BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

şuan suat hazer ile gerçek aydın arasındayım
gerçek aydını çok severim ama suat bey daha deneyimli gibi geliyor bilemiyorum
nasip bakalım

aa gerçekten mi iyiymiş
ilk nasıl gittin bilgi almak istiyorum diyerek mi
ben hep ödemiştim sadece 15 gün içinde kontrol sayılıyordu işte
Ben aynı hastanede başka bir doktora gidiyordum 4 sene önce o yönlendirdi beni fakat o zaman ne maddi ne de manevi anlamda hazır değildim. 2017 yılı kasım ayın da mail yoluyla görüştük sonra Bazı evraklarım da vardı başka hastanede aşılama yaptırmıştım sonuçları ve diğer tahlillerimle birlikte görüşmeye gittim gayet güler yüzlü karşıladı öylelikle başladık whatsapptan her istediğim de yazıyorum cevap veriyor sağolsun .

Merhaba kızlar suat beye giden arkadaşlar suat bey cumartesi yarım gün calisiyorms diye duydum kontrollere nasil gidiyorsunz CRT çok kalabalık oluyor mu ben çalıştığım için genelde kontrollerimi cumartesi ayarlamaya çalışıyordum ama suat beye CRT görüşmeye gitmek için bile haftasonu alamiyrz hafta için gelin dediler çalışırken izin almak çok zor böyle şeyler için siz neler yapiyrsnz

Evet canım cumartesi yarım gün çalışıyor maalesef önemli kontroller de mecburen hafta içi gidiyorum diğerlerini cumartesi için yapıyorum en son gittiğinde rica et hemşirelerinden sorun yapacaklarını sanmıyorum

jimeri aradım cumartesiye kesinlikle randevu vermedi dolu oluyorlarmış
hafta içi de ben gidemem

Merhaba arkadaşlar ben de aşılama yöntemi ile hamile kalmayı başardım. şu anda 6 aylık hamileyim. Hem de ilk aşılamada hamile kaldım. Doktorum Deniz Güleryüz Çakmak'tı. Kendisi hastalarıyla müthiş ilgilenen, takip eden bir doktor. Şimdi sabırsızlıkla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.

Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Muayehanesine mi gittin. Aşılamayı nerede yaptı. Bilgi verirsen sevinirim.

Merhaba canım,
peki sorun neydi sizde ? bende aşılama istiyorum ilk sonra tüp bebek ama bende sol tüp tıkalı ama buda sorun değil diyor tüm gittiğim doktorlar.. son çare tüp bebek merkezine gideceğim gerçek aydın bide orası ile görüşmek istiyorum hatta ikna olursam hemen tedavi başlatıcam.. bizede bilgi verirsen aşılama sürecin ile ilgili sevinirim...

Merhaba Canım
Karar verebildin mi hangi doktora gideceğine ?
Canım uzun zamandır girmiyordum simdi gördüm ben 1.5 yıl kadar tedavi gördüm prolaktin hormonum sıkıntılı ama o normale dondugunde de gebelik olmadı aşılamaya karar verdik ama tiroid çıktı sebep varmış meğer şimdi endokrinde tedavi görüyorum bi kaç aya kadın doğuma tekrar baslayacagim önce normal yolla deneyecegiz sonra aşılama ya da tüp beejk şimdi doktor arayisindayim hala karar veremedim suat bey norma infertilite tedavisi yapiyor mu

Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zaman da sağlığına kavuşursun . Bildiğim kadarıyla yapıyor ama yine de sormak lazım yanlış yönlendirmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…