BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

dış görünüş ile notunu vermedim
odasına girdik eşimle
direk hiçbirsey sormadan ben anlattım 4 yıldır cocugumuz olmuyor hiç korunmadık dedim
lafımı kesti , anladım eşinde sperm yok dedi
hayır sperm sayısı cok ıyı hareketi az dedim

önüne son tahlillerimizin hepsini koydum inanır mısın hiçbirine bakmadı bile
siz ne öğrenmeye geldınız dedi

dedim bizim nasıl bır yol izlememiz gerekli
durumumuz bu bu
yoldan kastın ne dedi:)

tedavi ve ücret kısmı dedim
bir de eşimde kromozom bozuklugu cıktı genetık tarama testinde onu gosterdım
pgt ile tüp bebek istiyoruz dedim
pgt ye gerek yok dedi
spermşi alırız yumurta ile birlestiririz saplıklı olursa tutunur olmazsa düşer dedi:)

pgt nin önemini bu forumdaki herkes az çok bilir ve yasımız da 38 eşimle

ben de orda gecen yaz ıkı olumsuz asılama oldum
ve ekım ayında tüp bebek sırasına girdik
bu ay sıram geldi aradılar ancak bu sefer ben vazgeçtim

ben yasımız itibari ile oradan genetik tarama testi yapmasını istedim
yapmıyoruz zaten sağlıksız olursa düşer dediler ve biz de sevket yılmaz hastanesinde eşimle test yaptırdık ve eşimde kromozom bozuklugu cıktı.

bu sefer fakulteye güvenemedim çünkü bebeğin pgt yöntemi kullanılarak yapılaması gerekıyor fakulte bunu yapar mı bılmıyorum

bu sefer raporumu alıp dısarıda yaptıracagım bebeği dedim rapor kafanıza göre verilmiyor dediler
yarın raporumu almak için gideceğim bakalım ne olacak

benım güvenmeme sebebim iki olumsuz asılamam olması ve sonrasında hiçbir bilgi vermemeleri
aslında bende direkt tüpe baslayabilirlerdi çünkü yaş ve eşimin sorunu dolayısı ile

ikinci aşılamamda haftasonu oldu ve gittiğimde dr içime spekulumu takıp 10 dakika yanımdan gitti ben içimde o aletle bi 10 dakika o gerginlikle kaldım

bir dakika gelıyorum dedi gitti:)

çok sinirlendim ve de haftasonu kımse olmadıgı için endise duydum hastanede in yok cin yok

Sizin için farklı bi deneyim olmuş. Yani nası biri olduğunu bildiğim için haklısınız bu konuda. Ama ben iki kez denedim onda tedavi konusunda emek konusunda güveniyorum. Üniversiteden sonra sanırım güven çok önemli. Onun nası biri olduğunu bilip gittim ben oraya yeri geldi niye böyle yapıyo diye ağladım da sinirlerimi de bozduğu oldu hassas bi dönem sonuçta. Ama acaba doğru mu demedim arkasından yaptığını araştırmadım çünkü açıklamasını yapıyo zaten. Yani herkes pek sevmez onu he sevmekte gerekmez zaten işini yapıyo mu yapıyo gerisini takmamak lazım bence.

Ben pembemavide yaptırdım. Olumlu sonucu gördük çok şükür. Tavsiye ederim ismail beyi. Çok yerle de görüştüm. Birçok kişiyle de bu konuyu paylaştım olumlu/olumsuz tecrübeleri öğrenebilmek için. Umarım hepimizin tedavisi kucağında bebekle sonuçlanır.

kızlar birsey sormak istiyorum
uygun fiyatlı ve güvenilir olarak histeroskopi nerede yaptırabilirim bilginiz var mı?

Cnm Osman beyi kime sorsan der zaten cok soguk,buz gibi bir adam:)Ama isinde iyi.Sana senin cocgun olur olmaz,onu bile söylüyor..Yani ben dr güler yüzlü olmus,sevecen olmus pek takılmıyorm acıkcası.Cok tatlı bi drum vardı 2 sene güldük eglendik ama sonuc alamadık.Herkesin kendi kararı tabi ama isini iyi yapması bence daha önemli:)

İşini çok iyi yaptığını da düşünmüyorum
eline verdiğim hiçbir teste bakmadı
odaya girer girmez , hım anladım eşinin hiç spermi yok dedi
oysa ıkı sperm testını de koymuştum önüne bakabilirdi

spermi var hızı az dedim

sonra pgt istiyoruz biz dedim, seninb yasında pgt yi napacaksın dedi o 35 yaş üzeri için ve sorunlularda olur dedi
sormadı bilmiyoprdu ki ben 38 i bititrmek üzereyim

bu sefer eşimdeki genetık tarama testı sonucunda çıkan kromozom bozukluğundan bahsettık
size pgt gerek yok
tutarsa tutar tutmazsa düşer dedi

oysa kromozom bozukluğunda muhakkak pgt olmalı..

