BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Canim benim ilaclarla birlikte baslayan ve hic azalmayan goguslerde dolgunluk ve nakilden bir hafta sonra kahverengi kisimlarinda genisleme ve renk degisikligi oldu.

Kasiklarimda surekli sanci ve batma hissi vardi birde bosluklarimda agri

Yani bazen adet belirtileride hamilelik belirtisi olabiliyor.

Carsambaya az kalmis bence yarin test yaptirsin bence gebelik varsa cikar.

İşler yoğun herhalde, topiğimizde bir durgunluk var!! Bir gün toplanalım yine, ne zaman uygunsunuz, kimler gelebilir? Nereye gidelimm.. Cumalıkızık ta kahvaltı planımız vardı.. Ne oldu, Ne diyorsunuz..
Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum kızlar!! Özledim.. Topicte olan herkesin fikri önemli.. Daha önce tanışmadıklarımzla tanışmak isterizz

kızcelerimmm ben yarınn geliyorumm RABBİMİN İZNİYLE....Ben de özledimm sizleriii...bu hafta sonu olabilir hatta hafta içi de uygunum ben sizlere uyarımm inş...kahvaltı da güzell olur....bu arada dün akşamm adet oldummm...düşük sonrasında 14 gün sonraaa....erken mi adet oldummm acaba...bahar hanımm 35 hatta 40 günü bulabilirr sonrakiii adetinn demişti....birazcıkk korkuyorummm neden erken adet oldum acaba....bilgisi olan yardımcı olabilir mi....

Hadi bakalım, özlemişsindir kocişini, Allah kavuştursun canım
Bu sefer uygun bir zamana olursa, bende gelmek istiyorum inşallah
Demek adet oldun, belki hafif şekildedir kanaman, bekle baklım :26:

Hadi bakalım, özlemişsindir kocişini, Allah kavuştursun canım
Bu sefer uygun bir zamana olursa, bende gelmek istiyorum inşallah
Demek adet oldun, belki hafif şekildedir kanaman, bekle baklım :26:

bilmiyorummm cancaazımm...normal adet şeklinde kanamam....hastane yolları göründü bana yine ( evet yaaaa bu kezz sen de gell lütfennn...eşcaazımı çokkkk çokkkk özledimmm... seni dee çokkkk özledimmmm....

bilmiyorummm cancaazımm...normal adet şeklinde kanamam....hastane yolları göründü bana yine ( evet yaaaa bu kezz sen de gell lütfennn...eşcaazımı çokkkk çokkkk özledimmm... seni dee çokkkk özledimmmm....

Bende özledim kız, görüşelim, iki lafın belini bükelim azcık Bu sefer planlar yaptım, geleceğim inşallah, bir aksilik çıkmazsa

Evet buluşalım kızlar benim için hafta içi de olur hafta sonu da. Ama bu hafta gelemem sınavlarım var.

gülisay sana katılıyorum topiğimiz duruldu iki gündür aynı sayfadayız bize yakışmıyor

kızlar bu cumartesi benim günüm var pazartesi de.onun dışında hafta içi kahvaltıyada başka planlara da uyarım ben.cumalıkızıkta güzel olur bence.ama önce gelemeyen arkadaşlar da gelirse memnun oluruz

melek bence tedirgin olma benim düşükten bir hafta sonra adet olmuştum gayet normal endişelenme sana şimdiden hayırlı yolculuklar canım

betül sınavda başarılar canım...

bende giremedim kac gündür kayınvalidemler geldi 2 gün kaldılar ben çok yoğunum diye çanakkaleye geçtiler ordan buraya tekrar gelecekler . tabi eşimde gitti onlarla. bir yandan da okuma bayramına uğraşıyorum benimde dışarı çıkmaya ihtiyacım var. sabah erken kahvaltı yada haftasonu uyar banada özledimmmmm sizleriiiiii:))))

Bu hafta içi uygun olursanız gidelim kahvaltıya, cum.tesi Betül ün sınavı varmış.. Pazar akşamı ben yola çıkıyorum tatile gidiyoruz önümüzdeki hafta ve hafta sonu yokum..
hafta içi sabah çoğunluğa uyuyo gibi kahvaltı için.. Herkese uysun istiyorum ki hepimiz gelebilelim.. Son söz sizlerin kimler gelebiliyor ve hangi gün?

yarın benim işim var kızlar geriyede perşembe cuma sabah kalıyor.siz karar verin artık.bana pazar da uyar ama sizin eşleriniz evde olur herhalde o gün

bugün uüniversityede randevum vardı gittik, güzel geçti çok şükür gerçi barış bey ile tanışamadık ama diğer bayan dr ilgilendi bizimle, bir çok tahlil verdi muayne ( jinekolojik) 15 temmuza sonuç göstermek için randevu verdiler ozamn barış bey bakıcakmış bütün tahlileri görücekmiş bayan dr da güzel ilgilendi memun kaldık şimdilik, bakalım hayırlısı bismillah dedik başladık...

hayırlı olsun canım güzel geçmesine sevindim.muayene de ettiler mi anlamadım.birde ne tür tahliller istedi normal yaptırdığımız hormon testleri mi yoksa başka tahlillerde mi var.,tahlil için kan verdiğinde sonuç ne zaman çıkıyor bilgin var mı

Son düzenleme:

bende sizlerle tanışmayı çok isterim kızlar...ben ilçede oturuyorum gelme ihtimalim bu sefer düşük inşallah bi dahakine uygun olurum.

hormon ilaçlarındandır arkadaşım tüp bebek tedavisiydi sanırım değil mi?...ama sen genede bi kontrol yaptır için rahat olsun...panik yapma;ilk tüp bebek denememde kimyasal olmuştu kendiliğinden düştü.10 15 gün sonra gene adet olmuştum...

hadi hayırlısı olsun arkadaşım..ama neden o kadar uzak ara randevu vermişler 1,5 ay sonra senden ne testleri istediler senin daha önce yokmuydu testlerin?rahim filmi filan mı istediler yoksa tekrardan...jinekolojik muayene ne için yapıldı???

ben de perşembe cuma uygunum...pazar olmazz kociş evde zaten özledimmm onuuu ...bırakmaz beniii eşcaazım...kahvaltıııı yupiii süperr olurrr süperr....

canım benimmm....hayırlara vesileee olsun inş....bütünn testlerinin sonuçlarııı çok çokk iyi olsunnn.....inş....

kızcelerrrrr bu aradaaaaaa evdeyimmmm....özlemişimm evimiiii çokkkk....anneme doyamadımm ama....evimi de özledim.....

çok saol canım Allah razı olsun.evet muayne etti jinekolojik olarak (alttan) hormondan başka tahliler istedi ANTİ HCV, ANTİ HİV ve adetin 3.günü olan tahliller,sonuç genelde 1 ay gibi süre sonunda gösteriliyor sanırım ama benim fazla olduğu için temmuz 15 nde gidicez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…