Insallah h canim yahadi hayırlısı inşallah haber bekliyoruz senden inşallah güzel geçer canım :)
Canım naptın çıkmadın sanırım daha inşaAllah güzel geçmiştir merak ettim seniInsallah h canim ya
Ciktim 2 gibiCanım naptın çıkmadın sanırım daha inşaAllah güzel geçmiştir merak ettim seni
Ciktim 2 gbiCanım güzel haberlerini alırız inşallah
Haber et opudan sonra
Hayırlı olsun canım yarın sana dönüş yaparlar sağlıkla gelişsin embriyolarinCiktim 2 gbi
Hala.odadayiz
5 iyi yumurtam varmis
Kaci dollenir bilmiyorum
Spermler zayif dedi dr biraz
olsun canım sağlıklı embriyo olsun da inşallah 1 tane bile yeterCiktim 2 gibi
Hala odadayiz serum verdiler
Sadece 5 iyi yumurtam varmis
Spermlwr zayif dedi dr biraz
Bilemiyorum hakkimizda hayirlisi
Gecmis olsun ve hayirlisiyla olumlu sonuclansin insallah. Yumurta toplama kacinci gun yapilmis olduCiktim 2 gbi
Hala.odadayiz
5 iyi yumurtam varmis
Kaci dollenir bilmiyorum
Spermler zayif dedi dr biraz
Saolasin cnmHayırlı olsun canım yarın sana dönüş yaparlar sağlıkla gelişsin embriyolarin
Histeroskopi oldun mu
Bizim pgtye de gidecegi icin pgt den en az bir tane saglikli gelmeliolsun canım sağlıklı embriyo olsun da inşallah 1 tane bile yeter
serum neden verdiler histeroskopi oldun mu
Tesekkur ederimGecmis olsun ve hayirlisiyla olumlu sonuclansin insallah. Yumurta toplama kacinci gun yapilmis oldu
Saolasin cnm
Evet onu da oldum
Dollenen az olursa ikinci tedavjyi uygulayack drGeçmiş olsun pgt ile olmasi iyi olmuş hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Hangi merkezde oluyordun tedavini?Dollenen az olursa ikinci tedavjyi uygulayack dr
Sil.bastan
Hangi merkezde oluyordun tedavini?[/QUO
Bursa jimer
Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşaAllah canımDollenen az olursa ikinci tedavjyi uygulayack dr
Sil.bastan
Insallah bakalimRabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşaAllah canım
Geçmiş olsn cnn inşallah hayırlısı olur bir tanede kaliteli döllenme olsa transfer yaparlar ama demiInsallah bakalim
Ct gunu en gec belli olur
Tesekkur ederimGeçmiş olsn cnn inşallah hayırlısı olur bir tanede kaliteli döllenme olsa transfer yaparlar ama demi
Insllh gelir ya Rabbim ol desin yeterkiTesekkur ederim
Pgt den bir kaliteli gelirse olur transfer
Evet canim insallahInsllh gelir ya Rabbim ol desin yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?