Kızlar şimdi Dr dan geldim yumurtalar hiç büyümemiş aynı . Yarın tekrardan klomen kullanmaya başlıyorum günde 3 kez. Haftaya gene kontrol edecek. Ne kadar inatçı çıktı yumoşlarım 
Kızlar bi arkadasım bi aydır tefriciye okutuyor daha 1000 tane falan varmış okuyan olur mu acaba aramızdan ??
ne için okutuyor canım arkadaşın
kızlar şimdi dr dan geldim yumurtalar hiç büyümemiş aynı . Yarın tekrardan klomen kullanmaya başlıyorum günde 3 kez. Haftaya gene kontrol edecek. Ne kadar inatçı çıktı yumoşlarım 
betülcüm hayırlısı olsun.biliyoruz ki rabbim ne'ylerse güzel eyler.
Kızlar benim durum henüz belli değil.buluşmayı ayarlayın inşallah,bana uyarsa tabi ki gelmek isterim.okul kapanınca hafta içide gelebilirim herhalde:)
günaydın kızlar
bu ay serehone kullanmıştım biliyosunuz çatlatma iğnesi vermedi doktor yeterli büyüklükte kendisi çatlar dedi.. tiroid ilacımı muntazam alıyorum inşallah değerler normal sınırlar içine girmiştirson 3 gündür çok kasık ağrım vardı yumurtam çatladı sanırım günleri değerlerndirdik bacakları diktik beklemedeyiz artık bat 16 haziran bu ay da kırmızıları görürsem ateş ölçme yöntemini de kullanıcam
siz neler yapıyosunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyo arada bi ses verin
Onun derdi de aynı bizler gibi bebeği olması için okutuyor canım
inşallah hamile kalıverirsinde gerek kalmazzz hiç bir yönteme canım :)günaydın kızlar
bu ay serehone kullanmıştım biliyosunuz çatlatma iğnesi vermedi doktor yeterli büyüklükte kendisi çatlar dedi.. tiroid ilacımı muntazam alıyorum inşallah değerler normal sınırlar içine girmiştirson 3 gündür çok kasık ağrım vardı yumurtam çatladı sanırım günleri değerlerndirdik bacakları diktik beklemedeyiz artık bat 16 haziran bu ay da kırmızıları görürsem ateş ölçme yöntemini de kullanıcam
inşallah testlerin normal çıkar canım :)canım inşlh güzel haberi alırsın 16 hazirandavalla evet sesiz topiğimiz bi kaç gündür. bende 19 haziranı bekliyorum tekrar uüniv. gidicem tahlillerim var...
günaydın kızlar
amin canım inşallahcanım inşlh güzel haberi alırsın 16 hazirandavalla evet sesiz topiğimiz bi kaç gündür. bende 19 haziranı bekliyorum tekrar uüniv. gidicem tahlillerim var...
İnsallah rabbim kismet etmistir ve guzel haberler verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?