BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

bende uludağ üniv. barış bey için gitmeyi düşünüyorum aslında acıbademe gittk ama özellerden çok canımız yandı oyüzden üniversiteye gitmek istiyorum. şuabtta aradım banada nisanda arayın dediler geçen hafta aradım salı yada çarşmba arayın dediler haftaya tekrar arıycam bakalım bi gitmek istiyoruz barış bey ile görüşmek istiyorum.hayırlısı olur inşlhh

Arkadaslar merhaba
sayfayi tedafufen buldum bende bursaliyim.

Kismetse 22/04 tarihinde u.u de baris beule randevum var.
Tup bebege baslamak.icin insallah dogru bir karar vermisimdir.

Gecmisime gelince 2008 ve 2009 yillarinda bursa tup bebekte negatif iki denemem var.
Ve sonra osman beyle tanistim.ve bir suru test laparoskopi vs derken 3. Denememde iki nakil ve ikiz gebelik ancak 24. Haftada serklaja ragmen erken dogum yaptim.

Ve son olarak baris beyle yola devam etme karari aldim.
Bircok sebepten dolayi
Ama yaklasik 11 yildir bu islerle ugrasinca dr larin bircogunu da taniyorum.

feryal canım hoşgeldin :)) yazını okuyunca ilgimi çekti beni çünkü bende u.üniv barış beye gitmek istiyorum aslında benimde 4 defa negatif denemem var bi laparaskopi ve histerskopi ameliyatları ve 3 kerede hsg çekildim ve artık özellere karşı biraz çekimser davranıyorum, şuan aslında şahin beye gidiyoruz ama barış bey için randevu alıp ünivertsitede tedavi görmek istiyorum bende şubatta aradım nisanda ararmamı söylediler inşlh bakalım bi görüşücem nasıl yaklaşımlar durum hiç devllette tedavi görmedim ilk defa üniv. gidicem inşlh senden öğreniriz inşlh seninde pozitif ile sonuçlanır ve kucağına alırsın canım..

Son düzenleme:
Canim bende tum tup bebeklerimi ozelde yaptirdim.
ilk defa devlet hastanesinde yaptiricam.
Naz kapris cekicek durumlari yok elbette ama benim iategim islerini duzgun yapainlar yeter.

Bakalim gelince bol bol yazarim.

Canim bende tum tup bebeklerimi ozelde yaptirdim.
ilk defa devlet hastanesinde yaptiricam.
Naz kapris cekicek durumlari yok elbette ama benim iategim islerini duzgun yapainlar yeter.

inşlh canım, kesinlikle işlerini düzgün yapsınal ticarete düşürmesinler, hastayı hasta gibi görmelri müşteri gibi değil.. şuana kadar gittiğim dr.lrdan bi şahin bey memnun kaldım fakat acıbademde fiyatlar malum:((
bakalım sen bi git sonra konuşuruz inşlhh bende haftaya arıycam ...

Sordum canım 120 tl. 10 günde bir tekrarlıyor muayene ücreti...
Bana gelince, iltihap kurumuş fakat rahimde yara mevcut onuda haftaya donduracağız... Korkuyorum biraz :43:

canım hiç korkma yara dondurma işlemi 5-10 dklık bir işlem, inşlh bidaha tekrarlamaz....

kızlar 27 nisan tamam dedik bir hafta kaldı bence yeride ayarlayalım foruma her zaman giremeyen arkadaşlar olabilir.girdiklerinde görsünler.ben havalar biraz düzelir umuduyla 27 nisan demiştim ama havanın hali malum onun için kapalı bi mekan olması iyi olur diye düşünüyorum.yerler hakkında çok fazla bilgim yok ama siz nereyi isterseniz ben size uyarım yeter ki belirleyelim herkes fikrini söylesin
birde yoklama yapalım liste yapalım gelecek olanlar söylesin az çok belli olmuştur işlerinizi ona göre ayarlayın kızlar az kaldı.ben geliyorum listeyi yapan eklesin beni inşallah kalabalık oluruz bu defa

kızlar 27 nisan tamam dedik bir hafta kaldı bence yeride ayarlayalım foruma her zaman giremeyen arkadaşlar olabilir.girdiklerinde görsünler.ben havalar biraz düzelir umuduyla 27 nisan demiştim ama havanın hali malum onun için kapalı bi mekan olması iyi olur diye düşünüyorum.yerler hakkında çok fazla bilgim yok ama siz nereyi isterseniz ben size uyarım yeter ki belirleyelim herkes fikrini söylesin
birde yoklama yapalım liste yapalım gelecek olanlar söylesin az çok belli olmuştur işlerinizi ona göre ayarlayın kızlar az kaldı.ben geliyorum listeyi yapan eklesin beni inşallah kalabalık oluruz bu defa

Bende gelirim mekan fark etmez benim için.

hadi listemizi yapalım :

betül
özalp
papatya
gülisay (ben direk yazdım seni canım sensiz olmaz)

hadi kızlarrr gelenler söylesin yazalım:)

hayırlı olsun yeni doktorun canım :))
27 nisan güzel tarih hadi yer belirleyelim ama şöyle rahat konuşacağımız bir yer olsun
geçenkinde çok rahat konuştuk özalplerin dükkanda :))
gülisay neredesinnnnnn nasılsın canım ?

yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldinizzz sefa getirdiniz topiğimize :)

Buralardayım canım ya, iyiyim çook şükür... Özledim sizleri... Bir daha arayı bu kadar açmayalım... Bu haftalarda da çok boştum telefonarınızı da almamışım her an arayıp gelin bana diyebilirdim, havalar malum dışarıda çıkamadım..
Neyse az kaldı buluşmamıza...:46:

hadi listemizi yapalım :

betül
özalp
papatya
gülisay (ben direk yazdım seni canım sensiz olmaz)

İyi yapmışsın canım... Özalp kapalı mekan olsun demiş, katılıyorum havalar soguk gidiyor... Öyle kapalı rahat sohbet edilecek yerde gelmedi aklıma...:50:

nasılsınnnn nasıll gidiyorrr...az kaldıı buluşmaya heycanlandımm benn sizlerle tanışacağımm içinnn...bu arada benim de aklıma uzun sğree oturup sohbet edebileceğimizz kapalı bir mekan gelmedi açıkçası....

Merhaba kızlar uzun süre görüşemedik internet problemim ve yurt dışına dönmem yüzünden. Ben son doktora gidişimde aynı şeyleri tekrarladığı için Gürkan'dan vazgeçtim gibi.artık doktorlara gitmekten yoruldum ve çocuk meselesini aklımdan çıkarmaya karar verdim çünkü ben kafaya taktıkça o gelmicek anladım ben:))) şimdi sadece dua ediyorum bir de annemin ısrarına dayanamayıp yakı aldım eczaneden onu denicem artık hapmış ilaçmış uğraşmıcam. Öğrendiğim dualar var Yunus peygamberin duası Meryem duası keyzül arş duası onları yapıcam... Hakkımızda hayırlısı olsun. Buluşmanıza gelemicem malesef bunun içinde üzgünüm kısmet :((

listemiz:

betül
özalp
papatya
gülisay
melek

benim aklıma bir çok yer geliyo ama rahat olmak önemlii olan. öyle bir yer bulmalı .:)))) HADİ KIZLARR FİKİRLER GELSİN:)

nasılsınnnn nasıll gidiyorrr...az kaldıı buluşmaya heycanlandımm benn sizlerle tanışacağımm içinnn...bu arada benim de aklıma uzun sğree oturup sohbet edebileceğimizz kapalı bir mekan gelmedi açıkçası....

İyiyim canım asıl senin nasıl gidiyor bebiş de iyidir umarım.. Bu sefer gel mutlaka...:46:

Merhaba kızlar uzun süre görüşemedik internet problemim ve yurt dışına dönmem yüzünden. Ben son doktora gidişimde aynı şeyleri tekrarladığı için Gürkan'dan vazgeçtim gibi.artık doktorlara gitmekten yoruldum ve çocuk meselesini aklımdan çıkarmaya karar verdim çünkü ben kafaya taktıkça o gelmicek anladım ben:))) şimdi sadece dua ediyorum bir de annemin ısrarına dayanamayıp yakı aldım eczaneden onu denicem artık hapmış ilaçmış uğraşmıcam. Öğrendiğim dualar var Yunus peygamberin duası Meryem duası keyzül arş duası onları yapıcam... Hakkımızda hayırlısı olsun. Buluşmanıza gelemicem malesef bunun içinde üzgünüm kısmet :((

Senin için hayırlı olur inşallah... Dualarında önemi var muhakkak... Belki böyle gelir bebeğin (inşalllah!!!):emir_bebek:

İyiyim canım asıl senin nasıl gidiyor bebiş de iyidir umarım.. Bu sefer gel mutlaka...:46:

gelicem inş.. canımmm...ben iyiyim biraz baş ağrılarım var bir de kalmıyor bu kafamm kalkmıyoo bebişim de iyidir umarımm RABBİME emanet...ama korkuyorummm hala çok...sana bir yasinn sözümm varr utanıyorum söylemeye hala okuyamadımm kafamı kaldırabilsemmm ev işi bile yapamıyorummm arada buraya giriyorum iş de...işleri hepp kocişş yapıyooo :1:

gelicem inş.. canımmm...ben iyiyim biraz baş ağrılarım var bir de kalmıyor bu kafamm kalkmıyoo bebişim de iyidir umarımm RABBİME emanet...ama korkuyorummm hala çok...sana bir yasinn sözümm varr utanıyorum söylemeye hala okuyamadımm kafamı kaldırabilsemmm ev işi bile yapamıyorummm arada buraya giriyorum iş de...işleri hepp kocişş yapıyooo :1:

Olsun canım hiç önemli değil, sen ve bebişin iyi olunda... Bol bol yat dinlen canım.. Allah senide bebeğini de korusun..:nazar:

canim bende tum tup bebeklerimi ozelde yaptirdim.
Ilk defa devlet hastanesinde yaptiricam.

canım ben barış hocaya gittim ilk tüp bebek denememdi ve hamileyim şu anda sana şunu rahatlıkla söylebilirim ki barış hoca sizin hertürlü nazınızı çeker emin olabilirsiniz biz artık yollarımızı ayırdık barış hocayla ama herzaman aklımızın ve kalbimizin bir yerinde olacak rabbim cümlemize hayırlısını versin sağ sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Back
X