soranusa giden var mı acaba burada
Tabi adet öncesi gidersen daha iyi olur 1 ay daha beklememiş olursun o arada neler istiyor tahlil vs. onları tamamlarsın adetin 2. yada 3. günü tedavi başlıyor canımmuayene için adetten 1 hafta öncesi uygundu sanırım dimi
Açıkçası ben memnunum doktorumdan tercih senin tabi canım karar seninşuan suat hazer ile gerçek aydın arasındayım
gerçek aydını çok severim ama suat bey daha deneyimli gibi geliyor bilemiyorum
nasip bakalım
suat beydi dimi seninAçıkçası ben memnunum doktorumdan tercih senin tabi canım karar senin
Evet canım Suat Beysuat beydi dimi senin
muayene ücreti nedir
her gidişte ödeniyor mu muayene ücreti
aa gerçekten mi iyiymişEvet canım Suat Bey
Ben gittiğimden beri hiç muayene ücreti ödemedim canım hiç te aklıma gelmedi sormak
Ben aynı hastanede başka bir doktora gidiyordum 4 sene önce o yönlendirdi beni fakat o zaman ne maddi ne de manevi anlamda hazır değildim. 2017 yılı kasım ayın da mail yoluyla görüştük sonra Bazı evraklarım da vardı başka hastanede aşılama yaptırmıştım sonuçları ve diğer tahlillerimle birlikte görüşmeye gittim gayet güler yüzlü karşıladı öylelikle başladık whatsapptan her istediğim de yazıyorum cevap veriyor sağolsun .aa gerçekten mi iyiymiş
ilk nasıl gittin bilgi almak istiyorum diyerek mi
ben hep ödemiştim sadece 15 gün içinde kontrol sayılıyordu işte
Evet canım cumartesi yarım gün çalışıyor maalesef önemli kontroller de mecburen hafta içi gidiyorum diğerlerini cumartesi için yapıyorum en son gittiğinde rica et hemşirelerinden sorun yapacaklarını sanmıyorumMerhaba kızlar suat beye giden arkadaşlar suat bey cumartesi yarım gün calisiyorms diye duydum kontrollere nasil gidiyorsunz CRT çok kalabalık oluyor mu ben çalıştığım için genelde kontrollerimi cumartesi ayarlamaya çalışıyordum ama suat beye CRT görüşmeye gitmek için bile haftasonu alamiyrz hafta için gelin dediler çalışırken izin almak çok zor böyle şeyler için siz neler yapiyrsnz
Yarım gün çalışıyorlar zaten canımjimeri aradım cumartesiye kesinlikle randevu vermedi dolu oluyorlarmış
hafta içi de ben gidemem
ileri tarihe de vermedi hani 1-2 hafta dolu olurlar amaYarım gün çalışıyorlar zaten canım
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Muayehanesine mi gittin. Aşılamayı nerede yaptı. Bilgi verirsen sevinirim.Merhaba arkadaşlar ben de aşılama yöntemi ile hamile kalmayı başardım. şu anda 6 aylık hamileyim. Hem de ilk aşılamada hamile kaldım. Doktorum Deniz Güleryüz Çakmak'tı. Kendisi hastalarıyla müthiş ilgilenen, takip eden bir doktor. Şimdi sabırsızlıkla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.
Merhaba canım,Merhaba arkadaşlar ben de aşılama yöntemi ile hamile kalmayı başardım. şu anda 6 aylık hamileyim. Hem de ilk aşılamada hamile kaldım. Doktorum Deniz Güleryüz Çakmak'tı. Kendisi hastalarıyla müthiş ilgilenen, takip eden bir doktor. Şimdi sabırsızlıkla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.
Canım uzun zamandır girmiyordum simdi gördüm ben 1.5 yıl kadar tedavi gördüm prolaktin hormonum sıkıntılı ama o normale dondugunde de gebelik olmadı aşılamaya karar verdik ama tiroid çıktı sebep varmış meğer şimdi endokrinde tedavi görüyorum bi kaç aya kadın doğuma tekrar baslayacagim önce normal yolla deneyecegiz sonra aşılama ya da tüp beejk şimdi doktor arayisindayim hala karar veremedim suat bey norma infertilite tedavisi yapiyor muMerhaba Canım
Karar verebildin mi hangi doktora gideceğine ?
Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zaman da sağlığına kavuşursun . Bildiğim kadarıyla yapıyor ama yine de sormak lazım yanlış yönlendirmeyelimCanım uzun zamandır girmiyordum simdi gördüm ben 1.5 yıl kadar tedavi gördüm prolaktin hormonum sıkıntılı ama o normale dondugunde de gebelik olmadı aşılamaya karar verdik ama tiroid çıktı sebep varmış meğer şimdi endokrinde tedavi görüyorum bi kaç aya kadın doğuma tekrar baslayacagim önce normal yolla deneyecegiz sonra aşılama ya da tüp beejk şimdi doktor arayisindayim hala karar veremedim suat bey norma infertilite tedavisi yapiyor mu
Sen gidiyor musun peki canım doktorun bu konuda basarişi nasıl ya da yaklaşımı iyi mi malum doktor çok önemli bi faktörÇok geçmiş olsun canım umarım en kısa zaman da sağlığına kavuşursun . Bildiğim kadarıyla yapıyor ama yine de sormak lazım yanlış yönlendirmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?