Okadar çok test mi istiyorlar. Ay kafam cok karısıyor. Ben ek maliyet cıkmaz diye düşünüyordum. Sürekli bsy eklenıyorMerhaba evet ilk denememdi. Ben 5.000 + 2.400 tl odedim. Soyle soyleyeyim yaptirdigim testler arada verdigim kan testleri dahil 11.000 civarinda tuttu canim.Jimerde tup bebek uzmani Suat Bey diye biliyorum.
En basindan beri olanlarla birlikte canim eslerle birlikte istiyorlar ya tedavi baslangicinda . Digerleri zaten kisiye gore degisiyor canim rahatsizligina gore sizde nedir problemOkadar çok test mi istiyorlar. Ay kafam cok karısıyor. Ben ek maliyet cıkmaz diye düşünüyordum. Sürekli bsy eklenıyor
Benım 2 gebelik kaybım var canım. Eşimde oligoasteronozospermi bende pko varEn basindan beri olanlarla birlikte canim eslerle birlikte istiyorlar ya tedavi baslangicinda . Digerleri zaten kisiye gore degisiyor canim rahatsizligina gore sizde nedir problem
Daha önce nerede yaptirdiniz ?Benım 2 gebelik kaybım var canım. Eşimde oligoasteronozospermi bende pko var
Ben daha önce tüp bebek yaptırmadım ikisi de doğal yoldan olmustuDaha önce nerede yaptirdiniz ?
Anladım canım gebelik kayıpları icin arastirma yapildimi ?Ben daha önce tüp bebek yaptırmadım ikisi de doğal yoldan olmustu
Genetik tahlil yaptırdık eşim ve bana problem cıkmadı. Pıhtılaşma sorunu yok sadece protein s aktivitesi minumum değere yakın sadece. İlk hamilelik istediğiniz de 4 ay ıcınde oldu diğeri 1 sene sonra. Ama 2. De kalp atısı hiç görmedim 3 ay regl de olmamıstım geç döllenme. Kalitesiz yumurta diye bakıldı. Hsg cekıildi . Rahım y seklınde oldugu ıcın hısteroskopi ile traşlandı ama sonrasında hamilelik oluşmadı.Anladım canım gebelik kayıpları icin arastirma yapildimi ?
Cok soru sordum ama yaslariniz kac canimGenetik tahlil yaptırdık eşim ve bana problem cıkmadı. Pıhtılaşma sorunu yok sadece protein s aktivitesi minumum değere yakın sadece. İlk hamilelik istediğiniz de 4 ay ıcınde oldu diğeri 1 sene sonra. Ama 2. De kalp atısı hiç görmedim 3 ay regl de olmamıstım geç döllenme. Kalitesiz yumurta diye bakıldı. Hsg cekıildi . Rahım y seklınde oldugu ıcın hısteroskopi ile traşlandı ama sonrasında hamilelik oluşmadı.
Yok canım estağfirullah ben 29 (bu sene 30 ama :) sendroma giriyorum sanırım. Eşim de 32Cok soru sordum ama yaslariniz kac canim
Yok yok daha girme 5 sene daha var Ne diyeyim bilemedim. Bende de pco var bizim normal hic olmadi direk tup bebege gectik. Erkek faktoru tup bebek icin onemli degil zaten en kalitelisini en iyisini seciyorlar. Bence doktorla bir gorusme yap en dogru karari o verirYok canım estağfirullah ben 29 (bu sene 30 ama :) sendroma giriyorum sanırım. Eşim de 32
Aşılama için gittiğim prof. Direk tüp bebel dedi. Zaman geçiyor ve 3 sene oldu. Hamilr kalmam da zor o yuzden artık tup bebek diyoruz ama maddi olarak suan hazır değiliz. Evlenelı 5 yıl oldu. Olumsuzluk korkusu malesef cok var içimdeYok yok daha girme 5 sene daha var Ne diyeyim bilemedim. Bende de pco var bizim normal hic olmadi direk tup bebege gectik. Erkek faktoru tup bebek icin onemli degil zaten en kalitelisini en iyisini seciyorlar. Bence doktorla bir gorusme yap en dogru karari o verir
Tabi burada isin bir de maddi tarafı var tabiki ve en önemli kısımlardan diyebilirim. Ama Olumsuz dusunme hicbirzaman sen yine de arastir canim ilk gorusmeler de ucret almiyor cogu hastane ve doktor en azindan fikir almis olursun.Aşılama için gittiğim prof. Direk tüp bebel dedi. Zaman geçiyor ve 3 sene oldu. Hamilr kalmam da zor o yuzden artık tup bebek diyoruz ama maddi olarak suan hazır değiliz. Evlenelı 5 yıl oldu. Olumsuzluk korkusu malesef cok var içimde
Evet rabbim her isteyene nasip etsin. Sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin. Süreç yıpratıcı. Baştan bu durumu merkez yapmıyoruz ama zaman geçtikçe ister istemez tam olarak hayatın merkezi oluyor.Tabi burada isin bir de maddi tarafı var tabiki ve en önemli kısımlardan diyebilirim. Ama Olumsuz dusunme hicbirzaman sen yine de arastir canim ilk gorusmeler de ucret almiyor cogu hastane ve doktor en azindan fikir almis olursun.
Amin canim insallah. Evet maddi manevi zor bir surec sabir gerektiren bir sey bir de olumsuzluklar olunca ister istemez yıkılıyor insanEvet rabbim her isteyene nasip etsin. Sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin. Süreç yıpratıcı. Baştan bu durumu merkez yapmıyoruz ama zaman geçtikçe ister istemez tam olarak hayatın merkezi oluyor.
Aynen canım sürekli tekrar aynı seyı yasayacakmıyım korkusuAmin canim insallah. Evet maddi manevi zor bir surec sabir gerektiren bir sey bir de olumsuzluklar olunca ister istemez yıkılıyor insan
Merhaba evet ilk denememdi. Ben 5.000 + 2.400 tl odedim. Soyle soyleyeyim yaptirdigim testler arada verdigim kan testleri dahil 11.000 civarinda tuttu canim.Jimerde tup bebek uzmani Suat Bey diye biliyorum.
Yok canım geneli itibari ile bu başlangıçtan itibaren bu kişiden kişiye değişiyor canım herkesin rahatsızlığına göre bu tedaviler bence doktorla görüşmeden karar vermeyin . Siz de sorun nedir?3500 mü tuttu tahliller çokmuş
bende oraya başlamayı düşünüyodum bu ay
sorun yok sebepsizYok canım geneli itibari ile bu başlangıçtan itibaren bu kişiden kişiye değişiyor canım herkesin rahatsızlığına göre bu tedaviler bence doktorla görüşmeden karar vermeyin . Siz de sorun nedir?
Soranüs bana ilk sefer de 9.000 tl fiyat çıkardı canım . Gerçi ben görüşme yapmadım bence sen ilk olarak hepsiyle görüş ondan sonra başla canımsoranusa giden var mı acaba burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?