BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Yaaa Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah senin hikayen nasıl canım süreci anlatsana biraz

Çok teşekkür ederim. Aminn inşallah. 5 yıllık evliyim. 4 yıldır da bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz. Sebepsiz infertilite denildi hep. 2 tane aşılamam var ama tutmadı. Şimdiye kadar hiç hamile kalamadım. Temmuzda iki tane blastokist transferi ile cumartesi pozitifi gördük çok şükür. Kan değerim 620 inşallah böyle güzel devam eder. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

Umut oluyor böyle hikayeler bizlere de, ben de hiç hamile kalmadım. Çok heyecanlısındır sanırım şuan hastane süreci falan nasıldı ? Bir de ücret ne kadardı

İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla siz de yaşarsınız bu duyguları Çok karışık duygular içindeyim aslında. Hala şaka gibi geliyor her şey inanamıyorum. 4 yıldır beta hcg 0.20 görmeye o kadar alışmışım ki 600lü değerler imkansız gibi geliyor. İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız. İlk defa bu kadar yaklaştık bu mutluluğa kötü bitmesinden çok korkuyorum. Hastane süreci de yorucu geçmedi çok şükür. Olumsuz durumlar yaşamadık hiç. 23 tane yumurtam toplandığı için embriyolarım donduruldu bir sonraki adet döngümle transfer edildiler. Acıbademin tek olumsuz yanı çok fazla sıra beklemek. O kadar çok yoğun ki Şahin Hoca başını kaşıyacak vakit bulamıyor. Doğal olarak randevu saati de sarkıyor. Ama beklediğinize fazlasıyla değiyor Şahin Hoca çok tecrübeli.

Bende şahin beye gidiyorum
merhaba canm bende şahin beye gidiyorum ilk denemem negatif oldu malesef ama işinde çok iyi bir doktor ona güvenim sonsuz birlikte güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum seninde bebişin hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah

Merhabalar, ben 2 gün önce gittim..
Bahçeci devir almış, doktor Ebru Dündar hanım ile görüştüm gayet ilgili bir doktor gibi geldi bana.. Ücretsiz muayene etti, hemde gayet detaylı bir şekilde.. bende amh düşüklüğü var. Genel süreci falan anlattı. Fiyat olarak 8000tl+1500tl rahim dinlendirme ücreti toplamda 9500tl ücret verdiler bana ama rahim dinlendirme her hasta için geçerli değilmiş.
Ben 2 hafta önce Bursa da başka bir özel tüp bebek merkezine gittim ve geldiğimde Elim ayağım boşalmıştı, bütün umutlarım yerle bir olmuştu.. sebep doktor yumurta sayima bakmadan senin yumurta rezervin düşük sana havuz yapmamiz gerek dedi. Ücret 23bin tl verdi, 3 ay yumurta toplanacakmis 1 transfer hakkim var ve ayriyeten 3 ay ilaç parası da vereceğim (bu arada tek tüp bebek denemesi ayni kurumda 8500tl ) netice olarak ilk görüşmemde güvensizlik oluştu. Sonra acibadem e gitme kararı aldim en azından güvenilir diye, sonra burdan bahçeci nin açıldığını görünce gidip görüştüm.. Acıbadem daha yoğun bahçeci Yeni açıldığı için daha sakin olur doktor daha sağlıklı vakit ayırır hastalarına diye düşünüyorum. Bahçeci de karar kılıcam sanırım..

Bana da fakültede aşılama yapılacak daha önce 2 negatif aşılamam var tüp bebek raporu için gittim ama aşılama yapılacak dediler 2 kere iğneli . Ondan önce sgk karışlamazmış tutar mı acaba aşılama nasıl memnun kaldinizmi

Bana 2 defa aşılama uygulandı maalesef tutmadi Uludağ fakültesinde..
Normalde sizin dışarıda yaptırdığınız aşılama iğnesiz ise kabul etmiyorlar, iğneli tedavi olması gerekiyormuş. Seni bilmem ama ben Kendi adıma konuşuyorum şuan ki aklım olsa hem Uludağ hemde özelde tüp bebek yaptırarak şansımı denerdim.
Bana Uludağ da ekim yada Aralık gibi sıran gelir dediler fakat ben ekim e kadar dışarıda özelde şansımı denemek istiyorum bakalım İnş tutar hepimizin ki

Insallah canım . Disardaki asilamalarim ilaçla oldu iğneyle değil bu ilk olacak iğneyle ama kokruyorum pcosum fazla yumurta olup ohss olan çok oluyo amh değerim 7 kusur çünkü. Üniversitede sperm yıkama işlemine güvenmekte zorlaniyorum

Canım benim bana fakültede senin amh düşük riskli deselerdi ben ilk aşılama veya 2. Aşılama sonrası özelde tüp bebek yaptirirdim en azından şansımı denerdim.
Ben temmuz ayinda İstanbul da kadın doğum doktoruna gittim benim gözümü o doktor açtı hiç bekleme durumun varsa hemen bu ay tüp bebek yaptır sıra falan bekleme dedi. Pko olsan sana bayılırdım ama senin yumurta rezervin düşük dedi. Sizde yumurta fazlaca var bizde okadar yok maalesef.. sperm yikama işlemini bilmem ama bana kaç milyon la aşılama yapıldı ben hala bilmiyorum mesela yumurtalarim ne düzeyde aşılama yapildi bilmiyorum bi ara sordum hemşire sorarız doktora dedi öyle kaldı. Uludağ a git aksatma derim tüp bebek denemesi ücretsiz olmasi güzel kismetimizin nerede olduğunu bilemeyiz .. senin tüp bebek denemen yok sanırım

merhaba öncelikle hayırlı olsun . süreçten bahsedermisiniz . ilk ne zaman gittinz ne ilaç verdi ne kadar sürüyor ve ne kadar ödeme yaptınız acaba. bende başlıcamda

