Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

kız olacak şekerim bnim o ya ama beyaz melek sana sormassak ona sormassak ne anlamı var bu sitenin ki?hem sen yaşadığın birşeyi anlatıyorsun eminmisin cemilenin ameliyat yaptığına iyi o zaman ya ben de sezertyan gerekirse ne yaparım die merak ediyordum..çok sağol.

EVET CANIM % 100 EMİNİM.ÇÜNKÜ AKRABAMIZIN DOĞUMU EPİDURAL ANESTEZİ İLE SEZERYAN OLMUŞTU KIZ GÖRDÜ YANİİİ.
HEM NEDEN O YAPMASINKİ DOĞUMU.SONUÇTA O KADINDOĞUM UZMANI.

evet canım kadın doğum uzmanı ama hani ameliyat için ben cerrah olmaları gerekiyor sanıyordum kesiyorlar ya o yüzden yani ben onun sadece normal doktor olduğunu sanıyodum valla sevindim şimdi ya bu arada cevabı geç yazdığım için üzgünüm spor yapıyodum bebk için inşallah senin de istediğin gibbi bir kızın olur..benim eşim biraz pimpirikli erkek doktor çok acil birşey olmadığı sürece istemiyor benim yanımda yani bunu cemile hanıma nasıl anlatıcam bilmiyorum eşim çok kızıyor erkek olunca doğum olayında ben de bişey diyemiyorum tabii

acıbadem de hemşireler falan hep bayan ama doğumda bir sürü insan oluyor ya cocuk doktoru bilmem ne doktoru yok asistanlar fln.. onların hepsinin bayan olması lazım yoksa orda doğurtmam seni diyor eşim:)acil bişey olursa o başka diyor ama ben de acıbadem de doğurmak istiyorum çünkü bana çok güvenli geliyor orası hem bu zamna kadar hep oraya gitmişim başka bir yere alışmak zor gelir bana ya...neyse konuşacam bakalım cemile hanımla.

merhab steerpit, yazını gördüm ama ancak cevap yazabiliyorum canım. benim ikinci bebeğim olacak inş. 7 yaşında birkızım var. şuan da erkek bekliyoruz şekerim.
sevil paker doruk çekirgede. memnunum doktorumdan.

sağlıcakla kal.

beyaz melek zaten burda amaç bilgi sahibi olmak değil mi? senin benim onun tecrübesinden faydalanmak değil mi? ayrıca bu doktoru karalamak değil bence, herkes yorumunu gayet güzel yapabiliyo.bende yapabiliyorum, sanıyorum.yanılıyor muyum?
Melike Hn'a gittiğim için eminim bundan hiç memnun kalmadım ondan.yani en azından benim kesinlikle tavsiye etmiyeceğim doktor.

Senin sorununu anladım ben canım yaa..inşaallah tez zamanda aşarsın problemini.

bu arada bende 32 haftalık hamişim bak ona göre..........

beyaz melek yazılarını okudum.verdiğin bilgiler için teşekkürler..jale hanım arkadaşımın da doktaru ve çok memnun oda. doktor memnuniyeti göreceli. benim önceki doktorumda çok iyi idi. iletişim çok önemli karşılıklı aynıdili konuşabilmek.,,
önerilerini bekliyoruz .
tatlı bir kızının olması dileğiyle..

jale gürlüer JİMER'DE çalışmadan önce ssk 'NIN DOKTORUYDU VE ona gidip de ilgisizliğinden şikayet eden o kadar çok kişi oldu ki...o yuzden tercih etmedim zaten onu..eğer doktorsa,ssk'dada,özelde de işini düzgün yapmaya mecbur!

elbette her zaman işini doğru yapmalı,orada hem fikiriz fakat diğer bi yonden de düşünmek gerekirki;
ülkemizde sosyal sağlık hizmetlerimiz malesef düzgün işlemediği için doktorlarımız bircok hastaya kısa sürede bakmak zorunda oldukları için her hastaya ayrı ayrı özen gösteremiyorlar...
ama özelde daha rahat işliyor sistem
bilginize

ya arkadaşlar ben kadındoğumcu arıyorum bana en yakın medikal ve doğumuda orda yapmak istiyorum doktor tavsiye eden varmı

selam arkadaşlar,
bir bilgimi paylaşmak istiyorum
şu anda bursa da vaginismus vb cinsel terapi gerektiren konularda profosyonel destek verme sertifikası olan doktor olarak pskyatrı uzmanı Dr Fatma Erzengin varmış bu konuda bir destek gerekiyorsa kadın doğum uzmanından değil cinsel terapi ile ilgilenen pskyatri uzmanından alınması öneriliyor . sadece bilgi aktarmak amaçlı yazdım
herkese mutlu günler.

Melike Omak Yıldırım
Şewket Yılmaz HAst.
Altıparmakta muayenehanesi
benim nacizane tawsiyem budur,çok memnun kaldım

bülent kayhan zübeyde hanımın doktoru altıparmakta da muayenehanesi var.benim tavsiyem tabi ben çok memnunum.

hilalcim acıbadem hastanesinde herhangi bir kadın doğumcu tavsiye edebilirim hepsi iyi

benim doktorum İsmail Küçükerdoğan,ben de yaklaşık 7-8 aydır kendisine gidiyorum zübeyde hanım doğumevi doktoru aynı zamanda pembe mavinin de ortağı,ben çok memnunum sana da tavsiye ederim canım

benim doktorum İsmail Küçükerdoğan,ben de yaklaşık 7-8 aydır kendisine gidiyorum zübeyde hanım doğumevi doktoru aynı zamanda pembe mavinin de ortağı,ben çok memnunum sana da tavsiye ederim canım
bende pembe maviye gidiyorum.ve 20gün önce ilk aşılamam yapıldı sonuç pozitif.inşallah allah tamamına erdirir

bende pembe maviye gidiyorum.ve 20gün önce ilk aşılamam yapıldı sonuç pozitif.inşallah allah tamamına erdirir

çok sevindim darısı başımıza inşallah ddm,peki pembe maviden doktorun kimdi aşılama yapmak için balıkesirden buraya mı geldin

çok sevindim darısı başımıza inşallah ddm,peki pembe maviden doktorun kimdi aşılama yapmak için balıkesirden buraya mı geldin
canım inş.allah herkese nasip etsin.nevin özsaraç doktorum.susurlukta oturuyorum.arası 1.5saat falan ya fazla etkilemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…