BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Baris beyin ozeli yok.u.u tup bebek bolumunde gorevli

Evet koametse cuma buyuk gun.bana tek embriyo nakli yapilmisti servikal yetmezlik problemim yuzunden insallah tektir.

canım çok saol inşlhh bütün testlerim güzel çıkar.
seninde inşlh aşılaman güzel olucak Allahım kolaylık versin....

merhaba kızlar,

kaç gündür giremiyorum misafirlerim vardı kayınvalidem bende kaldı derken 1.5 aydır hastalıklar peşimi bırakmıyor.ağrılarım oluyor psikolojim yerlerde enfeksiyon vardı onun için antibiyotik kulladım mayıs başında ama bu arada hem mantar hem sistit olmuşum tekrar antibiyotik kullandım.tam geçti derken şimdi gene mantar oldum sanırım doktora gitmek ilaç kullanmak istemiyorum içim dışım ilaç oldu sadece bi krem sürüyorum inşallah geçer ama zor gibi.bıktım bu ağrılardan sorunlardan napıcam bilmiyorum.

18 haziran da randevum var fakültede onu bekliyorum.

sizler iyisinizdir inşallah.

topikte sessizlik var kaç gündür 3 sayfa ilerlemiş

Betül üzülme vardır herşeyde bir hayır yumiler nazlı çıkmış.

feryal maşallah arkadaşım vakit bize çabuk geçti gibi geliyor ama sana sormak lazım için içine sığmıyordur eminim.

başka aklımda kalanlar bunlar var mı gözümden kaçan gelişmeler.

buluştunuz mu bu arada naptınız????

öncelikle geçmiş olsun canım
bilirim ben o mantarı illettir o illet ama çözümü var ben sana nasıl kurtulduğumu anlatayım canım
öncelikle çok kuru tutucaksın kilotların %100 pamuk olanlarından giy mutlaka eğer sende yoksa da al 3-5 tane biraz pahalı ve şekilsiz oluyolar ama olsun buna değer inan bana
bir de gynofit diye bi ilaç var tüp şeklinde vajinadan içeri sıkıyosun bana üniversiteden prof verdi bu ilacı daha ilk kullanımda farkı anlıcaksın zaten ben bunlarla kurtuldum canım bu ilaç her eczanede bulunmuyo ama ben sipariş verdim eczaneye 2 gün içinde geldi bir de bunu dvlet karşılamıyo sen cebinden veriyosun umarım işe yarar ben bu yöntemle kurtuldum

saol viole ben en son tüp denemesinde vajinal yoldan aldığım progestanı kullanmaktan oldu sürekli ıslak kaldı birde mecbur elle koyuyorum ne kadar yıkasamda demek ki yetmedi.daha önce 2 denemede böle olmamıştı hep birlikte geldi rahatsızlıklar.ben zaten pamuklu iç çamaşırından başka kullanamam sentetik giyemiyorum.ama sölediğin ilaca bakayım şu an bi krem kullanıyorum geçmezse onu kullanırım arkadaşım çok saol.benim hem iç hem dış yüzeyde sorunum o dediğin ilaç dışada sürülüyor mu?

Canım gecmiş olsun.evet hersey de bir hayır vardır. Halimize şükredelim

Merhaba kızlar, bende aşılamaya başladım. İğne verdi doktor. Rabbim cümlemizin yadımcısı olsun

çok sevindim hayırlı olsun.sorunları halletmişsin.fakültede mi olucak?

Çok teşekkür ederim evet fakültede olacak. Sorunlar bitmiyorki, şimdide yazılan iğneyi bulamadım, piyasada sıkıntı varmış, depolarda yokmuş. Bir kutusunu alabildim anca.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim evet fakültede olacak. Sorunlar bitmiyorki, şimdide yazılan iğneyi bulamadım, piyasada sıkıntı varmış, depolarda yokmuş. Bir kutusunu alabildim anca.