Çok teşekkür ederim canım. Aminn inşallah. Evet kesinlikle Şahin Bey işinde uzman birisi ve insan psikolojisinden çok iyi anlıyor. O kadar doktor gezdim ilk defa bir doktorun yanında bu kadar rahat ve kendim olabildim. Pozitif sonucuna da en az benim kadar sevindiklerini gördüm. İnşallah en yakın zamanda senin de tüm isteyenlerinde pozitif sonuçlar görmesi dileğimle.

Teşekkür ederim lilly. İlk defa haziran da gittim. Bir ay yumurta kalitesini arttıran bir ilaç kullandım. Diğer ay adetimle iğnelere başladık. Yumurta toplamasından sonra bir ay da rahim dinlendirme yaptık. Adetimle başka ilaç prosedürü başladı ve dondurulmuş blastokist transferim temmuz ayının sonunda yapıldı. 10 gün sonra da pozitif sonucu aldım çok şükür. Tabi bizde bilenen bir sorun yoktu bu yüzden kısa sürdü. Yaşım da 28 olduğu için yumurtalarım güzel cevap verdi. Herkesin tedavi süreci değişir. Benim 3 tane çikolata kistim var ama ufaklar ve doktor engel olacağını düşünmüyorum demişti. Fiyata gelince 10 bin+ ilaçlar canım.

Benimde 2 tane sorum olacak ilaçlar ne kadar tuttu senin birde rahim dinlendirme için ekstra ücret talep ettiler mi cevaplarsan sevinirim

Yok canım 2 aşılama oldum onlar da klomen ve femarayla 2 kaybım var benim doğal yolla olmuşlardı biri kürtaj biri düşük çok zor zamanlar geçirdim geçiriyorum hala

Umarım bende pozitifi görürüm tekrardan hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım:)

Benimde 2 tane sorum olacak ilaçlar ne kadar tuttu senin birde rahim dinlendirme için ekstra ücret talep ettiler mi cevaplarsan sevinirim
İlaçların ne kadar tuttuğunu tam olarak bilmiyorum üç dört seferde alınıyor çünkü ama 5 bine yakın olmuştur diye tahmin ediyorum. Rahim dinlendirmeden kastım o ay işlem yapılmadı. Bir daha ki ay çağrıldım. Embriyolarım dondurulduğu için sadece ekstra ücret ödedik 10 binden farklı olarak ama tam olarak ne kadardı onu da bilmiyorum.

Yok canım 2 aşılama oldum onlar da klomen ve femarayla 2 kaybım var benim doğal yolla olmuşlardı biri kürtaj biri düşük çok zor zamanlar geçirdim geçiriyorum hala
Anliyorum canim, bu süreçte sabırlı olmamız gerekiyor, bende 4 sene olacak hiç gebelik olmadi. En azından senin tutuyor ne bilim buna da sevinmek gerek diye düşünüyorum.bazen bıraksam mi çocuk işini diyorum ama gönül müsade etmiyor. Regl öncesi hormonlardan muhtemelen buhran yaşıyorum resmen neden olmuyor diye, regil öncesi ve ilk regl günlerimde dahil hep çocuk için ne yapabilirim diye düşünerek geçiyor genelde veya durduk yere ağlamakla..
Tüp bebek tedavisi olsun ilaçları olsun ciddi paralar ya tutmaz ise bu sefer daha çok üzülecem diye sıkıntıya giriyosun..
Hiç zorluk çekmeden çocuğu olanlara özeniyorum artık. Ama kısmet diyip vardır Allah in bir bildiği veya vardır karar verdiği bir zaman diyip kendimi rahatlatıyorum ama regl öncesi pek işlemiyor neyse Uludağ da süreç biraz uzun sürer ama Doktorlar özel gibi çok çok ilgili değil ama devlet olmasina rağmen iyi ve kibarlar belki kısmetin ordadır bilemezsin, ayrıca düşük oluyorsa bu kromozom, genetik testler falan var ondan iste doktordan veya ne gerekli ise, düşüğün olduğu için belki sana farkli ilaç takviyeleri verirler

merhabalar , çikolata kistlerinizin boyutları ne kadardı acaba , ve kaç yumurta toplantı ? Amh değeriniz kaçtı ? şimdiden teşekkürler :)

Ah canım ya o kadar iyi alıyorum ki al benden de o kadar. Biliyomusun en son eğer yine düşecekse olmasın daha iyi dedim Allah sağlıkla huzurla hayırlısıyla versin diye dua ediyorum hep. Oldu diye umut ediyosun üstüne evlat acısı bir de. Inan ki daha zor. Olmasa en azından kayıp yasamiyrpaun. Tüm testleri yaptırdım pıhtılaşma var ama düşüğün tam nedeni diyemeyiz dediler. En son muayeneye gittim uludağa 4 saat bekledim rapor çıkarırlar rapor 5 te işleme girmiş sonra bütün bursada iğne aradim yani rezillik. Ama yapacak birşey yok sabrediyorum. Maddi günüm olsa dakka düşünmem tüp bebek yaparım dediğin gibi . Artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…