- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
bende sizlerle tanışmayı çok isterim kızlar...ben ilçede oturuyorum gelme ihtimalim bu sefer düşük inşallah bi dahakine uygun olurum.
hormon ilaçlarındandır arkadaşım tüp bebek tedavisiydi sanırım değil mi?...ama sen genede bi kontrol yaptır için rahat olsun...panik yapma;ilk tüp bebek denememde kimyasal olmuştu kendiliğinden düştü.10 15 gün sonra gene adet olmuştum...
hadi hayırlısı olsun arkadaşım..ama neden o kadar uzak ara randevu vermişler 1,5 ay sonra senden ne testleri istediler senin daha önce yokmuydu testlerin?rahim filmi filan mı istediler yoksa tekrardan...jinekolojik muayene ne için yapıldı???
ben de perşembe cuma uygunum...pazar olmazz kociş evde zaten özledimmm onuuu...bırakmaz beniii eşcaazım...kahvaltıııı yupiii süperr olurrr süperr....
canım benimmm....hayırlara vesileee olsun inş....bütünn testlerinin sonuçlarııı çok çokk iyi olsunnn.....inş....
bugün uüniversityede randevum vardı gittik, güzel geçti çok şükür gerçi barış bey ile tanışamadık ama diğer bayan dr ilgilendi bizimle, bir çok tahlil verdi muayne ( jinekolojik) 15 temmuza sonuç göstermek için randevu verdiler ozamn barış bey bakıcakmış bütün tahlileri görücekmiş bayan dr da güzel ilgilendi memun kaldık şimdilik, bakalım hayırlısı bismillah dedik başladık...
kızcelerrrrr bu aradaaaaaa evdeyimmmm....özlemişimm evimiiii çokkkk....anneme doyamadımm ama....evimi de özledim.....
Hayırlı olsun canım, Memnun kalmana sevindim... Mutlu haberlerini tez alırız inşallah!
kızlar ben şimdi doktordan geldim 1 tane yumurtam oluşmuş yeterli büyüklüğe gelmiş çatlamış o yüzden çatlatma iğnesi vermiyorum dedi 1 ay ara vericez gebelik oluşmazsa dedi sonraki ay yine devam :18:
bugün uüniversityede randevum vardı gittik, güzel geçti çok şükür gerçi barış bey ile tanışamadık ama diğer bayan dr ilgilendi bizimle, bir çok tahlil verdi muayne ( jinekolojik) 15 temmuza sonuç göstermek için randevu verdiler ozamn barış bey bakıcakmış bütün tahlileri görücekmiş bayan dr da güzel ilgilendi memun kaldık şimdilik, bakalım hayırlısı bismillah dedik başladık...
inşallah oluverir bu ay hiç uğraştırmaz seni :))))
haftasonu çanakkaledeyim bende inşallah. bi buluşamadık bu sefer((
Kızlar bu hafta bende fakültedeydim, Barış hocayla görüştüm. Benim testlerim de gebeliğe engel bir sorun çıkmadı. Eşimin ileri hareketinde biraz sıkıntı var dedi, ama tek tahlille anlaşılmaz dedi. Eşimden tekrar sperm tahlili istedi yada ilk adetinle aşılamaya geçelim dedi. Hem eşin sperm verdiğinde hem tahlillerine bakarım, hemde aşılama yaparım dedi. Böylece senin yumurta kalitenede bakmış olurum dedi.
Eşim sinirlendi, neymiş bir sebep bulamıyorlarmış bu doktorlar, aşılama felan istemiyor. kayınvalidem şans az, olmazsa, negatif olursa oğlu üzülecekmiş sonra, öyle diyor
Tüp bebeğin lafını bile etmem yasak, ben ne yapacam şimdi:26:
eşinin sıkıntısı haricinde ne güzel başka sorunun yokmuş hayırlı olsun tedaviniz...senin yumurta kalitenede bakmış olurum demiş doktor nasıl bakıcakmış aşılamada yumurtana anlamadım canım ya...!!!
