BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

kızlar benim yarın ki günüm iptal oldu ama bu hafta buluşma yok herhalde kimse net bişey dememiş.ama bana göre hafta sonu olması daha iyi gelemeyen arkadaşlar için onlarlada tanışmış oluruz artık gülisayın gelmesini bekleriz herhalde.yada başka fikri olan varsa ben uyarım
papatya sağol tatlım kitapları ya buluşmada yada başka bişekilde alırım senden

Ayarlayabilirseniz buluşun Zor denk getiriliyor.. Ben haziran ın 10 unda döneceğim çünkü...
Bir daha ki buluşmamıza katılırım bende.. Bu hafta olamadı maalesef

Son düzenleme:
Kızlar şimdi Dr dan geldim yumurtalar hiç büyümemiş aynı . Yarın tekrardan klomen kullanmaya başlıyorum günde 3 kez. Haftaya gene kontrol edecek. Ne kadar inatçı çıktı yumoşlarım 😥

Kızlar şimdi Dr dan geldim yumurtalar hiç büyümemiş aynı . Yarın tekrardan klomen kullanmaya başlıyorum günde 3 kez. Haftaya gene kontrol edecek. Ne kadar inatçı çıktı yumoşlarım 

Takma kafana canım ya! Demek klomenin dozu az geldi.. Hayırlısı artık..

Betülcüm hayırlısı olsun.Biliyoruz ki Rabbim ne'ylerse güzel eyler.
Kızlar benim durum henüz belli değil.Buluşmayı ayarlayın inşallah,bana uyarsa tabi ki gelmek isterim.okul kapanınca hafta içide gelebilirim herhalde:)

Kızlar bi arkadasım bi aydır tefriciye okutuyor daha 1000 tane falan varmış okuyan olur mu acaba aramızdan ??

kızlar şimdi dr dan geldim yumurtalar hiç büyümemiş aynı . Yarın tekrardan klomen kullanmaya başlıyorum günde 3 kez. Haftaya gene kontrol edecek. Ne kadar inatçı çıktı yumoşlarım 

betülcüm inşallah büyürler bu yumoşlar ilk sefer bende günde 3 tane kullanmıştım daha fazla büyümüşlerdi etkisi oluyor doz arttırmanın hayırlısı canım
okul bitince bende hafta içi gelebilirim gelecek hafta sonu sınav görevim var ama sabah olcak.
Hep beraber bir tarih koyalım en iyisi öyle oluyor

günaydın kızlar

bu ay serehone kullanmıştım biliyosunuz çatlatma iğnesi vermedi doktor yeterli büyüklükte kendisi çatlar dedi.. tiroid ilacımı muntazam alıyorum inşallah değerler normal sınırlar içine girmiştir son 3 gündür çok kasık ağrım vardı yumurtam çatladı sanırım günleri değerlerndirdik bacakları diktik beklemedeyiz artık bat 16 haziran bu ay da kırmızıları görürsem ateş ölçme yöntemini de kullanıcam

siz neler yapıyosunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyo arada bi ses verin

canım inşlh güzel haberi alırsın 16 haziranda valla evet sesiz topiğimiz bi kaç gündür. bende 19 haziranı bekliyorum tekrar uüniv. gidicem tahlillerim var...

kızlar benim yarın kardeşimle eşi geliyor bu hafta yoğunum ondan çok giremiyorum ama gerçekten çok sessiz ilerlememiş kaç gündür.
feryal sen ne yaptın tekrar doktora gittin mi canım bebiş nasıl merak ettim seni bizi habersiz bırakma oldu mu

inşallah hamile kalıverirsinde gerek kalmazzz hiç bir yönteme canım :)

canım inşlh güzel haberi alırsın 16 haziranda valla evet sesiz topiğimiz bi kaç gündür. bende 19 haziranı bekliyorum tekrar uüniv. gidicem tahlillerim var...
inşallah testlerin normal çıkar canım :)
okuma bayramını bitirdim bugün çok yoruldum ama artık boşum okul bitti sayıyorum hatta :)
birkaç gündür baş dönmelerim vardı metin beye gittim o ara tamda. meğerse
tiroidim çok düşmüş bu seferde ilacı dengeledik. ilk defa kanım yüksek çıktı aşılama öncesi moral oldu :)

Arkadaslar bugun itibariyle 6 haftamizi bitirdik.

Cuma saat 11:15 te baris beyle randevum var. İnsallah hersey yolundadir hem keseyi hemde bebegi goruruz.
simdilik benden haberler boyle bir bir gun sayiyorum.

Sizlerde gelismeleri yazin emi merakla bekliyorum.

İnsallah rabbim kismet etmistir ve guzel haberler verirsin.

amin canım inşallah senin ne tahlilin vardı unutmuşum ben şu üniversiteye bende mi gitsem herkes oraya gidiyo özeline mi yoksa normaline mi gidiyosunuz siz kızlar :26:
İnsallah rabbim kismet etmistir ve guzel haberler verirsin.

amin inşallah canım senin nasıl gidiyo hamilelik belirtiler var mı cuma büyük gün desene ikiz mi değil mi o belli oldu mu bizi merakta bırakma gelişmeleri yaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…