ben de 1 ay önce gün aldım nerdeyse canım gerçekteen çok dolu ne zamandır bekliyosun düzelmesini ve kaçtı senin tsh canım nasıl bi tedaviye başladınız ben çok merak ediyorum da ondan soruyorum kusuruma bakmahoşgeldiniz kızlar :))))))
evet bende öğretmenim canım . korunmakla iyi yapmışsın canım tiroid çok önemli endokronoloji doktorum hamile kalırsan öğrenir öğrenmez yanıma geleceksin diyor. hadi inşallah hayırlı olur gizem hanım. ilk bende ona gitmek istemiştim ama çok yoğundu doğru düzgün randevu alamıyordun. sonra şeyma hanımı tavsiye ettiler. bir kaç arkadaşım da şeyma hanıma gidiyordu bende başladım ona tiroidi farketti o yüzden biraz bekledik düzelene kadar.
inşallah senin tiroid normal bir yükselmedir. ilaçla düşüveriyor zaten.
hoşbulduukYeni gelen arkadaşlar olmuş, ne güzel... hoşgeldiniz diyorum aramıza katılanlara...
Özalp inşallah hayırlı olur canım duan... Çok duydum bende.. Allah kabul eder inşallah...
hoşbulduukçokkk güzell gerçektennn....yeni arkadaşlarr katılmışş aramıza....hoşgeldinizzz kızcelerrr....RABBİM güzell gönüllerinizdekini nasip etsin inş....
evet ben okudum, şubat ayında bitti, mayısta gebe kaldım, okuyun sizde allahın izni ile inşallah olur
İnşallah canım, bir gün ayarlayalım, görüşelim. Keşke herkes gelebilse, doğru içimizde çalışanlar var. Onlar içinde ayrı zamana ayarlarız inşallah. Zaman geçtikçe eşime hastaneden arkadaş edindim diyeceğim :) böylelikle buluşmalarımız kolay olur benim için. Melek sağolsun övmüş beni, kendiside çok tatlıdır gerçi :)
ben de 1 ay önce gün aldım nerdeyse canım gerçekteen çok dolu ne zamandır bekliyosun düzelmesini ve kaçtı senin tsh canım nasıl bi tedaviye başladınız ben çok merak ediyorum da ondan soruyorum kusuruma bakma
hoşbulduukmeryeme ben de başlamıştım yazın ama yarım kaldı okuyamadım acaba en baştan bi daha mı başlasam ki
hoşbulduukamin canım inşallah Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin burda güzel haberler veririrz birbirimize inşallah
düzeldi benim canım 7.5 falandı 1,65 şimdi hemen 1-2 ayda düzeliyor ama ben biraz daha fazla bekledim .ilaç tedavisi veriyor doktor levotıron kullanıyorum ben her sabah 1 tane biraz sarsıyor ilaç ilk haftalarda. sonra alışıyorsun başka bir ilaç daha var Euthyrox diye o daha hafif ama benimki daha etkili.
senin ne kadar tsh' ın .
kadın doğum doktoru tedavi etmiyor bunu bu arada biliyosun. doktor bana dahiliyeye git tsh düzelince tedaviye başlayalım dedi ve ben direk endokrinoloji ye gittim orada daha iyi araştırıyorlar.
endokrinolojiye gitmediysen bir git görün bence:)))
yeni arkadaşlarımız aramıza hoşgeldiniz iyi ki geldiniz.sayımız artınca daha bi zevkli oluyo topik.inşallah kendinizede bize de uğur getirirsiniz.
fidanal ne yaptın canım doktorun ne dedi o gün herhangi bi tedaviye başladınız mı
gülisay canım hep beraber başlayalım mı okumaya ne dersiniz belki bize de iyi gelir sonuçta kaybedecek bişey yok
melek teyzelerine güzel haberler vermene az kaldı ben bile heyecanlanıyorum teyze olarak.o gün baktığımız ciciler ne güzeldi annesi inşallah en kısa zamanda bebekler için hep beraber alışverişe çıkarız canım yaa
yeni gelen doktor tavsiyesi isteyen arkadaşıma da diğer arkadaşlar gibi barış bey yada osman hocayı öneriyorum bende.çünkü bizim infertilite konusunda uzman olan doktorlara gitmemiz lazım ben tercihimi şimdilik barış beyden yana kullanmaya karar verdim inşallah gerek kalmaz ama daha olmadı osman hocaya giderim bende.
bu arada fakültenin nolara hala ulaşamadım kızlar şanssızlık bu olsa gerek ama pes etmek yok elbet o bebekler bigün bu göbişlere gelecek o kadarrrrrr
benimki 4.810 :18:üst sınır 4,2 ama hamileyken 2.5 ve altı olması gerekiyomuş yoksa düşük tehlikesi oluyomuş o yüzden tırstım ben de sen hangi endokrinolojiye gidiyosun canım yine doruk mu? şevket yılmazda biri varmış o iyiymiş baya ama online randevu alınmıyo telefonla aramak gerekiyomuş yarın bi arıyım diyorum ben de :18: Ee şimdi ben doktora gidince önce endokrinolojiye git deyip beni yollamasın ama yaa :26:
ah ahh geçmişler olsun...adam sadece doğum dokturu heralde belkide onu bile yapması sakıncalı...pess..