ama eşin ve kayınvalden neden böle davranıyorlar sorun Allah tan kişisel insan kendine nasıl böle bir sorun yaratabilir...ayrıca eminim sen daha fazla üzülüyorsundur...KİMSEnin seni üzmesine müsaade etme sakın...Allah yardımcın olsun arkadaşım sen eşini ikna et kayınvaldende karışmasın hayat senin ve eşinin hayatı...yani kafayı kuma gömmek sorunu ortadan kaldırmaz sorun varsa çözüm odaklı yaklaşmalı...
selam hayırlı olsun tedavin aynı gün ordaymışız ben sabah 9 30 gibi oradaydım tahlil için gittik işimiz fazla uzun sürmedi 4 temmuzda sonuç göstermek için gidecez . Bu arada buluşmaya bende gelmek isterdim ama hafta içi çalışıyorum üstelik ilçedeyim sizlerle tanışmayı çok istiyorum başka bir buluşmaya inşellah
bizde hafta sonları buluşuyoruz genelde bu seferkide hafta sonu olur blki fidanalda ilçede o da gelemiyor haftaiçleri size göre ayarlarız bizde :))selam hayırlı olsun tedavin aynı gün ordaymışız ben sabah 9 30 gibi oradaydım tahlil için gittik işimiz fazla uzun sürmedi 4 temmuzda sonuç göstermek için gidecez . Bu arada buluşmaya bende gelmek isterdim ama hafta içi çalışıyorum üstelik ilçedeyim sizlerle tanışmayı çok istiyorum başka bir buluşmaya inşellah
inşallah canım sizin durumlar nasıl oldu bu hafta sonu yeni mi gideceksiniz ev falan mı tutacaksınız ? inşallah senin bebiş de bu koşturmacada geliverir herkes bu düşünceyi kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım diyo ya nasıl bu düşünce kafadan çıkarılıyosa artık
bizde hafta sonları buluşuyoruz genelde bu seferkide hafta sonu olur blki fidanalda ilçede o da gelemiyor haftaiçleri size göre ayarlarız bizde :))
tebligat gelmesini bekliyoruz biraz sürebilirmiş eşimin akrabaları var orda .eşim ailesiyle orda bende haftasonu gidicem eşimle döncem zaten gene hasta oldum((( bu ay da geçsin bi daha ki aya aşılamaya gideceğim inşallah. bu kafadan çıkarma olayı nasıl oluyor anlamadım ben bi türlü atamıyorum canım. herkes doğum yapıyor son zamanlarda 3 arkadaşımdan daha hamilelik haberi aldım insan çok özeniyor böyleyken nasıl kafandan atarsınki (((( anlıycan canım hastayım bunalımdayım gene ( bi kaç güne atlatırım inşallah
bu ay sen güzel haberler ver bize bari bizim de hamilelerimiz çoğalsın umut oluyo insana hadi güzel haberler ver bu ayyyyyyy :)))
valla canım ben de seninle aynı durumdayım okulda 6 hamile 1 lohusa var onlar adına çok seviniyorum ama benim de bi bebişim olsaydı diye içimden geçirmiyo değilimIşte biraz kafa dağıtırım diyorum orda da hamilelik ve bebek muhabbetleri eve geliyorum yalnız kalınca zaten aklımdan çıkmıyor bilmiyorum valla nolucak halimiz :18: Kırmızıların gelmesine üzüldüm ama aslında şimdi hamile olsaydın o yana bu yana koşturmak zor olurdu senin için canım öyle düşün kendini öyle motive et Inşallah önümüzdeki ay buradan bir sürrüüüüüü hamiş haberi alırız ve inşallah bunlardan biri de ben olurum Amiin
Nasılsınız kızlar noldu aşılamalar merakta bırakmayın
özalp :
Canım kitapları hazırladık gelecek hafta ulaştırayım sana
Canım iyimiz cok şükür. Aşılama benim bu ay olmayacak gibi yumoşlarım küçük maalesef. Yarın tekrar bakacak osman hoca. Yarın belli olacak tam anlamıyla .artık buluşalım ara verdik cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?