BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Merhaba canim heyecamdan atlamisim evet. 311 cikti degerim cok sukur :)
Hayırlı olsun öncelikle.Sorun neydi neden tüp bebek yaptırmıştın.Bide yaş kaçtı acaba.Bende ilk adetle şahin beyle tüp bebek tedavisine başlıycam inşallah o yüzden merak ettim

Hayırlı olsun öncelikle.Sorun neydi neden tüp bebek yaptırmıştın.Bide yaş kaçtı acaba.Bende ilk adetle şahin beyle tüp bebek tedavisine başlıycam inşallah o yüzden merak ettim
Merhabalar, bende rezerv dusuklugu var maalesef. Amh dusuk yani... yasik 38 1.5 senelik evliyim. Duydum iyi bir doktormus. Insallah sende bir an once guzel haberler verirsin burda bize. Cok mutlu oluyorum boyle haberler alinca. Senin sikintin neydi canim?

İnşallah güzel haberler verebilirim.Rabbim yüzümüzü güldürsün yaşım 32 bende rahim anamolisi var.Doğuştan yarım rahimliymişim yeni öğrendim.O yüzden tüp bebek düşündük.Aslında ben 3 yıl önce doğal yolla hamile kalmıştım ama 3. ayında kalbi durdu bebeğin o yüzden düşük oldu.İnşallah tüp bebekle yüzümüz tekrar güler

Insallah canim..

864 olmus canim cok sukur bin sukur
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Bu mübarek gün hürmetine inşallah bende o günleri görürüm.Bana dua edermisin . Bende yakında tedaviye başlıyorum

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Bu mübarek gün hürmetine inşallah bende o günleri görürüm.Bana dua edermisin . Bende yakında tedaviye başlıyorum
Sagol canim.. Allah yar ve yardimcin olsun.. cok pozitif ol sakin karamsar olma. Moral cok onemliymis onu gordum ben.. allaha dua et ona sigin. Guzel haberlde bulusmak dilegiyle

Sagol canim.. Allah yar ve yardimcin olsun.. cok pozitif ol sakin karamsar olma. Moral cok onemliymis onu gordum ben.. allaha dua et ona sigin. Guzel haberlde bulusmak dilegiyle
Sende çok saol.Amin inşallah güzel haberler verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…