Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

merhaba arkadaşlar ben Ali Rıza aydına gidiyorum çok iyi bir dok tor tavsiye ederim eşi evrim aydında çok tatlı ve iyi bir doktor evrim hanım çekirge dorukta ali bey artık doruk tıp yıldırımda yaklaşık 1 hafta sonra doğum yapıcam sezeryanla 950ytl:CüvCüv:

merhabalar bursada ikamet ediyorum 1kere bozulmuş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum sonra biraz ara verdim şimdi hamile kalamıyorum çok üzülüyorum doktrm zübeydede selçuk söylemez pek memnun kalmadım bana bursada bi doktor sylerseniz sevinirim.zübeydede iyi bi doktor olsun....cevaplarınızı acilen bekliyorum.....

bende pembemavide nilgün karayılanoğluna gidiyorum ve çok memnunum.
daha önce 1 kez bülent kayhana gitmiştim hiç memnun kalmadım çok ilgisiz bi doktor

arkadaşlar ben medical park ta ahmet yılmaza gidiyorum ben çok memnun kaldım iyi bi dr.soru sorduğunuz zaman terslemeden cvp veriyor ilgisi de güzel tavsiye ederim

slm kızlar gızem yıldırım daha dogrusu doruk tıp merkezinde sigortasız dogum ne kadar bılenınız varmı?

arkadaşlar bence jimer kadın doğumda çalışan jale gürlüer çok iyi bi doktor zaten yurtdışındada görev yapıyor

Ben de Jimer den Nihat Gök e gidiyorum, memnunum, ssk da hala ayrılmadı. Ama medical da Ahmet Yılmaz dan herkes çok memnun ben de bir kez çok önce başka hastanedeyken gitmiştim. doktor değiştirsem herhalde ona giderim..

slm kızlar soruma cvp yazarsanız sevınırım nst ücreti ve konturol ücreti ne kadar zübeyde hanımda yada çekirge dorukta?cevaplarınızı beklıyorum

arkadaşlar bende doruk tıp merkezinde evrim aydına gidiyorum,çok ilgili ve çok tatlı cana yakın bir doktor,inşallh doğumumuda orda yapıcam..şuan sskyla anlaşmasını iptal etmiş hamileliğimin başından beri ssk indiriminden yararlandım ama doğumda malesef yararlanamayacağım..:benneyaptımkiben normal epidural olucam inşallhh fiyatı 1buçuk milyar olarak söyledi doktorum.bu hafta kontrolüm var nstye giricem galiba onunda fiyatı 40 ytl falan son haftalarıma girdiğim için sık çağıracak artık..sonrada bir hafta sonra kontrolüm var çatı muaynesi 10 gün geçmeden gidince ücret almıyorlar..normal muayne ücreti 45 ytl ben doktorumdan çok memnunum gerçekten beni çok rahatlatıyor..bazı özel hastanelerdeki doktorlar gibi değill..daha öncede başka özel hastaneye gittim doktordan hiç memnun kalmadım yüzüme bile bakmadan konuşuyodu,isteksiz hiçte rahatlatmıyodu..doruk tıptaki doktorlar iyi gerçekten evrim aydını tavsiye ederim.

çekirgedeki doruk tıp merkezi mi?ücretleri ssk olmadan 45 milyon mu?nst içinde geçerli mi bu ücret

?

çekirgedeki doruk tıp merkezi mi?ücretleri ssk olmadan 45 milyon mu?nst içinde geçerli mi bu ücret

?
evet skk olmadan 45 ytl anlaşmaliyken 20 ytl ödüyoduk..nst ayri ödeniyo norlade 60 ytlymiş ben 40 yazdim yanliş yazmişim..

slm kızlar ikilem içindeyım sigortam yok o yüzden karar veremıyorum zübeyde mi daha iyi yoksa doruk mu?

Doğum ücretleri

Arkadaşlar çoğu hastane SSK ile anlaşmasını bitirmiş, şu anda hangi hastanelerin anlaşması devam ediyor, doğum ücretleri nasıl, son günlerde yeni bilgi alan varsa paylaşabilir mi lütfen? Ben 34.haftanın sonundayım ve Medical'de doğum yapmayı planlıyordum, eşimin işyeri ile anlaşmaları var ve normal 500 küsür sezeryan da 700 küsür demişlerdi ama bunlar durmadan zam yapıyorlar, şimdi muayene ücretlerine zam yapmışlar acaba doğuma da yaptılar mı diye sordum ama telefonda cevap veremeyiz buraya gelin diyorlar, böyle bir mantık yok ya! bu hastane hiç etik davranmıyor, doktorumu çok sevmesem asla gitmem, dedim sancım tutsa gelmem gerekse ne olacak, neden bilgi vermiyorsunuz, değişen birşey olmadı, yani sancınız tutup da giderseniz önce fiyatı sorun sonra hastaneye yatışınızı yaptırın mazallah her an fiyat artışı olabilir.

slm kızlar ikilem içindeyım sigortam yok o yüzden karar veremıyorum zübeyde mi daha iyi yoksa doruk mu?
merhaba canım bende zübeydede dogum yapmayı duşunuyorum bır arkadaşım dorukta dogum yaptı bende duşundum ama doguma doktoru gırmemiş 1250 çıkmışlar hastaneden bır özel odada yatmayada bukadar para veremem dıger bır arkadaşımda zübeydede yaptı acilden gıttı doktoru oradan olmadıgı halde çok guzel ılgılenmışler karar senın....

Arkadaşlar, jinemedde (Dr. Murat Özdemir) ssk var mı acaba? Bilen Varmı?

benim doğum ypacaklara tek söyleyebilecceğim eğer paranız varsa acıbadem de aylin hanıma ya da cemile hanıma gidin..durumunuz ortaysa doruk a gidin ve kesinlikle gizem yıldırım a...bir doğum için o kadar para veremem diyorssanız da zübeyde ye gidin..

arkadaşlar selam.ben yalovayadım.fakat bursada iyi bir infertilite uzmanı arıyorum.bilgisi olan varmı?

gambelia, canım
PROF OSMAN DEVELİOĞLU
fakültede hoca
dediğin konunun tam uzmanı
fakülteyi arayıp,ertesi güne randevu alabilirsin .kolay gelsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…