ancak olmadı nedeninide çözemedim :) merak ettim Bursa da hangi dr lara gittin , son sürecin ve tavsiyelerin neler diye
Yaş 24 amh ve erkek sorunu da yok yumurtalarda biraz tembellik var ama klomenle bile 3. 4 tane oluyor onun dışında prolaktin yüksekti düşürüldü o yüzden dediğin gibi ben biraz beklerim herhalde[/QUOTE
Hormon değerlerin nasıl? Amh kaç canım?
iki taraflı çikolata kisti ve amh 0.51Canim ben Ziya çetin ile başladım bu tedavilere. Klomen kullandım kimyasal gebelik yaşadım. Sonra doktorà kızdım onunla bir başarı sağlayamayacagima inandım biraktim onu. Bir kaç ay ara verdim üniversiteden rapor çıkarıp tüp bebek tedavisine başladım. Eurofertil de Gerçek Aydın ile süreç başladı. Çok şükür oldu. Herşey yolunda gitti çok şükür bin şükür.. sen ne durumdayım sıkıntın neydi tam olarak
bu arada 35 yaşındayım beniki taraflı çikolata kisti ve amh 0.51bende Ziya bey' e birkere gittim. Glukofen verdi okadar. İkinci kontrole gider miyim bilmiyorum kararsızım.. Gerçek aydın normal bir kadın doğumcu değil mi bildiğim kadarı ile. Benim kistlerimi o kontrol etmişti CA 125 yüksek diye beni korkutmuştu baya hatta :)
Ziya çetin de vakit kaybetmeyin derim mayıs ayindan beri bende gidiyordum ama bi daha gitmicem herkese ezbere tedavı uygulanıyor bence ordaiki taraflı çikolata kisti ve amh 0.51bende Ziya bey' e birkere gittim. Glukofen verdi okadar. İkinci kontrole gider miyim bilmiyorum kararsızım.. Gerçek aydın normal bir kadın doğumcu değil mi bildiğim kadarı ile. Benim kistlerimi o kontrol etmişti CA 125 yüksek diye beni korkutmuştu baya hatta :)
bu arada 35 yaşındayım benAma o zaman Gerçek bey medicalparktaydı şimdi tüp bebek merkezine mi gitmiş. Tavsiye ediyor musun ? Senin adındada çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alır hayırlı bir evlat yetiştirirsin
Bana hiç kan tahlili yapmadı sadece vaginal USG baktı. Bende sağlıkçıyım zaten usg ve mr kontrollerim kafama estikçe yapılıyor. Glukofen kullan dedi 3 ay sonra bakacağız tekrar dedi bende iyi dedim çıktım :)) Serbülent bey ' i önerdi burdaki dr larımda. Bilmiyorum ki ilaç aşılama v.s uğraşsammı yoksa direk tüp bebiş işlerine mi odaklansam. Burda hergün hastalara bol keseden tavsiyeler ama kendime gelince yokZ
Ziya çetin de vakit kaybetmeyin derim mayıs ayindan beri bende gidiyordum ama bi daha gitmicem herkese ezbere tedavı uygulanıyor bence orda
Bende şöyle anlatayim bende prolaktin sorunu vardı ilacı bırakınca tekrar çıkıyordu neyse ben Dr değiştirip ziya beye geçiş yaptım ve anlattım yumurtlama oluyor fakat prolaktin ilacı bırakınca çıkıyor diye anlattım prolaktin için ilaç kullanmak yok artık bırak istediği kadar yükselsin dedi iyi dedim çünkü o dr ve ne dese tamam demek zorunda kalıyorsun neyse bi kaç uğraştı sonuç yok tahlil yapmayacak miyiz dedim hayır dedi hiç bi tahlilim yokBana hiç kan tahlili yapmadı sadece vaginal USG baktı. Bende sağlıkçıyım zaten usg ve mr kontrollerim kafama estikçe yapılıyor. Glukofen kullan dedi 3 ay sonra bakacağız tekrar dedi bende iyi dedim çıktım :)) Serbülent bey ' i önerdi burdaki dr larımda. Bilmiyorum ki ilaç aşılama v.s uğraşsammı yoksa direk tüp bebiş işlerine mi odaklansam. Burda hergün hastalara bol keseden tavsiyeler ama kendime gelince yok
Tahlile karşı alerjisi var heraldeBende şöyle anlatayim bende prolaktin sorunu vardı ilacı bırakınca tekrar çıkıyordu neyse ben Dr değiştirip ziya beye geçiş yaptım ve anlattım yumurtlama oluyor fakat prolaktin ilacı bırakınca çıkıyor diye anlattım prolaktin için ilaç kullanmak yok artık bırak istediği kadar yükselsin dedi iyi dedim çünkü o dr ve ne dese tamam demek zorunda kalıyorsun neyse bi kaç uğraştı sonuç yok tahlil yapmayacak miyiz dedim hayır dedi hiç bi tahlilim yok
Sonra ara verip bekleyelim olmazsa aşılama dedi ara verdik olmadı aşılama için gittik aşılama yapmicam femera denicem dedi tamam dedik onu da denedik yine yok benim israrimla prolaktine baktırdı ve prolaktin 80 lerde çıktı ilaca başla dedi ee hani ilaç kullanmayacaktim o da düştü tekrar ara verelim olmazsa aşılama yapalım dedi bı kaç ay önce de aşılama yapacaktınız ara verdik ama aşılamaya geçmediniz ben tüp bebek yaptırcam dedim ve çıktımBana hiç kan tahlili yapmadı sadece vaginal USG baktı. Bende sağlıkçıyım zaten usg ve mr kontrollerim kafama estikçe yapılıyor. Glukofen kullan dedi 3 ay sonra bakacağız tekrar dedi bende iyi dedim çıktım :)) Serbülent bey ' i önerdi burdaki dr larımda. Bilmiyorum ki ilaç aşılama v.s uğraşsammı yoksa direk tüp bebiş işlerine mi odaklansam.da hergün hastalara bol keseden tavsiyeler ama kendime gelince yok
Şimdi ne yapıyorsun peki cnmSonra ara verip bekleyelim olmazsa aşılama dedi ara verdik olmadı aşılama için gittik aşılama yapmicam femera denicem dedi tamam dedik onu da denedik yine yok benim israrimla prolaktine baktırdı ve prolaktin 80 lerde çıktı ilaca başla dedi ee hani ilaç kullanmayacaktim o da düştü tekrar ara verelim olmazsa aşılama yapalım dedi bı kaç ay önce de aşılama yapacaktınız ara verdik ama aşılamaya geçmediniz ben tüp bebek yaptırcam dedim ve çıktım
Yani belki suphelendigi bi durum yok ama hastasını rahatlatak için yapmalı diye düşünüyorum ben rahim filmi çektirdim yumurta oluştu hep olacak diye bekledim mayıstan beri ama prolaktin yüksekmis tahlil yapmadigi için bizde bilemedik kaç ayım boşa gitti şimdi bende merkez arayidindayim aşılama ya da tüp bebek artık ne gerekliyse yaptırcamTahlile karşı alerjisi var heraldeBende sordum hocam kan tahlili falan yapalım mı adetliyken yaptırıp getirebilirim hastanede çalışıyorm zaten diye gerek yok dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?