Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

nuray nerez hakkında bilgi almak isteyen bi arkadaş vardıı ona tavsiyem ben kendisine gittim taki doğum olana kadar kendisini bei sürekli sezaryana yönlerdirdi ve hiç ilgi ve alak göremedim hiç memnun deilim tabiki bu bana yapılan memnun olan hastalarıda vardır ama çok ilgisiz geldi bana benim tavsiyem gülin haımdırr

öncelikle geçmiş olsun zübeydede mithat bursalı yada sühendar bender ikiside uzmanlar konularında

kızlar banada bı önerı söyleyın zubeydeye gıdıyodum ama memnun degılım doruk tıp merkezı daha mı iyi yada zubeydede ilgili bi doktor ismi söylermısınız acıi yarın gıdıcem de

canım acıbadem de cemile hanım çok iyi tavsiye ediyorum

zübeydede nedret kolsalı tavsıye ederım ben çok memnunum

neyse kızlar gizem yıldırım doruktamıs yıldırım dorukta ona gıdıyorum ve cok memnunum dogumumada o gircek işallah cok sag olun yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için

slm arkadaşım ben de osmangazi tıp merkezine gidiyorum orda sigortalılara bakıyorlar ben doktorumdan çok memnunum ibrahim ögel istersen bi oraya da git muayene ücretide uygun

merhaba arkadaşım zübeyde hanımda bilmiyorum ama sana benim doktorumu tavsiye edebilirim ibrahim ögel çok iyi bir doktor çok kişiyede çare olmuş osmangazi tıp merkezinde sigortalılarada bakıyorlar istersen bi onada görün inşallah tez
zamnda hamila kalırsın

slm arkadaşım diğer arkadaşlara tavsiye ettiğim gibi sanada ibrahim ögel e bi git istersen osmangazi tıp merkezinde doğum ücretleride nopmal 500 sezeryan birmilyar diye biliyorum

canım bende nuray hanıma yeni başlayacağım 3 aylık hamileyim çok kararsızım nasıl acaba

kızlar dorutıp merkezi ssk iptal etmiş bana ssk geçerli dogum için bı hastane önerırmısınız fıyatıyla bırlıkte?

selam kızlar bende 2,5 ay önce çekirge dorukta doğumu mu yaptım benim doğumuma kadar fiyatlar normaldi ben doğuma girceğim haftada doktorum Fatma Güray çok iyi bi doktordur ssk ile anlaşmasını bitirdiğini söyledi böylelikle benimde ssk yararlanmam bitmişti ama ben dr. memnun olduğum için değiştirmedim son anda ve normal doğumumu 1400 ytl ye yaptım ama verdiğim paraya gerçekten değdi hepinizi allah kurtarsın diyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Selam kızlar ..Benim bi sorum olucak ACIBADEMde dogum yapan arkadaslara...
Ben Acıbademde yapıcam dogumu büyük ihtimalle daha önce yapmıs arkadaslar
bana ne kadara dogum yaptıgınızı söyleyebilirmisiniz ???

bende hayat hastanesine gidiyorum nigar hanıma ama kimse iyi veya kötü demiyor,
çok tereddütte kaldım

nuray nerez in özel muyinahanesi nerde kızlar biliyonusmu bana tarif edermisiniz cook teşekkürler

Selam kızlar ..Benim bi sorum olucak ACIBADEMde dogum yapan arkadaslara...
Ben Acıbademde yapıcam dogumu büyük ihtimalle daha önce yapmıs arkadaslar
bana ne kadara dogum yaptıgınızı söyleyebilirmisiniz ???

orda ki fiyatların 3.buçuk 4 arası oldunu duydmuştum arkadaşım..

bu konuya daha öncede cevap yazmıştımarkadaşlar..ben doğum evi doktorlarından necdet beyi tavsiye ederim..çok sorunlar yaşadım ve allahın izniyle hepsinin üstesinden geldik ben çok memnunum herkese tavsiye ederim..

bende çekirgedeki gizem yıldırıma gidiyorum çok memnunum.hamile kalmadan öncede tek kadın doğumcum oydu.ama ultrasyonu bana göre pek iyi değil.uludağ ünv.prof.doc.yalçın kimya var onu şiddetle tavsiye ederim.yanlış bir bilgi vermiş gibi olmayayım ama arkadaşım doruk yıldırımda doğum yaptı SSK ile anlaşmalıydı gizem yıldırım dı doktoru..

canım cemile alçay mükemmel bir dr dur..daha önce bahar tıptaydı ..acıbadem açılırken teklif geldi ve acıbademe geçti..ayrıca mükemmel de şeker hayat dolu arkadaş gibidir..bende yeni evliyim ki allah kısmet ederse hamile kalırsamcem ile alçay a gidebilirim.
medical ahmet yılmazıda tavsiye ederim oda süper bi doktor çok güzel bilgi veriyor çok sakin bir doktor..işinin gerektirdiği şeyleri tam olarak uyuguluyor bana göre...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…