Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

PEMBE MAVİDEN NEVİN ÖZSARAÇI DÜŞÜNEBİLİRSİN TATLIM

nedret hn dı arkadasımın doktoru
tawsie ederim eger oraya gideceksen ama klinik olarak küçük bir yer orası
bir arkadasımın dogumunu yaptıramadılar orda zübeyde hanıma yolladılar

eltimden ve cevremdeki hamile insanlardan biliyorum.sühendan bendarlı zübeyde hanımda dr ve ödül almıs cok iyi bi dr.
canımm teşekkür ederim.benim bi arkadaşım ona gidiyor.1 ay öncesinden randvusunu alıyor kadın o kadar yoğun yani .bende bu kadar yoğunsa hastaları ile yeterince ilgelenemez diye düşünüyorum.ilgin için sağolasın

nedret hn dı arkadasımın doktoru
tawsie ederim eger oraya gideceksen ama klinik olarak küçük bir yer orası
bir arkadasımın dogumunu yaptıramadılar orda zübeyde hanıma yolladılar
jegecim kliniği dağa görmedim bende. bakıcam işte, eğer kafama yatarsa,fiyatları uygunsa orada olur yok eğer beğenmezsem kızımın doğumunu zübeydede yapmıştım yine oraya giderim sonuçta tam teşekküllü bir doğum hastanesi.
bende nedret hn.konusundaki tavsiyeni dikkate alıcam teşekkür ederim canım sağolasın

Son düzenleme:
slm benim sorunum rahimde miyon olması ve doktorumunda benimle komnuşup beni aydınlatmasını istyorum gittiğim doktorum benimle istediğim gibi ilgilenmedi ve kafamda bi sürü soru işareti bide armağan beye nasıl ulaşabilirim ve nerede bilgi veren olursa çok sevinirim luck peryy sanada çok geçmiş olsun inş herşey yolunda gider bidaha aynı sorunu yaşamazsın şimdiden tşkrlr arkadaşlar

slm
ben de bursalıyım ve jimer in bir dr una gidiyorum. dr umun ilgi ve alakasından çok memnunun hastanede ve ya klinikte farketmez. bana yaptığı açıklamalar da beni tatmin ediyo ancak yaşadığım son olaydan sonra yakınlarım dr.umu değiştirmemi öneriyorlar. gittiğim ilk dr ve açıkçası değiştirmek istemiyorum. 2 tane düşük yaptım, 3. hamileliğimde de bebeğimin kalbi 2 aylıkken durdu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Bilinen hiçbir rahatsızlığım yok, yani nedenini bilemiyoruz. Sizlere sormak istediğim bu gibi durumlarda tekrar hamile kaldığınızda ne kullandınız, nasıl bir tedavi gördünüz. Biraz uzun oldu ama...içimi dr.um konusunda ferah tutmak istiyorum. Tşkrler

bende jimere gidiyorum senin doktorun kim benim nihat gök

merhaba kızlar bende 5 haftalık hamileyim.gönende yaşıyorum ve bursada bi doktor ve hastane bulmak istiyorum.şimdilik balıkesirde bi doktorum var ama memnun değilim.bursada çok daha avantajlı olacağımı düşünüyorum.şimdiye kadar yazdıklarınızdan doruk bana uygun geldi.acaba muayene ve doğum ücretleri ne kadar bilen varmı? medical park nasıl?:teytey:

jimerde şu an doğum yapılmıyo. genelde şevket yılmaz ssk nın dr.ları
ama jimer hastanesi açılıyo tam teşekküllü o zaman nasıl olur bilmiyorum. herhalde ssk anlaşmaları olur diye ümit ediyorum.

medıcal park cok ıyı bır hastanee dr larıda cok ılgılı ve ıyıı. ben orda dogumumu gerceklestrdım ahmet yılmaz dı dr um cok memnun kaldım .
hastane ve odalarıda ıyı . personelde ıyı .
tavsıye ederım ayrıca fıyalarda cokkk makulll.. kazıklamayaa yadaa sırf para ıcın sezeryana yonlendrmeye calısmıyorlar ınsanı..

Evet, Ahmet Yılmaz a ben de bir kere çok önce başka bir hastanedeyken gitmiştim ve çok memnun kalmıştım. Ama kendi dr.uma devam etmeyi tercih ettim.
Genelde de çok tavsiye edilen bir dr.

çekirge ssk nın altında...
zübeyde hanıma doğru inerken...hastane ise carrefourun arka tarafı sayılır

bayan dr istiyorsan orada Jale Gürlüer e giden arkadaşlarım var memnunlar ama...ben hiç gitmedim bilmiyorum. Yalnız o ssk dr.u değil bildiğim kadarıyla

kardelenk jimer in tam adresi nedir.? internette baktım sitesi falan yok daha

MERHABA GÜZELİM,,,,,,,,,,,,
ÇOK UZUN ZAMANDIR JİMERE GİDİYORUM..........DOKTORUM JALE GÜRLÜLER.....
ÇOK ŞEKER,İLGİLİŞ VE MÜKEMMEL BİR DOKTOR..KENDİSİNDEN ÇOK AMA ÇOK MEMNUNUM.İNSANİ YÖNLERİ DE ÇOK KUVVETLİ VERDİĞİ JİNEKOLOJİK DESTEYİN YANINDA HASTALARININ PİSİKOLOJİSİNİ DE ANLAYAN Bİ DOKTOR.KENDİSİNİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM....

JİMER ÇEKİRGE SSK HASTANESİNİN HEMEN ALTINDA ZÜBEYDEYE GİDEN CADDE VAR O CADDE ÜZERİNDE.DETAYLI BİLDİ VE TELEFON İSTERSEN ÖZELDEN GÖNDERİRİM...

10 GÜN İÇİN DE DE ODUNLUK MAHALLESİNDEKİ YENİ HASTANEYE TAŞINACAKLAR.HARİKA BİR KADRO İLE TAM TEŞEKKÜLLÜ BİR HASTANE AÇTILAR...ORASIDA EKER ÇİFLİĞİNDEN GİRİNCE ORHANELİ YOLUNA İLK ARADAN SOLA DÖNÜNCE GÖRÜRSÜN KOCAMAN HASTANE...

BİRAZ DA DOKTORLARINDAN BAHSEDEYİM...........

JALE GÜRLÜLER
GÜLİN OKAN
MELİKE OMAK YILDIRIM
NİHAT GÖK
CENK AŞKALLİ
FARUK DİNÇŞAHİN

BİRDE PROFÖSÖRLERİ VAR

OSMAN DEVELİOĞLU
GÜRKAN UNCU

BUNLARIN YANINDA UZMAN PİSİKOLOG VE DİYETİSYENLE HİZMETE GİRECEK...a.s. TÜP BEBEK ALANINDA UZMAN

:1hug:selam arkadaşlar yazılarınızı sürekli takip ediyorumm.bende acıbadem hastanesinde aylin karahasana gidiyorummm.şu an 8.ayındayım.doğum fiyatları çok yükseldi zamda geldi bu ay.düşünün epidural sezeryan 6.100 ytl oldu:1shok:.ne yapacağımı bilemez haldeyim.evim de hastaneye çok yakındı.acilen doğum için iyi bir hastane ve dr bulmam gerekiyo yardım ederseniz çok sevinirim.sizce ne yapmalıyımm.kaç gündür üzüntüden kendime gelemiyorum:çok üzgünüm:.dr çok alışmıştım çünkü....bebeğimide üzüyorum boş yere..şimdiden hepinize teşekkür ederim kızlarrra.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…