amin canım inşallahsenin ne tahlilin vardı unutmuşum ben şu üniversiteye bende mi gitsem herkes oraya gidiyo özeline mi yoksa normaline mi gidiyosunuz siz kızlar :26:
amin inşallah canım senin nasıl gidiyo hamilelik belirtiler var mı cuma büyük gün desene ikiz mi değil mi o belli oldu mubizi merakta bırakma gelişmeleri yaz canım
inşallah hamile kalıverirsinde gerek kalmazzz hiç bir yönteme canım :)
inşallah testlerin normal çıkar canım :)
okuma bayramını bitirdim bugün çok yoruldum ama artık boşum okul bitti sayıyorum hatta :)
birkaç gündür baş dönmelerim vardı metin beye gittim o ara tamda. meğerse
tiroidim çok düşmüş bu seferde ilacı dengeledik. ilk defa kanım yüksek çıktı aşılama öncesi moral oldu :)
amin canım inşallahsenin ne tahlilin vardı unutmuşum ben şu üniversiteye bende mi gitsem herkes oraya gidiyo özeline mi yoksa normaline mi gidiyosunuz siz kızlar :26:
canım benim ilk üniv gittiğimde verilen tahliler henüz bitiremedim 19. gidip tekrar vericem kan. sonuçlarıda 15 temmuzda gidicez sonuçları göstericez. hayırlısı inşlh olur.
barış bey özeli yok uüiv. tüp bebek bölümde çalışıyor..
öncelikle geçmiş olsun canımmerhaba kızlar,
kaç gündür giremiyorum misafirlerim vardı kayınvalidem bende kaldı derken 1.5 aydır hastalıklar peşimi bırakmıyor.ağrılarım oluyor psikolojim yerlerde enfeksiyon vardı onun için antibiyotik kulladım mayıs başında ama bu arada hem mantar hem sistit olmuşum tekrar antibiyotik kullandım.tam geçti derken şimdi gene mantar oldum sanırım doktora gitmek ilaç kullanmak istemiyorum içim dışım ilaç oldu sadece bi krem sürüyorum inşallah geçer ama zor gibi.bıktım bu ağrılardan sorunlardan napıcam bilmiyorum.
18 haziran da randevum var fakültede onu bekliyorum.
sizler iyisinizdir inşallah.
topikte sessizlik var kaç gündür 3 sayfa ilerlemiş
Betül üzülme vardır herşeyde bir hayır yumiler nazlı çıkmış.
feryal maşallah arkadaşım vakit bize çabuk geçti gibi geliyor ama sana sormak lazım için içine sığmıyordur eminim.
başka aklımda kalanlar bunlar var mı gözümden kaçan gelişmeler.
buluştunuz mu bu arada naptınız????
öncelikle geçmiş olsun canım
bilirim ben o mantarı illettir o illet ama çözümü var ben sana nasıl kurtulduğumu anlatayım canım
öncelikle çok kuru tutucaksın kilotların %100 pamuk olanlarından giy mutlaka eğer sende yoksa da al 3-5 tane biraz pahalı ve şekilsiz oluyolar ama olsun buna değer inan bana
bir de gynofit diye bi ilaç var tüp şeklinde vajinadan içeri sıkıyosun bana üniversiteden prof verdi bu ilacı daha ilk kullanımda farkı anlıcaksın zaten ben bunlarla kurtuldum canım bu ilaç her eczanede bulunmuyo ama ben sipariş verdim eczaneye 2 gün içinde geldi bir de bunu dvlet karşılamıyo sen cebinden veriyosun umarım işe yarar ben bu yöntemle kurtuldum
Canım gecmiş olsun.evet hersey de bir hayır vardır. Halimize şükredelimmerhaba kızlar,
kaç gündür giremiyorum misafirlerim vardı kayınvalidem bende kaldı derken 1.5 aydır hastalıklar peşimi bırakmıyor.ağrılarım oluyor psikolojim yerlerde enfeksiyon vardı onun için antibiyotik kulladım mayıs başında ama bu arada hem mantar hem sistit olmuşum tekrar antibiyotik kullandım.tam geçti derken şimdi gene mantar oldum sanırım doktora gitmek ilaç kullanmak istemiyorum içim dışım ilaç oldu sadece bi krem sürüyorum inşallah geçer ama zor gibi.bıktım bu ağrılardan sorunlardan napıcam bilmiyorum.
