- 4 Mart 2020
- 691
- 992
- 33
- 34
Canım tedavi sürecin nasıl gidiyor ?Aaa çok sevindim o zaman seninle karşılaştığıma
Ben gittiğim doktorun saçmalıkları sonrası bir hırsla ismail beyden randevu alıp ona başlamaya niyetlendim. Bir kaç tahlil istedi pandemi izin derken başlayamadık. Bu ay başlayacağız inşallah. Bu süreçte bahçeci bursa açıldı, bir acabaa dolanıyor zihnimde. Sen tavsiye eder misin? Süreç nasıldı?
Canım tedavi sürecin nasıl gidiyor ?
Kaç tane yumurta toplandı canım? Ay çok heyecanlıcanım teşekkür ederim sorduğun için.
Opu oldum dün, ama bil bakalım ne oldu; ismail bey izne ayrıldı ve opumu nevin hanım yaptı.Kötüyü çağırmayacaksın arkadaş ben bunu anladımGerçi nevin hanımdan da memnun kaldım, kendi hastası gibi davrandı. Yarın haber verecekler inşallah Kaliteli embriyo oluşur.
YumurtAmın çok olacağını O sebeple de dondurulmuş transfer düşünüyordu ismail bey ama o kadar çok yumurtam gelişmedi, hormonlarım da normalmiş. O yüzden taze yapılır dedi nevin hanım, inşallah 5. Güne gelen kaliteli embriyolar olur şimdilik heyacanım o
Yarın haber verecekler, ismail bey de dönmüş olur bakalım ne olacak
10-14 arası sanırım canım, nevin hanım tam hatırlayamadı, embriyologda işlemdeymiş ulaşamadı.Kaç tane yumurta toplandı canım? Ay çok heyecanlı ♥♥♥
Olmuştur olmuştur benden 3 tane toplandı 3 ü de döllendi 3 ü de 5. Güne gitti seninki de gidecek10-14 arası sanırım canım, nevin hanım tam hatırlayamadı, embriyologda işlemdeymiş ulaşamadı.
Yalnız benim anesteziden uyanır uyanmaz sorduğum soru da buydu, kaç yumurta toplandı ,cevabı duyamadan geri uyumuşum
Şimdi beni transfer olacak gibi hazırlıyorlarmış, hazırlama dedkleri de progestan fitilismail transfer yapmam demiş ama yapılır bence dedi bakalım. Donmuş olacak diye rahattım, beni de heyecan bastı. Bi de yarın hayırlı haberler duyarım inşallah embriyolar oluşmuştur inşallah
Çok teşekkür ederim, inşallah dediğim gibi olurOlmuştur olmuştur benden 3 tane toplandı 3 ü de döllendi 3 ü de 5. Güne gitti seninki de gidecek ♥ Benim yumurta sayım az olduğu için herhalde baban taze transfer yapılmıştı. Progestron candırfitille dur bebişin seninle olacak hissediyorum.
İnşallah vanım. Opu sonrası 3 gün galiba iğne vurulmuştum o da beni çok zorlamıştıÇok teşekkür ederim, inşallah dediğim gibi olur❤ Opu sonrası antibiyotikler çok zorladı beni, inşallah progestan yeterli olır da iğnesine falan gerek kalmaz. Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah ❤
Embriyologtan haber geldi mi ? Haber gelince yaz olur mu merak ediyorumÇok teşekkür ederim, inşallah dediğim gibi olur❤ Opu sonrası antibiyotikler çok zorladı beni, inşallah progestan yeterli olır da iğnesine falan gerek kalmaz. Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah ❤
Canım çok iyi haberler gelmedi maalesef. Bıgün 3. Gün iyi kalite embriyo transferi oldum netice de. Bi kaç tanenin de gelişimini takip edecekler. Bakalım inşallah sonu güzel olur. İlk 3. Gün diye duyunca çok üzüldüm ama ismail bey rahatlattı sağolsun. Nasip bakalım inşallah gönlümüzce olur.Embriyologtan haber geldi mi ? Haber gelince yaz olur mu merak ediyorum
güzel haberlerini bekliyoruz canım, okuyunca çok sevindim tesadüf eseri okudum yazdıklarını, dua edeceğimCanım çok iyi haberler gelmedi maalesef. Bıgün 3. Gün iyi kalite embriyo transferi oldum netice de. Bi kaç tanenin de gelişimini takip edecekler. Bakalım inşallah sonu güzel olur. İlk 3. Gün diye duyunca çok üzüldüm ama ismail bey rahatlattı sağolsun. Nasip bakalım inşallah gönlümüzce olur.
