cnm ya bi kaç sorum olacak sana osman bey nerde yaptı laparoskopini ücreti ne kadardı tüp bebeği de o mu yaptı
Laparoskopi islemimi osman beyin yonlendirmesi ile u.u de orhan bey yapmisti.
ucret odemedim.
Ve kaybettigim bebeklerimde ki tup bebegimi osman bey yapmisti.
Bu seferki tup bebegimi u.u de baris bey yapti.
Hımm umarm tektir, Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin canım..
Bu arada ağrıların oluyomu canım, yani adet ağrısı gibi.. Arkadaşıma donmuşları transfer edildi, çarşamba test günü, morali bozulmuş bugün adet sancısı gibi bel ve kasık ağrım başladı dedi de.. Üzüldüm biraz önce görüştüm, ..
İşler yoğun herhalde, topiğimizde bir durgunluk var!! Bir gün toplanalım yine, ne zaman uygunsunuz, kimler gelebilir? Nereye gidelimm.. Cumalıkızık ta kahvaltı planımız vardı.. Ne oldu, Ne diyorsunuz..
Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum kızlar!! Özledim.. Topicte olan herkesin fikri önemli.. Daha önce tanışmadıklarımzla tanışmak isterizz
kızcelerimmm ben yarınn geliyorumm RABBİMİN İZNİYLE....Ben de özledimm sizleriii...bu hafta sonu olabilir hatta hafta içi de uygunum ben sizlere uyarımm inş...kahvaltı da güzell olur....bu arada dün akşamm adet oldummm...düşük sonrasında 14 gün sonraaa....erken mi adet oldummm acaba...bahar hanımm 35 hatta 40 günü bulabilirr sonrakiii adetinn demişti....birazcıkk korkuyorummm neden erken adet oldum acaba....bilgisi olan yardımcı olabilir mi....
Hadi bakalım, özlemişsindir kocişini, Allah kavuştursun canım
Bu sefer uygun bir zamana olursa, bende gelmek istiyorum inşallah
Demek adet oldun, belki hafif şekildedir kanaman, bekle baklım :26:
bilmiyorummm cancaazımm...normal adet şeklinde kanamam....hastane yolları göründü bana yine( evet yaaaa bu kezz sen de gell lütfennn...eşcaazımı çokkkk çokkkk özledimmm... seni dee çokkkk özledimmmm....
Bu hafta içi uygun olursanız gidelim kahvaltıya, cum.tesi Betül ün sınavı varmış.. Pazar akşamı ben yola çıkıyorum tatile gidiyoruz önümüzdeki hafta ve hafta sonu yokum..
hafta içi sabah çoğunluğa uyuyo gibi kahvaltı için.. Herkese uysun istiyorum ki hepimiz gelebilelim.. Son söz sizlerin kimler gelebiliyor ve hangi gün?
bugün uüniversityede randevum vardı gittik, güzel geçti çok şükür gerçi barış bey ile tanışamadık ama diğer bayan dr ilgilendi bizimle, bir çok tahlil verdi muayne ( jinekolojik) 15 temmuza sonuç göstermek için randevu verdiler ozamn barış bey bakıcakmış bütün tahlileri görücekmiş bayan dr da güzel ilgilendi memun kaldık şimdilik, bakalım hayırlısı bismillah dedik başladık...
İşler yoğun herhalde, topiğimizde bir durgunluk var!! Bir gün toplanalım yine, ne zaman uygunsunuz, kimler gelebilir? Nereye gidelimm.. Cumalıkızık ta kahvaltı planımız vardı.. Ne oldu, Ne diyorsunuz..
Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum kızlar!! Özledim.. Topicte olan herkesin fikri önemli.. Daha önce tanışmadıklarımzla tanışmak isterizz
kızcelerimmm ben yarınn geliyorumm RABBİMİN İZNİYLE....Ben de özledimm sizleriii...bu hafta sonu olabilir hatta hafta içi de uygunum ben sizlere uyarımm inş...kahvaltı da güzell olur....bu arada dün akşamm adet oldummm...düşük sonrasında 14 gün sonraaa....erken mi adet oldummm acaba...bahar hanımm 35 hatta 40 günü bulabilirr sonrakiii adetinn demişti....birazcıkk korkuyorummm neden erken adet oldum acaba....bilgisi olan yardımcı olabilir mi....
bugün uüniversityede randevum vardı gittik, güzel geçti çok şükür gerçi barış bey ile tanışamadık ama diğer bayan dr ilgilendi bizimle, bir çok tahlil verdi muayne ( jinekolojik) 15 temmuza sonuç göstermek için randevu verdiler ozamn barış bey bakıcakmış bütün tahlileri görücekmiş bayan dr da güzel ilgilendi memun kaldık şimdilik, bakalım hayırlısı bismillah dedik başladık...
ben de perşembe cuma uygunum...pazar olmazz kociş evde zaten özledimmm onuuuBu hafta içi uygun olursanız gidelim kahvaltıya, cum.tesi Betül ün sınavı varmış.. Pazar akşamı ben yola çıkıyorum tatile gidiyoruz önümüzdeki hafta ve hafta sonu yokum..
hafta içi sabah çoğunluğa uyuyo gibi kahvaltı için.. Herkese uysun istiyorum ki hepimiz gelebilelim.. Son söz sizlerin kimler gelebiliyor ve hangi gün?
kızcelerrrrr bu aradaaaaaa evdeyimmmm....özlemişimm evimiiii çokkkk....anneme doyamadımm ama....evimi de özledim.....
hayırlı olsun canım güzel geçmesine sevindim.muayene de ettiler mi anlamadım.birde ne tür tahliller istedi normal yaptırdığımız hormon testleri mi yoksa başka tahlillerde mi var.,tahlil için kan verdiğinde sonuç ne zaman çıkıyor bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?