- 26 Aralık 2016
- 1.673
- 514
- 123
Insallah gerk kalmaz cnm. Allah kimseyi aratmasin. Zaten sen sanslisin en azindan cikolata kisti belasi yok sende :)En kisa zamanda jimeri arayıp özer beyin tüp bebek ve aşılama yapıp yapmadığını ogrenicem gerçi belki de ikisine de gerek kalmadan farklı bi tedavi uygulanir bilemem doktorun kararı tabi ki şu an eurofertil de elendi aklımdan :))
Ebet es zamali bir arkadasimla gidiyorz ilaclarimiz ayni. Glukofen 3 ay sonra klomen yada femeraHayır şu anda tüp bebek merkezinin başında. Ve tüp bebek yapıyor. Medikal parktaydı ayrılıp buraya gelmiş. Ziya bey herkese standart tedavi uygular. Hep aynı ilaçlar başka bir şey yok. Ben pek tavsiye etmem ama yinede sen bilirsin
İnşallah canım ama sen Ziya çetin le vakit kaybetme derim tercih senin tabi ki ama 8 ay gittim elde var 0 o kadar yumurta oldu hsg çekildi ama prolaktinı düşürmedi belki de olacaktıInsallah gerk kalmaz cnm. Allah kimseyi aratmasin. Zaten sen sanslisin en azindan cikolata kisti belasi yok sende :)
Önce glukofen klomen sonra bi ay ara olmadı aşılama yok aşılama da olmasın hadi femera o da olmadı hadi bu sefer aşılama :)Ebet es zamali bir arkadasimla gidiyorz ilaclarimiz ayni. Glukofen 3 ay sonra klomen yada femera
Bakınca hepimizin sorunu farklı sizin çikolata kisti benim yumurta tembelliği ve prolaktin ama tedavi aynıHayır şu anda tüp bebek merkezinin başında. Ve tüp bebek yapıyor. Medikal parktaydı ayrılıp buraya gelmiş. Ziya bey herkese standart tedavi uygular. Hep aynı ilaçlar başka bir şey yok. Ben pek tavsiye etmem ama yinede sen bilirsin
1 ay aradan sonra asilama olmasn femera olsn konusunda ciddi misiiiiiin :))) cunku arkadasm bu ay asilama yapck diye gitti yok vazgectm sen kaplicalara git sonrada femera ic demis :))) demek tarzi o.. ama muay. parasi almamis zaten femera pahali demisÖnce glukofen klomen sonra bi ay ara olmadı aşılama yok aşılama da olmasın hadi femera o da olmadı hadi bu sefer aşılama :)
Çok ciddiyim bi ay stres yaptım aşılamaya geçicez diye bi gittim aşılama yok dedi ben sok1 ay aradan sonra asilama olmasn femera olsn konusunda ciddi misiiiiiin :))) cunku arkadasm bu ay asilama yapck diye gitti yok vazgectm sen kaplicalara git sonrada femera ic demis :))) demek tarzi o.. ama muay. parasi almamis zaten femera pahali demis
Bide bana femeradan 10 tane kullan bana getir dedi başkasına verecekti sanirim ben unuttum götürmeyi o da sormadıÇok ciddiyim bi ay stres yaptım aşılamaya geçicez diye bi gittim aşılama yok dedi ben sokfemerayi verdi
Ziya bey öyle paraci bi doktor değil bu da bi gerçek hakkını yiyemem bizde zorla veriyorduk resmen arkadaşına söyle femerdan sonraki aşama aşılama hazırlıklı olsun1 ay aradan sonra asilama olmasn femera olsn konusunda ciddi misiiiiiin :))) cunku arkadasm bu ay asilama yapck diye gitti yok vazgectm sen kaplicalara git sonrada femera ic demis :))) demek tarzi o.. ama muay. parasi almamis zaten femera pahali demis
Hahah ay cok ilginc. Bosuna zaman mi kaybettiriyor insanlara. Bide mantikli bi aciklamada yok. Ona gore olur o bebek nolcakki zamani vardir.Çok ciddiyim bi ay stres yaptım aşılamaya geçicez diye bi gittim aşılama yok dedi ben sokfemerayi verdi
Sorcm.bakalm arkadasimada getir demismi :)) kan tahlili istemismiydi sendenBide bana femeradan 10 tane kullan bana getir dedi başkasına verecekti sanirim ben unuttum götürmeyi o da sormadı
Istememisti :) ben biraz suat beye biraz yonelir gibi oldm sankim :)Hahah ay cok ilginc. Bosuna zaman mi kaybettiriyor insanlara. Bide mantikli bi aciklamada yok. Ona gore olur o bebek nolcakki zamani vardir.