peesssssss yuhhhhhh diyorummm doktora gel doktoraa demek kafanızı dinleyin dedi...yazıklar olsun sana diploma verene..babacan olsa ne yazar bari deseye bu işler beni aşıyor şu doktora git diye terbiyesiz adam...ayy deli oldum şimdi..
canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini.darısı bizlerin başına artık.sizde bi problem varmıydı.birde hamile kaldığında herhangi bi tedavi gördün mü.adet bitsin bende okumaya başlayacağım meryem suresini Allahtan ümit kesilmez
Sizin o gün orda olacağınızı bilmiyordum :)çevreme bakındım, Gerçi 2 saat bekleyince, tüm herkesi bir analiz ediyorsun yani :)
ben eşimle gelmiştim canım, ne güzel iknada olmuştu, Ayşe hanımla görüştük evet. Oda bize sebepsiz infertile dedi. Başka doktor eşimde hareket azlığı var demişti. O yüzden kafam karıştı, keşke Barış bey olsaydı dedim. Bir sonraki randevuyu geç vakte Haziran ayına verdiler canım. Bu arada tedavin hayırlı olsun, inşallah burdan hamiş haberlerini verirsin..
benim doktorumun adı metin güçlü. şevket yılmazdaki doktor odur büyük ihtimal. çok çok iyi bir doktor normalde fakülte doktoru bence telefonla uğraşma yarın git hastaneye danışmadan randevu al aynı gün muayene olursun hemen .telefon kalkmıştı zaten bildiğim kadarıyla. Ben hep öyle yapıyorum. Bu ay benimde kontrolüm var.
çok çok uzman bir doktor. Bir git bence :))
ideal tsh hamilelik için 1,5 olmalıymış. Ama ilaçla 1 ayda iner seninki inşallah :) GİZEM HANIMIN MANTIKLI OLARAK TSHIN İNMESİNİ BEKLEMESİ GEREKLİ DİYE BİLİYORUM BEN. ZATEN DÜŞÜK TEHLİKESİYLE BAŞLAMASI ÇOK ÇOK YANLIŞ OLUR. YANİ ÖNCE TSH DÜZELECEK SONRA BEBEK TEDAVİSİ((((
bi de gürcan bey varmış o da çok iyiymiş ama seninkinden memnunsan ona da gidebilirimben öğlenciyim o yüzden sabahtan işlerimi halletmem gerekiyo canım sabahtan gitsem randevu alsam öğlene kadar biter mi ki :18: gizem hanıma cuma günü gidicem burdan yazarım yine bakalım ne dicek :18: senin tsh düzeldiyse tedaviye başladınız mı tatlım :26:
kızlar fakülteyi aradım sabah çok şükür açtılar.salı çarşamba günleri randevu veriyoruz bu hafta vereceğimiz randevu doldu haftaya salı sabah 9da arayın dediler.mayıs sonu yada haziran başına randevu vereceklermiş dua edin inşallah en kısa zamana verirlerde hayırla sonuçlanır inş
evet canım hastane arkadaşım demen iyi olur biz görüşmeleri devam ettirmeyi düşünüyoruz sende aramızda ol ayarlayalım bişekilde
bu arada dediğim gibi adetim bitince meryem suresini okumaya başlayacağım
birde 500 yasine başlamaya karar verdim bende.sizlerin de yardımına ihtiyacım var canlarım.malum bir kişi bir tane okuyabiliyor ve 500 kişi bulmak oldukça zor onun için hem kendiniz hemde çevrenizde okuyabilecek kimse olursa yardım ederseniz çok mutlu olurum.okuyabilecek yada dağıtabilecek olan varsa sayı bildirsin burdan.okumaya başlayan olursa bende destek olurum sizlee.şimdiden ALLAH hepinizden razı olsun
Bende bu hafta yokum malum sınavlar var ama haftaya olabilir benim içinde.Allah kabul etsin canım... Meryem suresini de okuyabiliriz.. Bende başlamak istiyorum.. 500 yasine de başlamışsın canım, ben toplayıp sayıyı sana veririm.. Benim ilaç bitti... bu gün yarın adet olucam.. bitsin meryem suresine başlamak istiyorum, inşallah senin yasini de okurum...
Arkadaşlar arayı açmayalım ben bu haftasonu yokum ama haftaya cum.tesi görüşelim nedersiniz?
Allah kabul etsin canım... Meryem suresini de okuyabiliriz.. Bende başlamak istiyorum.. 500 yasine de başlamışsın canım, ben toplayıp sayıyı sana veririm.. Benim ilaç bitti... bu gün yarın adet olucam.. bitsin meryem suresine başlamak istiyorum, inşallah senin yasini de okurum...
Arkadaşlar arayı açmayalım ben bu haftasonu yokum ama haftaya cum.tesi görüşelim nedersiniz?
Allah kabul etsin canım... Meryem suresini de okuyabiliriz.. Bende başlamak istiyorum.. 500 yasine de başlamışsın canım, ben toplayıp sayıyı sana veririm.. Benim ilaç bitti... bu gün yarın adet olucam.. bitsin meryem suresine başlamak istiyorum, inşallah senin yasini de okurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?