o zaman seninkine giderim ben de tatlım saat kaçta orda olmam gerek 7de mi 8de mi? orda kayıt olurken söyliyim mi sbahtan gün verin öğlene kalmasın diye :26: hmm ben de aynı süreçlerden geçicem sanırsam:18: inşallah bebişin çok bekletmez canımben çok memnunum öneriyorum metin beyi. gittiğinde sende görürsün tüm hastaları çok memnunlar kendisinden. bende öğleciyim sabahtan hallediyorum işlerimi. zaten rica etsen diğer hastalarda erken girmene izin veriyorlar( çok geç kalıyorsam derse.) test sonuçlarını da diğer gün sabah götürüyorum.
zaten tsh düşünce metin bey bu ay artık doktora gidip tedavine başlayabilirsin diyor. o zaman başlıyorsun tedaviye
tedaviye başladık 3 kez klomen 1 kez overlite oldum şimdi tekrar ara verdik tekrar gittiğimde aşılama olacağım hayırlısı artık :))
kızlar fakülteyi aradım sabah çok şükür açtılar.salı çarşamba günleri randevu veriyoruz bu hafta vereceğimiz randevu doldu haftaya salı sabah 9da arayın dediler.mayıs sonu yada haziran başına randevu vereceklermiş dua edin inşallah en kısa zamana verirlerde hayırla sonuçlanır inş
o zaman seninkine giderim ben de tatlım saat kaçta orda olmam gerek 7de mi 8de mi? orda kayıt olurken söyliyim mi sbahtan gün verin öğlene kalmasın diye :26: hmm ben de aynı süreçlerden geçicem sanırsam:18: inşallah bebişin çok bekletmez canım
inşallah en kısa zamanda olur da senin de bebişin çok bekletmez seni inşallah
gelecek hafta okulda kermes olacak kızlar bende kermes komisyonundayım
büyük ihtimalde görevli olacağımgün belli değil ama benim de bir fikrim var bir sabah cumalıkızıkta kahvaltı da yapabiliriz isterseniz
bu arada ben hasta oldum gene bi de 1 gün erken geldi en azından bu ay beni umutlandırmadı sonrası daha kötü olabiliyor((
Arkadaslar merhaba
dun u.u de sabah 8:30 da baslayan randevum aksam saat 16:45 te son buldu.
hormonlarla ilgili kan verdim ve ilac dozum 225 uniteye dusuruldu.
ultrasonda 12 yumurta saydilar. Insallah sayi yeterlidir
Yarin sabah tekrar randevum var.insallah iyi haberlerle gelirim.
Tek uzuldugum baris bey artik hasta takibi yapmiyormus yogunluktan dolayi.oysa ben develete bagli bir hastane oldugu icin ozellikle tercih etmistim.
hayirlisi artik.
insallah bir sonuc alalimda
Arkadaslar merhaba
Tek uzuldugum baris bey artik hasta takibi yapmiyormus yogunluktan dolayi.oysa ben develete bagli bir hastane oldugu icin ozellikle tercih etmistim.
hayirlisi artik.
Canın sağolsun canım yaa alıştık adet olmalara!! En azından umutlanmadınBende rahatım bu ay ohhh.. Önümüzdeki aylara bakalım...
Hafta içi uygunum ben ama çalışanlar var diye cum.tesi dedim fakat olmayacak gibi... Yerin önemi yok canım cumalıkızıkta olur benim için... bana da gelebilirsiniz.. Önemli olan günü ayarlayabilmek yarın yada perşembe annemin yazlığa gidiyorum temizlik falan için.. ordan giremeyebilirim.. Neyse gelince görüşürüz artık Öpüyorum hepinizi!!
Arkadaslar merhaba
hayirlisi artik.
selam İNŞELLAH RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmaz; tedavin en güzel şekilde bebişin ile birlikte sonuçlanır. senin yazdıklarını büyük bir dikkat ve heyecanla takip ediyorum ben de o yollardan geçecem diye; barış bey hasta takibi yapmıyormuş derken hastalarla o ilgilenmiyor mu? Hayırlı haberlerini bekliyorum ALLAH'A EMANET OL
hayırlı olsun canım işallah en kısa zamanda bebişin de olur.bende gitcem barış beye ama takibi nasıl yapıyorlar anlamadım .muayene ve tetkikleri barış bey yaptırmıyomu nasıl olcak
kolay gelsin canım çok da özletmeee kendini :)) gelecek aya Allah kerim
hayırlı olsun tedavin canım inşallah en güzel şekilde sonuçlanır :)))
Arkadaslar merhaba
hayirlisi artik.
inşallah güzel haberler verirsin bize canım 12 iyi bi sayı sen bu ay hamile kalıcaksın gibi geliyo banaArkadaslar merhaba
hayirlisi artik.
