arkadaşlar ben üniversite hastanesinin bu yönünü unutmuşum valla okuduklarımdan sonra mümkünatı yok artık düşünmem orayı:1no2:
hamilelik öncesi kontrol ve daha sonrası için pembe&mavi yi düşünüyorum evimede çok yakın ,arkadaşım orada yeni doğum yaptı ve çok memnun kaldı.tek sorunum hangi doktor onda karar veremedim lale hn.ile nedret hn.arsında kaldım:uhm: bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.a.s.a.s.
arkadaşlar ben üniversite hastanesinin bu yönünü unutmuşum valla okuduklarımdan sonra mümkünatı yok artık düşünmem orayı:1no2:
hamilelik öncesi kontrol ve daha sonrası için pembe&mavi yi düşünüyorum evimede çok yakın ,arkadaşım orada yeni doğum yaptı ve çok memnun kaldı.tek sorunum hangi doktor onda karar veremedim lale hn.ile nedret hn.arsında kaldım:uhm: bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.a.s.a.s.
canımm teşekkür ederim.benim bi arkadaşım ona gidiyor.1 ay öncesinden randvusunu alıyor kadın o kadar yoğun yani .bende bu kadar yoğunsa hastaları ile yeterince ilgelenemez diye düşünüyorum.ilgin için sağolasıneltimden ve cevremdeki hamile insanlardan biliyorum.sühendan bendarlı zübeyde hanımda dr ve ödül almıs cok iyi bi dr.
jegecim kliniği dağa görmedim bende. bakıcam işte, eğer kafama yatarsa,fiyatları uygunsa orada olur yok eğer beğenmezsem kızımın doğumunu zübeydede yapmıştım yine oraya giderim sonuçta tam teşekküllü bir doğum hastanesi.nedret hn dı arkadasımın doktoru
tawsie ederim eger oraya gideceksen ama klinik olarak küçük bir yer orası
bir arkadasımın dogumunu yaptıramadılar orda zübeyde hanıma yolladılar
beyaz melekçim sağolasın nevin hn.nasıl bi dr.acaba adını ilk duydumPEMBE MAVİDEN NEVİN ÖZSARAÇI DÜŞÜNEBİLİRSİN TATLIM
beyaz melekçim sağolasın nevin hn.nasıl bi dr.acaba adını ilk duydum
slm
ben de bursalıyım ve jimer in bir dr una gidiyorum. dr umun ilgi ve alakasından çok memnunun hastanede ve ya klinikte farketmez. bana yaptığı açıklamalar da beni tatmin ediyo ancak yaşadığım son olaydan sonra yakınlarım dr.umu değiştirmemi öneriyorlar. gittiğim ilk dr ve açıkçası değiştirmek istemiyorum. 2 tane düşük yaptım, 3. hamileliğimde de bebeğimin kalbi 2 aylıkken durdu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Bilinen hiçbir rahatsızlığım yok, yani nedenini bilemiyoruz. Sizlere sormak istediğim bu gibi durumlarda tekrar hamile kaldığınızda ne kullandınız, nasıl bir tedavi gördünüz. Biraz uzun oldu ama...içimi dr.um konusunda ferah tutmak istiyorum. Tşkrler
kardelenk jimer in tam adresi nedir.? internette baktım sitesi falan yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?