Sagol canim insallah katlanir.yarin bir daha bakilacak ins yoljnda gider hersey dua edermisin bana :)Gm
Gözün aydın canımm çok sevindim. Güzel güzel katlansın değerin allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim senin adına :)
Hayırlı olsun öncelikle.Sorun neydi neden tüp bebek yaptırmıştın.Bide yaş kaçtı acaba.Bende ilk adetle şahin beyle tüp bebek tedavisine başlıycam inşallah o yüzden merak ettimMerhaba canim heyecamdan atlamisim evet. 311 cikti degerim cok sukur :)
Duam seninle sen de bana dua et güzel gitsin herşey :)Sagol canim insallah katlanir.yarin bir daha bakilacak ins yoljnda gider hersey dua edermisin bana :)
Inslalah send bana burada en kisa samanda mujdeyi verirsin canim..cok isterim cok mutlu olurum..Duam seninle sen de bana dua et güzel gitsin herşey :)
Merhabalar, bende rezerv dusuklugu var maalesef. Amh dusuk yani... yasik 38 1.5 senelik evliyim. Duydum iyi bir doktormus. Insallah sende bir an once guzel haberler verirsin burda bize. Cok mutlu oluyorum boyle haberler alinca. Senin sikintin neydi canim?Hayırlı olsun öncelikle.Sorun neydi neden tüp bebek yaptırmıştın.Bide yaş kaçtı acaba.Bende ilk adetle şahin beyle tüp bebek tedavisine başlıycam inşallah o yüzden merak ettim
İnşallah güzel haberler verebilirim.Rabbim yüzümüzü güldürsün yaşım 32 bende rahim anamolisi var.Doğuştan yarım rahimliymişim yeni öğrendim.O yüzden tüp bebek düşündük.Aslında ben 3 yıl önce doğal yolla hamile kalmıştım ama 3. ayında kalbi durdu bebeğin o yüzden düşük oldu.İnşallah tüp bebekle yüzümüz tekrar gülerMerhabalar, bende rezerv dusuklugu var maalesef. Amh dusuk yani... yasik 38 1.5 senelik evliyim. Duydum iyi bir doktormus. Insallah sende bir an once guzel haberler verirsin burda bize. Cok mutlu oluyorum boyle haberler alinca. Senin sikintin neydi canim?
Insallah canim..İnşallah güzel haberler verebilirim.Rabbim yüzümüzü güldürsün yaşım 32 bende rahim anamolisi var.Doğuştan yarım rahimliymişim yeni öğrendim.O yüzden tüp bebek düşündük.Aslında ben 3 yıl önce doğal yolla hamile kalmıştım ama 3. ayında kalbi durdu bebeğin o yüzden düşük oldu.İnşallah tüp bebekle yüzümüz tekrar güler
merhaba yaptırdın mı test değerin katlanmış mı ?Sagol canim insallah katlanir.yarin bir daha bakilacak ins yoljnda gider hersey dua edermisin bana :)
864 olmus canim cok sukur bin sukurmerhaba yaptırdın mı test değerin katlanmış mı ?
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Bu mübarek gün hürmetine inşallah bende o günleri görürüm.Bana dua edermisin864 olmus canim cok sukur bin sukur
Sagol canim.. Allah yar ve yardimcin olsun.. cok pozitif ol sakin karamsar olma. Moral cok onemliymis onu gordum ben.. allaha dua et ona sigin. Guzel haberlde bulusmak dilegiyleHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Bu mübarek gün hürmetine inşallah bende o günleri görürüm.Bana dua edermisin. Bende yakında tedaviye başlıyorum
Sende çok saol.Amin inşallah güzel haberler verebilirimSagol canim.. Allah yar ve yardimcin olsun.. cok pozitif ol sakin karamsar olma. Moral cok onemliymis onu gordum ben.. allaha dua et ona sigin. Guzel haberlde bulusmak dilegiyle
Allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah. Tekrar gözün aydın canım :)864 olmus canim cok sukur bin sukur
sagol canım insallah...ınsallah sende hamıle kalırsın en kısa zamandaAllahım kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah. Tekrar gözün aydın canım :)
Merhaba tedavinin nasıl gidiyor memnun musunuz acibademdenSelam kızlar bende bugün bursa acıbademde şahin beyle tüp bebek tedavisine başladım gelişmeleri adım adım paylaşıcam iyi dileklerinizi bekliyorum
Şimdi burda gördüm bu güzel haberi çok çok sevindim sizin adınızasagol canım insallah...ınsallah sende hamıle kalırsın en kısa zamanda
Henüz adet olmadığım için başlıyamadım tedaviye.İNŞALLAH gerek kalmıyabilir nasipMerhaba tedavinin nasıl gidiyor memnun musunuz acibademden
İnşallah düşündüğünüz gibi olur ne zaman olmanız gerekiyordu peki sanırım var daha ?Henüz adet olmadığım için başlıyamadım tedaviye.İNŞALLAH gerek kalmıyabilir nasip
Çok teşekkür ederim sağolun.. allah isteyen herkesé versin insallahŞimdi burda gördüm bu güzel haberi çok çok sevindim sizin adınıza
Dr olarak Gerçek Aydın mi ilgilendi ekip nasıl deneyiminizi paylaşır misiniz benim de seçim yapmam lazım 2 haftaya kadarÇok teşekkür ederim sağolun.. allah isteyen herkesé versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?