Sorcm.bakalm arkadasimada getir demismi :)) kan tahlili istemismiydi senden
Ben hep ziya bey hiç bi hormonuma bakmayacak misiniz benim prolaktinim yükselmiştir hapı bırakınca öyle oluyor biliyorum diyordum hayır gerek yok diyordu Allahtan eski Dr yapmistı prolaktinim hormonuma da ordan biliyorumHahah ay cok ilginc. Bosuna zaman mi kaybettiriyor insanlara. Bide mantikli bi aciklamada yok. Ona gore olur o bebek nolcakki zamani vardir.
Sorcm.bakalm arkadasimada getir demismi :)) kan tahlili istemismiydi senden
Bende Suat bey ve şahin bey arasındayım bide Özer kutlu hep aklimda; )Pardon
Istememisti :) ben biraz suat beye biraz yonelir gibi oldm sankim :)
Peki rapor aldığınız fakülte tüp bebek uyguluyor mu ?Canım söyle söyleyeyim ben bulunduğum sehirdeki fakülteden aldım. Dışarıda özelde yaptırmak istiyorum dedim. Dışarıda yaptırmak istersen daha kolay çıkıyor. Ayrıca düşük amh ve erkek sorunu varsa hemen çıkıyor. Ama senin yasin durumun belki iyidir o yüzden biraz daha geç çıkabilir. Benim muraaçat edip teslim almam 10 gün.
Ovitrelle çatlama iğnesini hep saat 15 de yaptırır bunu arkadaşına sor eminim aynı saati verdiğinden saatine kadar aynıPardon
Istememisti :) ben biraz suat beye biraz yonelir gibi oldm sankim :)
Sen asilama oldn mu ordaOvitrelle çatlama iğnesini hep saat 15 de yaptırır bunu arkadaşına sor eminim aynı saati verdiğinden saatine kadar aynı
Ay yok ilk yapalım dediğinde tamam demiştim ama o femera ta geçti bu sefer de yine ara verip ocak da aşılama yapalım dedi hayır ben tüp bebek yaptırcam dedim onda aşılama yaptırmak için çünkü daha önce yapan biri ile konuştum aşılama işleminden sonra bi saat yatmak gerekiyor ama hemşire hadi kalk 10 dk oldu dışarda sıra var dedikten sonra orda yaptirmamaya karar verdimSen asilama oldn mu orda
Evet uyguluyor bütün hepsi uyguluyor. Fiyatı çok çok uygun oluyor.ama sıra zor geliyorPeki rapor aldığınız fakülte tüp bebek uyguluyor mu ?
Ay evet banada saat 15:00 de vermişti. Hatta bana yanlık ilaç yazip Son anda degisyirmisti :)Ovitrelle çatlama iğnesini hep saat 15 de yaptırır bunu arkadaşına sor eminim aynı saati verdiğinden saatine kadar aynı
Denizli’deki tıp fakültesi dışarıya rapor vermiyoruz diyor kendisi yaptığı için ancak bize yaptırırsanız veririz diyor o yüzden sordum ama orda yaptırmak istemiyoruzEvet uyguluyor bütün hepsi uyguluyor. Fiyatı çok çok uygun oluyor.ama sıra zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?