BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

saolasın arkadaşım inşlh hayorlsıs olur.genetik testelrimiz hsg onları istemedi yeni yaptırmıştık zaten ama biraz fazla tahlil istedi 13 tane falan 19 haziranda tekrar gidip tahlil vericem, sonrada 15 temmuzda hepsini göstericez.muaynede bende sürekli akıntı var dedim hidrosalpenksten olabilirmi dedim oda 2 çeşit aletle iyice derine girerek baktı ama hidrosalpenksten kaynaklanmadığı söyledi normal akıntı olduğu söyledi.

amin canım inşlhhhh hayırlısı, Rabbim hepimiz için güzel şeyler yazsın bebişlerimiz gelsin

Hayırlı olsun canım, Memnun kalmana sevindim... Mutlu haberlerini tez alırız inşallah!

kızlar ben şimdi doktordan geldim 1 tane yumurtam oluşmuş yeterli büyüklüğe gelmiş çatlamış o yüzden çatlatma iğnesi vermiyorum dedi 1 ay ara vericez gebelik oluşmazsa dedi sonraki ay yine devam :18:

kızlar ben şimdi doktordan geldim 1 tane yumurtam oluşmuş yeterli büyüklüğe gelmiş çatlamış o yüzden çatlatma iğnesi vermiyorum dedi 1 ay ara vericez gebelik oluşmazsa dedi sonraki ay yine devam :18:

inşallah oluverir bu ay hiç uğraştırmaz seni :))))
haftasonu çanakkaledeyim bende inşallah. bi buluşamadık bu sefer ((

selam hayırlı olsun tedavin aynı gün ordaymışız ben sabah 9 30 gibi oradaydım tahlil için gittik işimiz fazla uzun sürmedi 4 temmuzda sonuç göstermek için gidecez . Bu arada buluşmaya bende gelmek isterdim ama hafta içi çalışıyorum üstelik ilçedeyim sizlerle tanışmayı çok istiyorum başka bir buluşmaya inşellah

inşallah oluverir bu ay hiç uğraştırmaz seni :))))
haftasonu çanakkaledeyim bende inşallah. bi buluşamadık bu sefer ((

inşallah canım sizin durumlar nasıl oldu bu hafta sonu yeni mi gideceksiniz ev falan mı tutacaksınız ? inşallah senin bebiş de bu koşturmacada geliverir herkes bu düşünceyi kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım diyo ya nasıl bu düşünce kafadan çıkarılıyosa artık

Kızlar bu hafta bende fakültedeydim, Barış hocayla görüştüm. Benim testlerim de gebeliğe engel bir sorun çıkmadı. Eşimin ileri hareketinde biraz sıkıntı var dedi, ama tek tahlille anlaşılmaz dedi. Eşimden tekrar sperm tahlili istedi yada ilk adetinle aşılamaya geçelim dedi. Hem eşin sperm verdiğinde hem tahlillerine bakarım, hemde aşılama yaparım dedi. Böylece senin yumurta kalitenede bakmış olurum dedi.
Eşim sinirlendi, neymiş bir sebep bulamıyorlarmış bu doktorlar, aşılama felan istemiyor. kayınvalidem şans az, olmazsa, negatif olursa oğlu üzülecekmiş sonra, öyle diyor
Tüp bebeğin lafını bile etmem yasak, ben ne yapacam şimdi:26:

eşinin sıkıntısı haricinde ne güzel başka sorunun yokmuş hayırlı olsun tedaviniz...senin yumurta kalitenede bakmış olurum demiş doktor nasıl bakıcakmış aşılamada yumurtana anlamadım canım ya...!!!

ama eşin ve kayınvalden neden böle davranıyorlar sorun Allah tan kişisel insan kendine nasıl böle bir sorun yaratabilir...ayrıca eminim sen daha fazla üzülüyorsundur...KİMSEnin seni üzmesine müsaade etme sakın...Allah yardımcın olsun arkadaşım sen eşini ikna et kayınvaldende karışmasın hayat senin ve eşinin hayatı...yani kafayı kuma gömmek sorunu ortadan kaldırmaz sorun varsa çözüm odaklı yaklaşmalı...

