- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım kaçı döllenmiş bu gün kacinci günEvet canim insallah
5 i de döllenmişCanım kaçı döllenmiş bu gün kacinci gün
Masallah maşallah inşallah sağlıkla gelişirler5 i de döllenmiş
bugün ıkıncı gün
:)
ınsallah 5. güne kadar gelirler
sen nasılsın
hersey yolunda değil mi?
Şeyi anlamadımMasallah maşallah inşallah sağlıkla gelişirler
İyiyim canım bugüne şükür
Ohhh maşallah maşallah demek sayı değil kalite önemli5 i de döllenmiş
bugün ıkıncı gün
:)
ınsallah 5. güne kadar gelirler
sen nasılsın
hersey yolunda değil mi?
inşallah canım yaOhhh maşallah maşallah demek sayı değil kalite önemlihadi inşallah hepsi gelir 5. güne :)
Tedavin hayırlı olsun canım bana mesaj yazmışsın suat beyle ilgili ama yeni gördüm. Sanırım suat beyde başlamışdın tedaviye iyi bir insan işinde bilgili ben güvendim ona inşallah güzel sonuç ilar alırız.Şeyi anlamadım
eşimin spermini aldıktan sonra
testte morfoloji sıfır cıkmıs
sıfır çıkınca bu döllenenlerin şekli nasıl bopzuk olmuyor:)
evet hatırladımTedavin hayırlı olsun canım bana mesaj yazmışsın suat beyle ilgili ama yeni gördüm. Sanırım suat beyde başlamışdın tedaviye iyi bir insan işinde bilgili ben güvendim ona inşallah güzel sonuç ilar alırız.
Benim durumum karışık ilk tedavimde 10. haftada kaybettik bebeği 2 ve 3. tedavilerde olgun yumurta çıkmadı 3.tedavi suat beyle oldu eylül gibi başka bir protokol ile tekrar suat beyle devam edicez inşallahevet hatırladım
iyi insan evet sağolsun :)
güleryüzlü ,sakin ,yardımsever
inşallah
unuttum sen ne durumdaydın ?
anladım canımBenim durumum karışık ilk tedavimde 10. haftada kaybettik bebeği 2 ve 3. tedavilerde olgun yumurta çıkmadı 3.tedavi suat beyle oldu eylül gibi başka bir protokol ile tekrar suat beyle devam edicez inşallah
tüp bebek için mi?Kızlar uludağ üniversitesinin randevu numarasını biliyor musunuz?
Evet canım bu numarayı internetten buldum ama iki gündür açan yok nasıl biryer burası şaşkınım. Aramaya devam ozaman. Çok sağoltüp bebek için mi?
öyle ise 295 25 25
ama geç açıyorlar
geç açıyorlarEvet canım bu numarayı internetten buldum ama iki gündür açan yok nasıl biryer burası şaşkınım. Aramaya devam ozaman. Çok sağol
Rapor alabilmek için şansımı denicem bakalım pek kriterlere uymuyorum ama hayırlısıgeç açıyorlar
öğle arası dene istersen :)
hamile kaldığın için öncesinde maalesef uymuyor canımRapor alabilmek için şansımı denicem bakalım pek kriterlere uymuyorum ama hayırlısı
Bende onu bilmiyorum canım ama dolleme yapabilmiş spermler İnşallah güzel haberler alırızŞeyi anlamadım
eşimin spermini aldıktan sonra
testte morfoloji sıfır cıkmıs
sıfır çıkınca bu döllenenlerin şekli nasıl bopzuk olmuyor:)
295 2525Kızlar uludağ üniversitesinin randevu numarasını biliyor musunuz?
aklıma bir şey geldiRapor alabilmek için şansımı denicem bakalım pek kriterlere uymuyorum ama hayırlısı
Yaptırdık canım. Bende pıhtılaşma çıktı onun dışında bir sıkıntı yok. Eşimin morfolojisi sıfır böyle işteaklıma bir şey geldi
sen genetik test yaptırdın mı öncesinde
eşinle birlikte
pıhtılaşma-kromozom -smd dma vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?