kızlar banada bı önerı söyleyın zubeydeye gıdıyodum ama memnun degılım doruk tıp merkezı daha mı iyi yada zubeydede ilgili bi doktor ismi söylermısınız acıi yarın gıdıcem de
Doğum ücretleri
Arkadaşlar çoğu hastane SSK ile anlaşmasını bitirmiş, şu anda hangi hastanelerin anlaşması devam ediyor, doğum ücretleri nasıl, son günlerde yeni bilgi alan varsa paylaşabilir mi lütfen? Ben 34.haftanın sonundayım ve Medical'de doğum yapmayı planlıyordum, eşimin işyeri ile anlaşmaları var ve normal 500 küsür sezeryan da 700 küsür demişlerdi ama bunlar durmadan zam yapıyorlar, şimdi muayene ücretlerine zam yapmışlar acaba doğuma da yaptılar mı diye sordum ama telefonda cevap veremeyiz buraya gelin diyorlar, böyle bir mantık yok ya! bu hastane hiç etik davranmıyor, doktorumu çok sevmesem asla gitmem, dedim sancım tutsa gelmem gerekse ne olacak, neden bilgi vermiyorsunuz, değişen birşey olmadı, yani sancınız tutup da giderseniz önce fiyatı sorun sonra hastaneye yatışınızı yaptırın mazallah her an fiyat artışı olabilir.
merhabalar bursada ikamet ediyorum 1kere bozulmuş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum sonra biraz ara verdim şimdi hamile kalamıyorum çok üzülüyorum doktrm zübeydede selçuk söylemez pek memnun kalmadım bana bursada bi doktor sylerseniz sevinirim.zübeydede iyi bi doktor olsun....cevaplarınızı acilen bekliyorum.....
:1hug:selam arkadaşlar yazılarınızı sürekli takip ediyorumm.bende acıbadem hastanesinde aylin karahasana gidiyorummm.şu an 8.ayındayım.doğum fiyatları çok yükseldi zamda geldi bu ay.düşünün epidural sezeryan 6.100 ytl oldu:1shok:.ne yapacağımı bilemez haldeyim.evim de hastaneye çok yakındı.acilen doğum için iyi bir hastane ve dr bulmam gerekiyo yardım ederseniz çok sevinirim.sizce ne yapmalıyımm.kaç gündür üzüntüden kendime gelemiyorum:çok üzgünüm:.dr çok alışmıştım çünkü....bebeğimide üzüyorum boş yere..şimdiden hepinize teşekkür ederim kızlarrra.s.
Selam kızlar ..Benim bi sorum olucak ACIBADEMde dogum yapan arkadaslara...
Ben Acıbademde yapıcam dogumu büyük ihtimalle daha önce yapmıs arkadaslar
bana ne kadara dogum yaptıgınızı söyleyebilirmisiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?