- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Amin canım inşallah .Gelişmeleri haberleşiriz buradan yineo zaman iyiymiş canım ya bende korktum bir an çok para her seferinde dicektim...Allah hayırlısını versin hepimize inşallahh.
evet canım..bende ay gelsinde diye sabırsızlıkla bekliyorum bir yandan da inşallah kendiliğinden olur diye ümit ediyorum...kızlar şu mübarek aylarda bol bol dua edelim birbirimize...Allah tüm isteyen herkese bize de en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallah...Amin canım inşallah .Gelişmeleri haberleşiriz buradan yine
İnşallah canım kendiliğinden olurevet canım..bende ay gelsinde diye sabırsızlıkla bekliyorum bir yandan da inşallah kendiliğinden olur diye ümit ediyorum...kızlar şu mübarek aylarda bol bol dua edelim birbirimize...Allah tüm isteyen herkese bize de en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallah...
Bursa'da mı oturuyorsun canım?inşallah öyle bir şey olur ya doktora gitmemize gerek kalmaz....
Sağol canım
sanada iyi haftalar..ben çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Teşekkürler canım hayırlı haftalar çok şükür iyiyim ben bekliyoruz Nisan ayı gelsin diye :) sen nasılsın?
evet canım..bende ay gelsinde diye sabırsızlıkla bekliyorum bir yandan da inşallah kendiliğinden olur diye ümit ediyorum...kızlar şu mübarek aylarda bol bol dua edelim birbirimize...Allah tüm isteyen herkese bize de en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallah...
Amin canım inşallahçok şükür bende iyiyim canım :) tabiat uyanmaya başladı.. havalar çok güzel maşallah :) bizlere de güzellikler katsın inşallah :)
hayır bandırmada oturuyorum..Bursa'da mı oturuyorsun canım?
Zor olacak senin için gidip gelmekhayır bandırmada oturuyorum..
günaydın canım..Zor olacak senin için gidip gelmekBenim de eşim bandırmalı Canım
Günaydıngünaydın canım..
evet zor ama daha öncede yaptık bunu...bebiş için herşeye değer..hayırlısı bakalım..
inşallah canım..hepimiz iyi sonuçlar alalım..Günaydın
Tabi orası öyle hayırlısı olsun umarım güzel sonuç alırsın
Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun..Bu güzel gecede ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah...Dualarda buluşmak dileğiyle..Hayırlı kandiller..
İnşallah canım... benimde aynı zamanlarda sanırım...adetim o zamanlara denk geliyor gidicem bende 3. günü gel dediler hem görüşelim hem muayne...gerçek aydın da başlıycam inşallah...şu güzel gün ve gecelerin hürmetine hepimizin tedavileri pozitif olur inşallah...
Mrb canım birşey sormak istiyorum ilk tüp bebek denemen mi ? Birileri jimer için 7000 artı ilaçlar demişti. Doktora göre mi değişiyorEvet ilaçlar için 2.400 ödedim diğeri de transfer ve yumurta toplama için canım .
Merhaba evet ilk denememdi. Ben 5.000 + 2.400 tl odedim. Soyle soyleyeyim yaptirdigim testler arada verdigim kan testleri dahil 11.000 civarinda tuttu canim.Jimerde tup bebek uzmani Suat Bey diye biliyorum.Mrb canım birşey sormak istiyorum ilk tüp bebek denemen mi ? Birileri jimer için 7000 artı ilaçlar demişti. Doktora göre mi değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?