BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Canım tedavi sürecin nasıl gidiyor ?

Canım tedavi sürecin nasıl gidiyor ?

canım teşekkür ederim sorduğun için.

Opu oldum dün, ama bil bakalım ne oldu; ismail bey izne ayrıldı ve opumu nevin hanım yaptı.Kötüyü çağırmayacaksın arkadaş ben bunu anladım Gerçi nevin hanımdan da memnun kaldım, kendi hastası gibi davrandı. Yarın haber verecekler inşallah Kaliteli embriyo oluşur.

YumurtAmın çok olacağını O sebeple de dondurulmuş transfer düşünüyordu ismail bey ama o kadar çok yumurtam gelişmedi, hormonlarım da normalmiş. O yüzden taze yapılır dedi nevin hanım, inşallah 5. Güne gelen kaliteli embriyolar olur şimdilik heyacanım o

Yarın haber verecekler, ismail bey de dönmüş olur bakalım ne olacak

Kaç tane yumurta toplandı canım? Ay çok heyecanlı

Kaç tane yumurta toplandı canım? Ay çok heyecanlı ♥♥♥
10-14 arası sanırım canım, nevin hanım tam hatırlayamadı, embriyologda işlemdeymiş ulaşamadı.

Yalnız benim anesteziden uyanır uyanmaz sorduğum soru da buydu, kaç yumurta toplandı ,cevabı duyamadan geri uyumuşum

Şimdi beni transfer olacak gibi hazırlıyorlarmış, hazırlama dedkleri de progestan fitil ismail transfer yapmam demiş ama yapılır bence dedi bakalım. Donmuş olacak diye rahattım, beni de heyecan bastı. Bi de yarın hayırlı haberler duyarım inşallah embriyolar oluşmuştur inşallah

Olmuştur olmuştur benden 3 tane toplandı 3 ü de döllendi 3 ü de 5. Güne gitti seninki de gidecek Benim yumurta sayım az olduğu için herhalde baban taze transfer yapılmıştı. Progestron candır fitille dur bebişin seninle olacak hissediyorum.

Çok teşekkür ederim, inşallah dediğim gibi olur Opu sonrası antibiyotikler çok zorladı beni, inşallah progestan yeterli olır da iğnesine falan gerek kalmaz. Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah

İnşallah vanım. Opu sonrası 3 gün galiba iğne vurulmuştum o da beni çok zorlamıştı

Embriyologtan haber geldi mi ? Haber gelince yaz olur mu merak ediyorum

Embriyologtan haber geldi mi ? Haber gelince yaz olur mu merak ediyorum
Canım çok iyi haberler gelmedi maalesef. Bıgün 3. Gün iyi kalite embriyo transferi oldum netice de. Bi kaç tanenin de gelişimini takip edecekler. Bakalım inşallah sonu güzel olur. İlk 3. Gün diye duyunca çok üzüldüm ama ismail bey rahatlattı sağolsun. Nasip bakalım inşallah gönlümüzce olur.

güzel haberlerini bekliyoruz canım, okuyunca çok sevindim tesadüf eseri okudum yazdıklarını, dua edeceğim

Hayırlısı olsun kuzum bazı kaynaklar da 3. Gün embriyosunun anneye daha çabuk adapte olduğu yazıyor

İnşallah güzel haberlerni bekliyoruz Test tarihi ne zaman

Canını sıkma canım 3. Gün embriyosuyla hamile kalan sürüsüne bereket arkadaş var burada sen de onlardan biri olursun inşallah dediğin gibi iyi düşün iyi olsun pozitif olmaya çalış daima

Aynen öyle canım, demekki 3 düşük yaşamamın gebe kalamamın sebebi de embriyo kalitesydi diye düşünüyorum, embriyolog da böyle olabilir dedi zaten. Yaşayıp görelim, elimizden geldiğince çabalamaya devam edeceğiz. Aslında beklediğim birşeydi, yine de yaşayınca zor geldi. İnşallah sonu güzel olsun.

Embriyo kalitesi neye bağlı oluyormuş peki? İlaç takviyesi kullanmış mıydınız öncesinde

Embriyo kalitesi neye bağlı oluyormuş peki? İlaç takviyesi kullanmış mıydınız öncesinde

Neden kalitesi böyle diye konuşmadık Onlar zaten embriyolor kalitesiz demedi açıkça benim çıkarımım bu, ben 3. Gün olacağını duyunca baya üzüldüm Embriyologda sanırım bilgi vermiş ismail beye ağladığımı) , o da kalitesinin gayet güzel olduğunu ama 3 tane 3. Gün olduğu için risk almak istemediklerini söyledi.5 tane olsaydı 5. Günü beklerdik dedi. Kalitesi kötüyse transfer etmeyelim dedim ama kalitesi güzelmiş.

embriyolog da 5. Gün tutar 3. Gün tutmaz düşüncesi yanlış,İnternet bilgisi vs dedi. Kalanları takip edecekler,5. Günw giderse donacak. Gitmezse de artık yapacak bir şey yok.

promotilwomen kullanıyordum ama 1 aydır. Benim kendime kızdığım da bu. Takviye kullanmam gerektiğini aylardır düşünüyordum ama düzenli hiç kullanamadım. İsmail beye de sorduğumda Gerek yok demişti zaten.Öncesinde Aral bey de gereksiz demişti.

Sen elinden geleni yapmışsın ,şimdi tevekkül zamanı.. Rabbim en güzel şekilde sevindirsin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…