BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Amin canım inşallah .Gelişmeleri haberleşiriz buradan yine
evet canım..bende ay gelsinde diye sabırsızlıkla bekliyorum bir yandan da inşallah kendiliğinden olur diye ümit ediyorum...kızlar şu mübarek aylarda bol bol dua edelim birbirimize...Allah tüm isteyen herkese bize de en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallah...

İnşallah canım kendiliğinden olur Herkese nasip olsun inşallah testte pozitif görmek mutlu ediyor insanı en azından hamile kalabiliyor muşum

aynı duygular içerisindeyiz kızlar :) Ben her gün her an hepimiz için ediyorum tatlım.. İnşallah Rabbim kabul eder :)

Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun..Bu güzel gecede ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah...Dualarda buluşmak dileğiyle..Hayırlı kandiller..

canım benim hepimize hayırlı kandiller olsun, dualarımız kabul olsun inşallah :)
bu arada ben karar verdim kısmetse 11 nisan da başlıcam 2. tedavime..

İnşallah canım... benimde aynı zamanlarda sanırım...adetim o zamanlara denk geliyor gidicem bende 3. günü gel dediler hem görüşelim hem muayne...gerçek aydın da başlıycam inşallah...şu güzel gün ve gecelerin hürmetine hepimizin tedavileri pozitif olur inşallah...

Aminnnnn canım, ben yine Nedret Hanım'a gidicem kısmetse.. Bana da 21. günü gel dedi..

Mrb canım birşey sormak istiyorum ilk tüp bebek denemen mi ? Birileri jimer için 7000 artı ilaçlar demişti. Doktora göre mi değişiyor
Merhaba evet ilk denememdi. Ben 5.000 + 2.400 tl odedim. Soyle soyleyeyim yaptirdigim testler arada verdigim kan testleri dahil 11.000 civarinda tuttu canim.Jimerde tup bebek uzmani Suat Bey diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…