18 haziran da randevum var fakültede onu bekliyorum.
sizler iyisinizdir inşallah.
topikte sessizlik var kaç gündür 3 sayfa ilerlemiş
Betül üzülme vardır herşeyde bir hayır yumiler nazlı çıkmış.
feryal maşallah arkadaşım vakit bize çabuk geçti gibi geliyor ama sana sormak lazım için içine sığmıyordur eminim.
başka aklımda kalanlar bunlar var mı gözümden kaçan gelişmeler.
buluştunuz mu bu arada naptınız????
Merhaba kızlar, bende aşılamaya başladım. İğne verdi doktor. Rabbim cümlemizin yadımcısı olsun
çok sevindim hayırlı olsun.sorunları halletmişsin.fakültede mi olucak?
Çok teşekkür ederimevet fakültede olacak. Sorunlar bitmiyorki, şimdide yazılan iğneyi bulamadım, piyasada sıkıntı varmış, depolarda yokmuş. Bir kutusunu alabildim anca.
Arkadaşım buralardan bi araştır elinde iğnesi kalan oluyor bazen gönderirler belki sana beren84 e bir sor muhakkak yardımcı olan çıkar sana destina38 var ona bi sor oda tüp bebek için ama araştır şekerim muhakkak senin ilaçtan kullana ve elinde kalan vardır
tamam canım, ben bir sorayım o zaman, sağolasınBu arada posta kutun dolmuş şekerim, mail atamadım, haberin olsun
canım zaten dıştaki sorun içten kaynaklanıyo içteki bitmeyince dışa krem sürsen de fayda etmez.. benim yanmam ve kaşıntım çk fazlaydı hatta bembeyaz olmuştu çok korktum üniversitenin özeline gitmiştim profesöre.. o da bana bu ilacı verdi ve dışa sürmek için de canesten die bi krem verdi bunlar çok iyi geldi 3-5 güne bütün şikayetlerim azaldı rahatladım diyebilirim.. bi de bunun en kötü düşmanı stres çok kafaya takmamaya çalışıcaksın yokmuş gibi davranmaya çalışıcaksın Allah şifalar versin umarım bu dediklerim işe yarar da geçersaol viole ben en son tüp denemesinde vajinal yoldan aldığım progestanı kullanmaktan oldu sürekli ıslak kaldı birde mecbur elle koyuyorum ne kadar yıkasamda demek ki yetmedi.daha önce 2 denemede böle olmamıştı hep birlikte geldi rahatsızlıklar.ben zaten pamuklu iç çamaşırından başka kullanamam sentetik giyemiyorum.ama sölediğin ilaca bakayım şu an bi krem kullanıyorum geçmezse onu kullanırım arkadaşım çok saol.benim hem iç hem dış yüzeyde sorunum o dediğin ilaç dışada sürülüyor mu?
Merhaba kızlar, bende aşılamaya başladım. İğne verdi doktor. Rabbim cümlemizin yadımcısı olsun
canım zaten dıştaki sorun içten kaynaklanıyo içteki bitmeyince dışa krem sürsen de fayda etmez.. benim yanmam ve kaşıntım çk fazlaydı hatta bembeyaz olmuştu çok korktum üniversitenin özeline gitmiştim profesöre.. o da bana bu ilacı verdi ve dışa sürmek için de canesten die bi krem verdi bunlar çok iyi geldi 3-5 güne bütün şikayetlerim azaldı rahatladım diyebilirim.. bi de bunun en kötü düşmanı stres çok kafaya takmamaya çalışıcaksın yokmuş gibi davranmaya çalışıcaksın Allah şifalar versin umarım bu dediklerim işe yarar da geçer
hayırlı olsun canım inşallah ilk denemede bize güzel haberler verirsin bu iğnenin benzeri bi iğne yokmuymuş peki bazen öyle oluyo ya içeriği aynı oluyo hani ne biliyim aklıma bu geldi Allah yar ve yardımcın olsun canım
hangisi arkadaşım bunlardan 2 çeşit var???
Laktik asitli Gynofit Jel
Gynofit Nemlendirici Jel
Çok teşekkür ederimevet fakültede olacak. Sorunlar bitmiyorki, şimdide yazılan iğneyi bulamadım, piyasada sıkıntı varmış, depolarda yokmuş. Bir kutusunu alabildim anca.
Hayirli olsun insallah guzel haberler aliriz.
Canim hangi ilaci ariyorsun bilmiyorum ama eger PRENGLY 1500 ariyorsan allah yardimcin olsun ben setbasinda 5000 ligini tesaduf bulmustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?