çok güleryuzlu dediğin doktor kimdi .

Ben osman beye de gittim.Ama oonun muayenesi maaliyetli geldi bana simdi Medicana da yine Art dru olan Özlem hnıma gidiyorm.
Güler yüzlü dediğim dr Sevil Pakerdi cnm.1 Asılamamız var onda basarısız.İlk asılamamızda bize perhiz yapacaksınız bile demedi.Asılamadan 1,5 gün önce iliski olmustu.En az 3 gün perhiz olmalıymıs.20 milyon sperm cıktı tabi.Esinin değeri düsük cıktı dedi bana asılama esnasında

Bana 3 sene hem pembe mavi Nevin Özsarac,hem Sevil hn.Sag tüpün tıkalı dediler.Tek tüple kalırsın dediler..Osman hoca.Senin sag tüpün tıkalı değil,svı var tüpte dedi ilk randevuda.Sonra medicanaya Özlem hnma gittim.O da aynı seyi söyledi.Sıvı varsa döllenme olmaz sıvı fetüsü bozarmıs..Temmuzda tüpü aldırcaz kısmetse,normal yoldan kalırsın ozman dediler.Kısmet bakalım hayırlısı hepimiizn hakkında

Ooo çok kötü tecrübe olmuş senın için
o dr hiç işini bilmiyormuş gercekten

her doktor farklı bırsey soyluyor ben gerçekten anlamıyorum
bana da pco var sende dedıler
pco olduğumu 38 yasında öğrendim

sonra pco yok , miyom var dediler .
sürekli bir prüz çıkıyor
insan o kadar yoruluyor kı
bazen vazgecesım geliyor ki daha bu ılk tüp bebek denemem olacak

benim de gecen yaz tıp fakultesınde ıkı olumsuz asılamam var

İlk sene bisey yoktu 2.sene ben de de miyom cıktı Agustıs 2017 de aldırdım miyomları.Miyom varsa aldırmak gerekiyormus,tutsa bile düsürür bebeği dedi dr bana.
Pco dan korkma..Pcoda ilacla yumurtayı bisekilde büyütüp catlatıyorlar..
İns tez zamanda güzel haberler verirsin cnm

sen hangi hastanede aldırdın miyom u
myom alınınca ne kadar rahim dinleniyor peki.
ücret ne kadar ödedin biliyor musun

sen hangi hastanede aldırdın miyom u
myom alınınca ne kadar rahim dinleniyor peki.
ücret ne kadar ödedin biliyor musun
Dorukta aldırdım.O cok basit bi islem agrı sızı olmuyor.Yarım saat sonra cıkıyorsun hastaneden cnm.Ben ertesi gün tatile gittim hatta.Bir hafta sonra iliski olmıstu bizim.
Gecen sene 1000 tl ödedik cnm.

Dorukta aldırdım.O cok basit bi islem agrı sızı olmuyor.Yarım saat sonra cıkıyorsun hastaneden cnm.Ben ertesi gün tatile gittim hatta.Bir hafta sonra iliski olmıstu bizim.

Merhaba konuya ortadan dalmış gibi oldum kusura bakmayın ama özlem hnımdan memnun musunuz? Bende iki kez düşük yaşadım araştırmak istiyorum ama nereye gitsem bulamadım. Medicana da müzeyyen hanım araştırmaya gerek yok ikisi de farklı nedenlerle 3. De normal olur dedi sadece. Şimdi başka bir dr arayışındayım. Var mı acaba öneriniz?

Aaa çok iyi ödemişsin
aklımda olsun dorukta o halde :)

sevket yılmaz hastahanesinde nasıl kramozom testi yaptırdınız ogrenebilirmiyim yardımcı olurmusunuz bende yaptırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…