Hayırlısı olsun kuzum bazı kaynaklar da 3. Gün embriyosunun anneye daha çabuk adapte olduğu yazıyorCanım çok iyi haberler gelmedi maalesef. Bıgün 3. Gün iyi kalite embriyo transferi oldum netice de. Bi kaç tanenin de gelişimini takip edecekler. Bakalım inşallah sonu güzel olur. İlk 3. Gün diye duyunca çok üzüldüm ama ismail bey rahatlattı sağolsun. Nasip bakalım inşallah gönlümüzce olur.
İnşallah güzel haberlerni bekliyoruzCanım çok iyi haberler gelmedi maalesef. Bıgün 3. Gün iyi kalite embriyo transferi oldum netice de. Bi kaç tanenin de gelişimini takip edecekler. Bakalım inşallah sonu güzel olur. İlk 3. Gün diye duyunca çok üzüldüm ama ismail bey rahatlattı sağolsun. Nasip bakalım inşallah gönlümüzce olur.
12 gün sonra. İnşallah cümlemizinİnşallah güzel haberlerni bekliyoruzTest tarihi ne zaman
Canını sıkma canım 3. Gün embriyosuyla hamile kalan sürüsüne bereket arkadaş var burada sen de onlardan biri olursun inşallah12 gün sonra. İnşallah cümlemizin
Canını sıkma canım 3. Gün embriyosuyla hamile kalan sürüsüne bereket arkadaş var burada sen de onlardan biri olursun inşallahdediğin gibi iyi düşün iyi olsun pozitif olmaya çalış daima
Embriyo kalitesi neye bağlı oluyormuş peki? İlaç takviyesi kullanmış mıydınız öncesindeAynen öyle canım, demekki 3 düşük yaşamamın gebe kalamamın sebebi de embriyo kalitesydi diye düşünüyorum, embriyolog da böyle olabilir dedi zaten. Yaşayıp görelim, elimizden geldiğince çabalamaya devam edeceğiz. Aslında beklediğim birşeydi, yine de yaşayınca zor geldi. İnşallah sonu güzel olsun.
Embriyo kalitesi neye bağlı oluyormuş peki? İlaç takviyesi kullanmış mıydınız öncesinde
Sen elinden geleni yapmışsın ,şimdi tevekkül zamanı.. Rabbim en güzel şekilde sevindirsin seniNeden kalitesi böyle diye konuşmadık Onlar zaten embriyolor kalitesiz demedi açıkça benim çıkarımım bu, ben 3. Gün olacağını duyunca baya üzüldüm Embriyologda sanırım bilgi vermiş ismail beye ağladığımı) , o da kalitesinin gayet güzel olduğunu ama 3 tane 3. Gün olduğu için risk almak istemediklerini söyledi.5 tane olsaydı 5. Günü beklerdik dedi. Kalitesi kötüyse transfer etmeyelim dedim ama kalitesi güzelmiş.
embriyolog da 5. Gün tutar 3. Gün tutmaz düşüncesi yanlış,İnternet bilgisi vs dedi. Kalanları takip edecekler,5. Günw giderse donacak. Gitmezse de artık yapacak bir şey yok.
promotilwomen kullanıyordum ama 1 aydır. Benim kendime kızdığım da bu. Takviye kullanmam gerektiğini aylardır düşünüyordum ama düzenli hiç kullanamadım. İsmail beye de sorduğumda Gerek yok demişti zaten.Öncesinde Aral bey de gereksiz demişti.
Aynen öyle düşündükçe araştırdıkça çıldıracak gib oluyorum, en güzeli Allaha teslim olmakSen elinden geleni yapmışsın ,şimdi tevekkül zamanı.. Rabbim en güzel şekilde sevindirsin seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?