Senin icine sinmeyen ne oldu fakulte hususunda?Güvenmemekte haklisin ztn iyi yapmışsın cnm inş pgt ten iyi sonuç alırsınız benmde son 1 hakkım var onuda unide yaptırmakta çok kararsız kaldım aslnda yaptırmak istemiyorm ama özelde yaptrcakta imkanım yok malesf
Canım nasılsın opu oldumuSenin icine sinmeyen ne oldu fakulte hususunda?
Ozelde raporla az da olsa uyguna geliyor aslinda
Bana 5700 tl lik ilac verdi jimeer
Raporla 1100 tl ye aldik
Benim transfer sırasında çok agrım oldu bayıldım hatta ikinci transferde söyledim çok agrım oluyor narkoz verin diye dinlemediler denediler ağrıdan fenalstim transferi ertelediler snra bayıltarak yaptılar dha bi çok seyde dinlemiyorlar ztn hep aynı tedaviyi uyguluyor oyuzden istemiyorm cnm. Iyimis genede inşallah iyi gelir burası ve hamile kalrsnSenin icine sinmeyen ne oldu fakulte hususunda?
Ozelde raporla az da olsa uyguna geliyor aslinda
Bana 5700 tl lik ilac verdi jimeer
Raporla 1100 tl ye aldik
Ben oldum canım ağrı sızı bişi yok güzel geçti hastaneden çok memnun kaldım çok güzel ilgilendilerKızlar merhaba ne yaptınız oldunuz mu histeroskopi
Yok olmadim cnmCanım nasılsın opu oldumu
Aa ciddi misin cok uzuldumBenim transfer sırasında çok agrım oldu bayıldım hatta ikinci transferde söyledim çok agrım oluyor narkoz verin diye dinlemediler denediler ağrıdan fenalstim transferi ertelediler snra bayıltarak yaptılar dha bi çok seyde dinlemiyorlar ztn hep aynı tedaviyi uyguluyor oyuzden istemiyorm cnm. Iyimis genede inşallah iyi gelir burası ve hamile kalrsn
Bende bugun oldum ağrıkesicinin etkisi geçince biraz ağrım oldu ama ilaç içtim tekrar suan iyiyim benim rahim ağzını genişletmiş birde şekli biraz içe dönüktü onu düzeltmiş ha bide parça alıp patalojiye göndermiş onu anlamadm tamBen oldum canım ağrı sızı bişi yok güzel geçti hastaneden çok memnun kaldım çok güzel ilgilendiler
Bana bi sorun yoktu çizik atıp uyardım sadece dedi hayırlısı olsun bakalımBende bugun oldum ağrıkesicinin etkisi geçince biraz ağrım oldu ama ilaç içtim tekrar suan iyiyim benim rahim ağzını genişletmiş birde şekli biraz içe dönüktü onu düzeltmiş ha bide parça alıp patalojiye göndermiş onu anlamadm tam
Hayırlısı ile güzel embriyolarin olur inşallahYok olmadim cnm
Pzt
Sen nasilsin?
Insallah cok saolasinHayırlısı ile güzel embriyolarin olur inşallah
Ben iyiyim şükür evde yatiyorum canım
Ben de yarin olacagimBende bugun oldum ağrıkesicinin etkisi geçince biraz ağrım oldu ama ilaç içtim tekrar suan iyiyim benim rahim ağzını genişletmiş birde şekli biraz içe dönüktü onu düzeltmiş ha bide parça alıp patalojiye göndermiş onu anlamadm tam
Hiç korkma uyuyosun ve uyanıyosun ben sonrasında baya pazara filan gittim ama opu işlemini bilmiyorumBen de yarin olacagim
Cok korkuyorum
Ayni zamanda opu de yarin
Oo masallah:)Hiç korkma uyuyosun ve uyanıyosun ben sonrasında baya pazara filan gittim ama opu işlemini bilmiyorum
Bende başkalarından çok şeyse duydum ztn hepsini Allah'a havale ettim benide muayene de masada çok bekletmislerdi. Sen onları unut smdi bu tedavin nasl gidiyrAa ciddi misin cok uzuldum
Bana da hic bilgi vermediler o canimi sikti biraz
Asilamada ne sorsam ne yapacaksin dediler
Bir de ikinci asilamami pz gunu oldum
Dr catala yatirdi spekulum u takti
Bidakika geliyorum dedi gidis o gidis
O sekilde 10 dakika beklemisimdir cok gerildm
Iyi gidiyorBende başkalarından çok şeyse duydum ztn hepsini Allah'a havale ettim benide muayene de masada çok bekletmislerdi. Sen onları unut smdi bu tedavin nasl gidiyr
Ne güzel morelini yüksek tut hep cnm inşallah herşey yolunda gider haber verirsinIyi gidiyor
Dr dan memnunum
Yarin opu olacagim bakalim
Canım güzel haberlerini alırız inşallahInsallah cok saolasin
Yorma kendini dinlen tabi:)
Insallah ederim tabikiCanım güzel haberlerini alırız inşallah
Haber et opudan sonra
hadi hayırlısı inşallah haber bekliyoruz senden inşallah güzel geçer canım :)Insallah ederim tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?