BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Düşük olmasi da zor anlayabiliyorum, herkesin kendine göre sıkıntısı var ama dert başlığımız ayni olacak inşallah Allah a bol bol dua edeceğiz
Rabbim cümlemize hayırlı, sağlıklı, katından temiz evlatlar verir İnşallah...sen bugün mü başladın Uludağ aşılamaya yani bugün ilaç tedavisine başladın heralde? Evet saat 4-5 arasi rapor çıkmış oluyor, sonra eczaneden aliyorsun.. gonal f mi verdiler?

Merhaba.

bu ay pembe mavide başlayacaktım sözde. En son 2 ay önce konuşmuştuk ismail beyle. Adetn 2. Günü gel demişti. Bugün adet oldum şaka gibi olması gerekenden 4 gün önce Yarın da pazar..

Bu ay da kaldı sanırım. İnşallah sonraki ay da böyle olmaz. Nasıl ayarlayacağım hiç anlamadım ki.. Belki sonraki ay da ismail bey olmayacak. Bu ay gidip hem muayene olup hem de bunları sorayım diyorum.

3.gunu git cnm bişey olmaz yada bugün ara sor bakalim belki bugün gel der

Bahceci acıldı Bursaya görüşmeye gitmeni tavsiye ederim Lakin kadronun oturması lazım uygun fiyatla başlıyor tedavi

Gideceğim sanırım. Aslında pembee mavi de başlamak üzereydim ama
Fulya bahcecide hamile kaldım 7. haftada düşügümü PEMBE MAVİDE YAPTIM DRUM MUKEMMEL BİR İNSAN BURALARDA ZAMAN KAYBETME BAHCECİYE DEVAM DEMİŞTİ 2 KERE DAHA BAHCECİYE DEVAM ETTİM SONUC NEGATİF

İlk tüp bebek deneyimimi Bursa bahçeci de denemek istiyorum . Daha önce iki kez pembe mavi de aşılama yaptırdım . Dr Nevin Hanım ‘a gitmiştim aşılama sürecinde çok memnun kaldığım söylenemez o süreçte bile” olmazsa tüp bebeğe gelirsin “diyorlardı amh falan bakılmadı bile üst üste iki aşılama yapıldı .Betül Hanım nasıl birisi acaba ? Art nın laboratuvarını mı kullanacak yoksa kendi yoksa bahçeci kimliği ile yeni laboratuvar kuracak mı ? Tüp bebekte en önemli faktörden biri laboratuvar kalitesi . Umarım hepimiz için iyi olur .

Merhaba ben de Nevin hanıma aşılama için gitmeyi düşünüyordum neden memnun kalmadınız acaba?
Yumurta büyütme aşamasında hangi ilaçları kullandınız?

Merhaba ben de Nevin hanıma aşılama için gitmeyi düşünüyordum neden memnun kalmadınız acaba?
Yumurta büyütme aşamasında hangi ilaçları kullandınız?
Yine ben tüp bebek icin gitmiştim cnm ben asiri yüzeysel yaklaştı bende cok begenmemistim rahmim hafif t seklinde olmazsa 2.tranferde düzeltiriz demişti sabki çocuk oyuncağı

Yine ben tüp bebek icin gitmiştim cnm ben asiri yüzeysel yaklaştı bende cok begenmemistim rahmim hafif t seklinde olmazsa 2.tranferde düzeltiriz demişti sabki çocuk oyuncağı
Canım tüp için düşünmem ben de aşılama basit bi işlem ya hani çok para dökesim yok boş yere ondan şey ettim laboratuvar falan önemli bence tüpte ancak aşılama zaten taş çatlasa yüzde 20

Merhaba Hanım kardeşlerim bugün bahçeci Bursa ya gittim . Yaklaşık 50 dakika Dr Betül Dündar Hanım ile görüşme yaptım . İlk muayeneden ücret alınmadı kendisi çok şeker bir hanım sabırla her soruma detaylı cevaplar verdi uzunca ultrason muayenesi yaptı personeller de çok ilgili davrandı fiyatlar söylediğiniz şekildeydi daha önce dediğim gibi pembe mavi deneyimimden sonra buradan daha pozitif ve güzel bir psikoloji ile ayrıldım .Doktoruma güven duydum . Önümüzdeki ay adetimde tedavimize başlıyoruz ve bir ay rahim dinlendirme yöntemi uygulanacak Allah’ın izniyle .

Hayırlı olsun pembe mavide kime gitmiştiniz ve neden memnun kalmadınız?
Bir de rahim dinlendirme uygulanması için özel bir sebep var mı neden en başta buna karar verildi?

Hayırlı olsun pembe mavide kime gitmiştiniz ve neden memnun kalmadınız?
Bir de rahim dinlendirme uygulanması için özel bir sebep var mı neden en başta buna karar verildi?
Pembe mavide nevin hanıma gittim aşılama yapıldı 2 kere . Herşey nasip ama “olmazsa tüp bebeğe gelirsin diyordu “ zorlu bir süreç olduğu için insan biraz detaylı Bilgi istiyor . Soğuk bir hanım . Rahim dinlendirme şu sebebi ; tek tüpüm var benim diğeri dış gebelikte patladı , yumurta toplama öncesine dışarıdan aldığım hormonlar rahimin yorarmış. Onları vücuttan atıp hormonların normal sürecinde iken taransfer yapılması gebelik şansımı artırırmış

Ben de şuan Nevin hanıma gidiyorum canım aşılama için. Sana neler kullandı 2 aşılamanda da aynı ilaçlar mı?
Sanırım bahçeci rahim dinlendirmeyi herkese uyguluyor paylaşımlardan öyle anlıyorum

Ben de şuan Nevin hanıma gidiyorum canım aşılama için. Sana neler kullandı 2 aşılamanda da aynı ilaçlar mı?
Sanırım bahçeci rahim dinlendirmeyi herkese uyguluyor paylaşımlardan öyle anlıyorum
İki aşılamada da aynı ilaçları kullandı . İkisini de ard arda yaptı . Ben kendim aşılama dışında iki kere doğal hamile kaldım ikisinde de dış gebelik yaşadım son gebeliğimde sağ tüpüm patladı Zübeyde de ameliyat oldum . Bahçeci yi tercih etmemin tek sebebi laboratuvar kalitesinin çok iyi olması . Yeni açıldığı için büyük biz özen gösteriyorlar . İsim yapabilmek için çokça gebelik pozitif hastalar edinmeleri gerekiyor . Bana pembe mavi amh bile bakmadı . Neden gebe kalamadığımın peşine düşülmedi. Normal bir usg baktı ve aşılama deneyelim dedi . Olmayınca bir daha yapalım dedi . Olmazsa tüp bebek yaparız dedi . Ama neden olmuyor bunun ardına düşmüyorlar . Betül hanım iğneden ipliğe sorguladı adetlerim de ağrım oluyor mu ? Oluyorsa her ay ağrı oluyor mu ? Buna kadar sorguladı . Ultarason bile yarım saat sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…