o zaman ben yarın gideyim sabah erkenden çünkü cuma kadın doğuma randevum var oraya gitmeden önce endokrinolojiye gitsem iyi olur testi de yeni yaptırdım zaten çok saol canım valla yol gösterdin bana insan bazen karanlıkta yürüyor gibi oluyo sonra birileri bi ışık yakınca umut oluyo teşekkür ederimben 9 da falan gidiyorum şöyle bir sistem var 1 telefon randevu bir danışma randevu alınıyor listeden yani sen o araya giriyorsun bide şanslı günündeysen hemen randevu alıp giriyorsun hiç beklemeden
yani şimdiye kadar benim öğleden sonraya hiç sarkmadı sürekli gidiyorum kontrol için inşallah senin de öyle olur. 3 aydır gitmedim çünkü tsh ideal değerdeydi kontrolün arasını uzattı doktorum bu 3 ayda sistem değişmediyse problem yaşamazsın canım muayeneni olursun hemen
inşallah bu bebişler bekletmez bizi daha fazla ama artık aşılamayı iyiden iyiye planlamaya başladık şimdi nasıl yapsak onu düşünüp duruyoruz bakalım bu ayda aradayım ondan sonra karar vercez.(
inşallah güzel haberler verirsin bize canım 12 iyi bi sayı sen bu ay hamile kalıcaksın gibi geliyo bana
o zaman ben yarın gideyim sabah erkenden çünkü cuma kadın doğuma randevum var oraya gitmeden önce endokrinolojiye gitsem iyi olur testi de yeni yaptırdım zaten çok saol canım valla yol gösterdin bana insan bazen karanlıkta yürüyor gibi oluyo sonra birileri bi ışık yakınca umut oluyo teşekkür ederim
aşılama konusunda da hakkınızda hayırlısı olsun tatlım belki süpriz yapıp gelir bebişiniz
Canım tedavin hayırlı olsun yumurta sayına değil kalitesine bakıyorlar daha çok gelişimi iyi ki dozu düşürmüşler canım Rabbim tez vakitte evlat sahibi yapar cümlemizi inşallah :))) kaçıncı gonal f i kullanıyorsun az kaldı tahminimce canım yumurta toplamaya:) bende 3,5 kutu gonal f bitirdim sonra bi iğne daha vardı adını unuttum o tek ünite vuruluyor c ile başlıyodu adısende vardır o iğne kesin onu vurulmaya başladın mı bil ki az kaldı çok sevindim senin için canım maalesef bizde Barış hocayla yollarımızı ayırdık ama arada gene yardımcı oluyor bana sağolsun
inşallah güzel haberler verirsin bize canım 12 iyi bi sayı sen bu ay hamile kalıcaksın gibi geliyo bana
o zaman ben yarın gideyim sabah erkenden çünkü cuma kadın doğuma randevum var oraya gitmeden önce endokrinolojiye gitsem iyi olur testi de yeni yaptırdım zaten çok saol canım valla yol gösterdin bana insan bazen karanlıkta yürüyor gibi oluyo sonra birileri bi ışık yakınca umut oluyo teşekkür ederim
aşılama konusunda da hakkınızda hayırlısı olsun tatlım belki süpriz yapıp gelir bebişiniz
Arkadaslar bugun baris beye benim servikal yetersizligim var acaba dogustanmi bir olcrmisiniz dedim.gebelik oncesi olcumun bir onemi yok dedi.
Birde ben u.u ya baslarken tup bebek isleminden ziyade beni surekli takip edicek bir dr olsun diye baslamis ve tedaviye basladiktan sonra takip yapmadigini duyunca uzulmustum.
Bugun baris bey biliyorum hasta takibi yapmiyorsunuz ancak benim erken dogumum var dedigimde biliyorum ikiz dedi.
Ben ozellikle sizin icin buraya geldim eger sonuc alirsak takibimi yapamazmisiniz dedim.sagolsun yaparim dedi.
Nasil mutlu oldum arkadaslar anlatamam.
Gunlerdir dusunuyordum ne yaparim kime giderim diye.
Cunku beni durumumda takip yapicak dr un riskli gebelik uzmani olmasi sart.
Bugun benden boyle nsallah cumada guzel haberlerle gelirim.
Arkadaslar merhaba
hayirlisi artik.
canım inşlh güzel sonuç alırsın, Allah hepimize evlatlar nasip etsin. bende gün sayıyorum mayısın 27 de randevum var benim ilk önce ameliyat durumum var inşlh barış bey ile güzel sonuçları alırım....
canım inşallah tez vakitte hamilelik haberini de okuruz burdan.barış beyi daha gitmeden sevdim sizlerin anlattıklarından senin takibini yapacak olmasına da sevindim hayırlı olur inşallah
ne demek canım yardımım olduysa ne mutlu bana :)) kızlarla buluşmalarımız burdan daha dolu dolu oluyor insan bir sürü şey öğreniyor kendi gibi düşünen insanlarla birlikte oluyor bi daha kine öneriyorum sende gel iyi gelecektir sanadahaberlerini bekliyorum canım. metin bey tekrar test yaptırıyor tsh ı iyice alt bölümleri ile inceletiyor. tsh3 tsh4 antitsh gibi bakıldımı onlara bilmiyorum o testleri ister heralde önce diye tahmin ediyorum gider gitmez yaz habersiz bırakma emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?