- 3 Şubat 2021
- 130
- 13
- 18
- Konu Sahibi gizemunsal
-
Ya sizin gibi çok bilmişlerle uğraşamam kendi işinize bakın. Hemşireyim ben senin kadar tıpa güvenmiyorum bu basıl bi ön yargı. Bi ton insan var birsürü tedavi alıpta çocuğu olmayıp göbeğini çektirdikten sonra hamile kalan. Her türlü yoruma öneriye açığım. Şu çok bilmişlikleriniz ve yanlış üsluplarınız dışında.Tüp bebek filan denediniz olmadı da tek denenmedik bu mu kaldı?
Şu forum ne çektiyse hemşirelerden çekti vallahi. Sizi hemşire yapana yazıklar olsun.Ya sizin gibi çok bilmişlerle uğraşamam kendi işinize bakın. Hemşireyim ben senin kadar tıpa güvenmiyorum bu basıl bi ön yargı. Bi ton insan var birsürü tedavi alıpta çocuğu olmayıp göbeğini çektirdikten sonra hamile kalan. Her türlü yoruma öneriye açığım. Şu çok bilmişlikleriniz ve yanlış üsluplarınız dışında.
Çok insan gördüm ben yanlış tedavi yanlış ilaçlardan zarar görmüş. Onlardan biri olduğunuz zaman görürüm ben sizi. Hoş siz bizi anlamazsınız çocuğunuz olmuş sorununuz yok yukardan konuşması kolay olur. Ben 1.5 yıldır doktorlarda geziyorum sorunun yoktan başka bi laf duymadım adetim düzensiz her ay adet söktürücü veriyorlar gönderiyorlar.Şu forum ne çektiyse hemşirelerden çekti vallahi. Sizi hemşire yapana yazıklar olsun.
Bilmişliğime kurban olun. Bilimden yanayız, tıptan yanayız bin şükür.
Ben şimdi eski mesajları okudum. Daha once yazmışım size. Amh kac sizin? Erken menapozdan filan bahsetmişsiniz. Sonraki konuda aşılama önermiyor doktor demişsiniz. 19 yaşında neyin 1.5 yıldır gebelik planlaması onu da aklım almıyor daha çocuk yaşta anne olmak istemekÇok insan gördüm ben yanlış tedavi yanlış ilaçlardan zarar görmüş. Onlardan biri olduğunuz zaman görürüm ben sizi. Hoş siz bizi anlamazsınız çocuğunuz olmuş sorununuz yok yukardan konuşması kolay olur. Ben 1.5 yıldır doktorlarda geziyorum sorunun yoktan başka bi laf duymadım adetim düzensiz her ay adet söktürücü veriyorlar gönderiyorlar.
Bugün de başkası adına utandık çok şükür19 yaşında neyin 1.5 yıldır gebelik planlaması onu da aklım almıyor
Kan man atmış bu düşük mü diye ama hemşire yaniiBugün de başkası adına utandık çok şükür
Sanırım üç net yapanı bile hemşire yapıyorlar artık.Ya sizin gibi çok bilmişlerle uğraşamam kendi işinize bakın. Hemşireyim ben senin kadar tıpa güvenmiyorum bu basıl bi ön yargı. Bi ton insan var birsürü tedavi alıpta çocuğu olmayıp göbeğini çektirdikten sonra hamile kalan. Her türlü yoruma öneriye açığım. Şu çok bilmişlikleriniz ve yanlış üsluplarınız dışında.
Göbekten kasıt eş demek eşin yukarda olunca bebek tutunamıyorPeki göbegin rahimle ne ilgisi var ki bebek olsun hemşire hanım bunu açıklıyabilir minasıl ne sekilde hemşire olduğunuz az çok anlaşılıyor zaten böylelerini bela ettiler bize ne bicim doneme denk geldik
Tıp ilerlediği için bu yola başvuruyoruz heralde en ufak eş kaymasına ameliyat yapıyorlar. Çekme ile dğzelen şeye neden ameliyat oluyumki.Tıp bu kadar ilerlemişken koca karı ilaçlarından ve yöntemlerinden medet uman da ne biliyim
19 yaşında çocuk çocuk için uğraşıp duruyor çok ilginç
Başkalarının özel hayatlarına karışma hakkını size kim veriyor pardon ? Ben orda bişey sormuşum bilen cevaplar bilmeyen susar. Kimsenin haddine değil beni eleştirmek.19 yaşında çocuk çocuk için uğraşıp duruyor çok ilginç
Sen hayırdır be bi 19 dur tutturduz gidiyosunuz hayırdır nerden biliyosunuz siz kimsinizde benim hakkımda böyle yorumlar yapabiliyosunuz. İnsan müsveddeleri size soran olmadı. Ben bilenlere sordum egosu düşenlere tatmin olsun diye değil.19 yaşında nasıl hemşire olabiliyor? Lise mezunu desek artık sağlık meslek liselerinde hemşirelik bölümü yok, hemşire yardımcılığı bölümü var. Hemşire olamaz. Zaten bu kafayla olmasın da.
Göbekten kasıt eş demek eşin yukarda olunca bebek tutunamıyorgenel cerrahi ye gittiğiniz zaman bunu bi sorarsanız ameliyatındanda bahsederler. Bilip bilmeden boş yapmayın
Göbekten kasıt eş demek eşin yukarda olunca bebek tutunamıyorgenel cerrahi ye gittiğiniz zaman bunu bi sorarsanız ameliyatındanda bahsederler. Bilip bilmeden boş yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?