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim, Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun. Yanlış telafuz etmiş olabilirim, yani yumurtanın durumuna felan bakarım dedi. Hani ilaç kullanıp yumurtalar uyarıldığında, hem rahmin hemde yumurtanın durumuna bakacakmış
Testlere göre rezevr sorunu görünmüyor gibi...
Benim anladığım eşimin ve ailesinin doktordan özellikle benimle ilgili, şu var ve ondan dolayı olmuyor gibi bir laf duymak. Ama Allaha şükür hiç bir şey çıkmadı, rahmimi .ok uzun süre inceledi, kayda değer hiç bir şey yok dedi. Yani gebeliğe engel olacak.
Hormonlarda normal seyrindeymiş. Eşimin ileri hızı biraz düşük dedi. Eşim kabul etmiyor tabi, bir sonraki test, bir daha test bunu sonu olmaz, bize bir sebep göstreremiyorlar felan diyor..
Valla canım kendi sıkıntımdan çok, eşimi nasıl ikna ederim, onu kırmadan nasıl söylerim, hangisine ikna etsem derdindeyim.
Ne yanımda olan var, nede derd,ime çözümü bulan. Anca çocuk olsun, isterim deniliyor. İcraat dersen sıfır

canım senind tedavin hayırlı olsun, ben öğleden sonra ordaydım sizde ne sorun var ? inlşh hayırlsıyla bebiş ile sonuçlanır hepimizin..

bizde hafta sonları buluşuyoruz genelde bu seferkide hafta sonu olur blki fidanalda ilçede o da gelemiyor haftaiçleri size göre ayarlarız bizde :))

tebligat gelmesini bekliyoruz biraz sürebilirmiş eşimin akrabaları var orda .eşim ailesiyle orda bende haftasonu gidicem eşimle döncem zaten gene hasta oldum ((( bu ay da geçsin bi daha ki aya aşılamaya gideceğim inşallah. bu kafadan çıkarma olayı nasıl oluyor anlamadım ben bi türlü atamıyorum canım. herkes doğum yapıyor son zamanlarda 3 arkadaşımdan daha hamilelik haberi aldım insan çok özeniyor böyleyken nasıl kafandan atarsınki (((( anlıycan canım hastayım bunalımdayım gene ( bi kaç güne atlatırım inşallah

bu ay sen güzel haberler ver bize bari bizim de hamilelerimiz çoğalsın umut oluyo insana hadi güzel haberler ver bu ayyyyyyy :)))

Son düzenleme:

valla canım ben de seninle aynı durumdayım okulda 6 hamile 1 lohusa var onlar adına çok seviniyorum ama benim de bi bebişim olsaydı diye içimden geçirmiyo değilim işte biraz kafa dağıtırım diyorum orda da hamilelik ve bebek muhabbetleri eve geliyorum yalnız kalınca zaten aklımdan çıkmıyor bilmiyorum valla nolucak halimiz :18: kırmızıların gelmesine üzüldüm ama aslında şimdi hamile olsaydın o yana bu yana koşturmak zor olurdu senin için canım öyle düşün kendini öyle motive et inşallah önümüzdeki ay buradan bir sürrüüüüüü hamiş haberi alırız ve inşallah bunlardan biri de ben olurum amiin

o kadar anlıyorum ki seni bide işimiz çocuklarla. Işte bi kaç gün böyle bunalım sonra atlatıyoruz ama işte bikaç gün sıkıntılı gelcek ayı bekliyorum artık okulda bitmiş olur. Yapayım bi aşılama nolcak bakalım. Bekle bekle nereye kadar bekliycem dimi:))))
hayırlısı canım vardır bir zamanı diye düşünüyorum bende hep. Bu ay bir sürü hamile çıkar inşallah
tedavi olan bütün arkadaşlar sonuç alırlar inşallah bizde süpriz yaparız

Nasılsınız kızlar noldu aşılamalar merakta bırakmayın

özalp :
Canım kitapları hazırladık gelecek hafta ulaştırayım sana

Nasılsınız kızlar noldu aşılamalar merakta bırakmayın

özalp :
Canım kitapları hazırladık gelecek hafta ulaştırayım sana

Canım iyimiz cok şükür. Aşılama benim bu ay olmayacak gibi yumoşlarım küçük maalesef. Yarın tekrar bakacak osman hoca. Yarın belli olacak tam anlamıyla .artık buluşalım ara verdik cok

Canım iyimiz cok şükür. Aşılama benim bu ay olmayacak gibi yumoşlarım küçük maalesef. Yarın tekrar bakacak osman hoca. Yarın belli olacak tam anlamıyla .artık buluşalım ara verdik cok

inşallah büyümüşlerdir hayırlısı neyse o olsun canım bu ay olmaz gelcek ay olur. içimden sen ilk ayında hamile kalacaksın diye geçiyor inşallahh:))
salı gününden sonra boşum ben inşallah gülisayda bu hafta tatildeymiş. tarih koyalım bence haftasonu olsun herkesler gelsin kalabalık olalımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…