Arkadaşım buralardan bi araştır elinde iğnesi kalan oluyor bazen gönderirler belki sana beren84 e bir sor muhakkak yardımcı olan çıkar sana destina38 var ona bi sor oda tüp bebek için ama araştır şekerim muhakkak senin ilaçtan kullana ve elinde kalan vardır

Tamam canım, ben bir sorayım o zaman, sağolasın Bu arada posta kutun dolmuş şekerim, mail atamadım, haberin olsun

canım zaten dıştaki sorun içten kaynaklanıyo içteki bitmeyince dışa krem sürsen de fayda etmez.. benim yanmam ve kaşıntım çk fazlaydı hatta bembeyaz olmuştu çok korktum üniversitenin özeline gitmiştim profesöre.. o da bana bu ilacı verdi ve dışa sürmek için de canesten die bi krem verdi bunlar çok iyi geldi 3-5 güne bütün şikayetlerim azaldı rahatladım diyebilirim.. bi de bunun en kötü düşmanı stres çok kafaya takmamaya çalışıcaksın yokmuş gibi davranmaya çalışıcaksın Allah şifalar versin umarım bu dediklerim işe yarar da geçer
Merhaba kızlar, bende aşılamaya başladım. İğne verdi doktor. Rabbim cümlemizin yadımcısı olsun

hayırlı olsun canım inşallah ilk denemede bize güzel haberler verirsin bu iğnenin benzeri bi iğne yokmuymuş peki bazen öyle oluyo ya içeriği aynı oluyo hani ne biliyim aklıma bu geldi Allah yar ve yardımcın olsun canım

hangisi arkadaşım bunlardan 2 çeşit var???

Laktik asitli Gynofit Jel

Gynofit Nemlendirici Jel

Hayirli olsun insallah guzel haberler aliriz.

Canim hangi ilaci ariyorsun bilmiyorum ama eger PRENGLY 1500 ariyorsan allah yardimcin olsun ben setbasinda 5000 ligini tesaduf bulmustum.

Arkadaslar dun dr kontrolum vardi beni unutmussunuz

Bebegim 6+3 gunluk ve ultrasonda hem.keseyi hemde kalp.atislarini gorduk
Kismetse bir sonraki kontrolum 21/06 da

Rabbim dileyen isteyen herkese en kisa zamanda nasipt etsin.

Hayirli olsun insallah guzel haberler aliriz.

Canim hangi ilaci ariyorsun bilmiyorum ama eger PRENGLY 1500 ariyorsan allah yardimcin olsun ben setbasinda 5000 ligini tesaduf bulmustum.

Seni unuturmuyuz hiç ben topiklere yazdığın yazıları okuyorum, durumunu takip ediyorum merak etme sen
Ne güzel şimdilik herşey yolunda demek, inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Çok sağol canım, başladık bakalım tedaviye. İlacım Puregon iğne, malesef parayla aldım canım, sgk karşılamadı ikinci iğneyi, pahalıda olsa aldım mecburen. İğneleri vuruyorum bakalım, şimdilik hiç bir belirti, şişkinlik, ağrı vs hissetmiyorum. İnşallah büyordur yumoşlarım. Kontrole gittiğimde inşallah yolundadır herşey. Gelişmeleri yazarım canım

kızlar nasılsınız herkes iyi mi herşey yolunda mı.benim kardeşimle eşi gelmişti dün gittiler onlarla uğraşınca giremedim çok ama tek kayıp olan ben değilim herhalde

feryal çok sevindim canım bebeğinin kalp atışınıda duymuşsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almakta nasip olsun annesi...

keroessa canım aşılaman hayırlı olsun senden de güzel haberler bekliyoruz artık bu ay,

gülisay yarın gelecekti tatil iyi gelir inşallah keşke bizde gidebilsek.tatile gidenleri duyunca nasıl canım çekiyor yaaa

melek sen nerelerdesin arkadaşım hiç yazmamışssın iyi misin yoksa bizi unuttun mu

betül sen ne yaptın canım aşılama oluyor mu bu ay yoksa önümüzdeki aya mı kaldı ve fidanal da aşılama yaptıracaktı valla merak ediyorum nerde bu millet niye herkes çok sessiz

papatya gözün aydın okuma bayramın bitmiş rahatlamışsındır sende.çanakkale nasıl gittin mi canım bi karar verebildiniz mi nerde yaşayacağınıza

gülisay gelsin buluşmayı ayarlayalım artık bi türlü yapamadık bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…