Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

DDM çok özel olmazsa senin sorunun neydi acaba,ilk aşılaman pozitif olduğu için ve aynı merkezde tedavi gördüğümüz için umutlandım da o yüzden

Arkadaşlar ben de vatana Türkan hanıma gidiyorum sürekli takipteyim . Doktorcuğumdan çok memnunum... Tavsiye ederim biraz pahalı ama olsun

bende inci hanıma gidiyorum hakkında bilgi sahibi olan varmı kızlarrrrr ?

Selam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, şu an 7 haftalık hamişim. Medical'den Nuray Hanıma gitmeye başladım, tatlı bir doktor, bebeği geçen Ctesi gördük, yalnız benden birsürü test istedi, sarılık, guatr, toksoplasma, idrar kültürü, açlık kan şekeri.... vs. vs. tam 12 tane, ilk gidişimde de kan sayımı ve idrar yolları enfeksiyon tahlili yaptırmıştı, sonuçlar temiz ve iyi çıktı. Aranızdaki tecrübeli arkadaşlara şunu sormak istiyorum, sizden de bu kadar çok test istediler mi? Benim durumumda bir anormallik yoktur değil mi? Annelik ve kadın olmak çok zor gerçekten...

canım ben daha hamile kalmadan gebelık düşünürken bile benden bu kadar test istediler merak etme kontrol amaclıdır onlar bende bir kere nuray hanıma gitmiştim o zaman bebek düşünmüyordum rahatsızlıgımdan dolayı gitmiştim ama acıkcası ben memnun kalmadım o doktordan bidahada gitmedim belkide önyargı ama nedense sevememiştim bebişinide Allah bağışlasın canım inşallah bizede nasip olur anne olmak

CANIM HAYIRLI OLSUN
ÖNCELİKLE TELAŞLANMA BU KADAR ÇOK TEST YAPILMASI İYİBİŞEY.SONUÇTA DOKTORUN İLGİLENİYO DEMEKTİR.YA HİÇBİR TESTİNİ DOĞRUDÜRÜST YAPMASA DAHA MI İYİ OLACAKTI.BU TESTLER RUTİN TESTLER HATTA VE HATTA HAMİLELİK ÖNCESİ YAPILSA DAHA İYİ.EYER YAPILMADIYSA HAMİLELİĞİN İLK DÖNEMİNDE YAPILIR MERAK ETME...

yok canım ticari amaçlı düşünme tatlım.bu testler senin iyiliğin için.örneğin toksoplazma varlığı bebekte düşüğe neden olabiliyo doktor bunu bilecekki düşük riskin olup olmadını tespit edecek..yapılan her testin bi nedeni var.geçenlerde doktorum bana da gebelik öncesi testlerimi yaptı yaklaşık 12-13 şişe tüp kan verdim.herşey iyi çıktı.
yakında bende müjdeli haber veririm inşallah.kendine iyi bak için rahat olsun

canım bende o zamanlar rahim agzında polip vardı kaşıntışikayetıyle gıttım o cıktı yalnız nuray hanım beni cok korkuttu kötü huylu birşey olabılır dıye birde bana güven vermedi bende ordan cıkınca direk başka doktora gittim pembe mavide nedret hanıma gittim direk baktı korkulcak hicbirşey yok merak etme et beni gibi cok basit birşey dedi ve muayane esnasında hemen aldı parcayı sonucta temiz cıktı o zamandan beri nedret hanıma cok fazla güvenirim benım ıcın cok farklı bir doktor ama ben ona gitmiyorum :)) yalnız bununla nedretın doktorlugu arasında hic bir ilişki yok

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum..
Benim doğumuma Allah kısmet ederse eşimde girmek istiyor devlet hastanelerinde bu durum söz konusu deil sanırsam :uhm: ?????????
Gerçi ben buyuk ihtimal özelde yapıcam doğumumu ama mrk ettim CADIARZU

devlet hastanelerinde saokmuyorlarmış özellerin de bazılarında izin veriyorlarmış.hastane yetkilileriyle konuş cnm.ben acıbademe sordum orda izin veriyorlar diğer hastaneleri bilmiyorum..öğrenince bize de haber verirsen sevinirim....

evet Canim Devlet Hastanelerinde Böyle Bi Uygulama Yokk..ama özel Hastahanelerde önceden Konuşarak Eşinin Doğuma Girmesini Sağlayabilirsiniz.....

bursalı bayanlar aranızda hiç uludağ üniversitesinde doğum yapan yokmu allahaşkına ben hamile kalırsam şayet ki (bu ay bekliyorum) orada doğum yapmak istiyorum. 37.sayfaya kadar okudum sonrasında artık takatim kalmadı okuduklarım ya özel ya ssk veya zübeyde bi benmiyim yani u.üniversitesini düşünen

BEN ŞAHSEN PEK TERCİH ETMEM.ÜNİVERSİTE HASTANESİ ARAŞTIRMA HASTANESİ OLDUĞU İÇİN ÇOK KALABALIK OLUYO.BAŞINDA 15-20 STAJER EBE 5-10 JİNEKOLOG ASİSTAN ÜFFFFFFFFFF FENALIKTAN DOĞURAMAZDIM HERALDE...TABİ BU TERCİH MESELESİ.a.s.

üniwersitede yapan arkadaşım war ama memnun kalmadı hatta ikinci bebegini ozelde doğurdu bahar hastanesine ..
beyaz melegin dedigği gibi cok kalabalık olyormus asistanlar felan
tercih edilmiyor yani

hatta bir kişinin yaşadıklarını okumuştum bu sitede yine. üni. hastanesinde bir doktora gidiyormuş ve özellikle çatı muayenesi olurken çok sinirlerinin bozulduğunu yazmış çünkü sadece doktor değil asistanlarda oradaymış. bence bu durum göz ardı edilmemeli. ama yinede kendi tercihin.

rahim filmi üni. hastanesinde çektirmiştim yani söylememişti nasıl tedavi edeceğini prof hanım büyük bir şokla çekilmişti 3 kat daha fazla para veriyorsun ama proftan çok asistanlar ilgileniyor hiç hoş bir durum değil bir defasında da soru sormak için aradım profu yüzüme kapattı teli bende gitmekten vazgeçtim en iyi daha mutavazi doktorlar en azından aynı dili konuşuyorsun uçmuş olmuyorlar

benim eltimde üniversite hastanesinde tedavi görüyor ve çok sıkıldığından bahsedip duruyor.asistanlar da hastanın başında oluyormuş ve insan kendini çok kötü hissediyomuş.

arkadaşlar ben üniversite hastanesinin bu yönünü unutmuşum valla okuduklarımdan sonra mümkünatı yok artık düşünmem orayı:1no2:
hamilelik öncesi kontrol ve daha sonrası için pembe&mavi yi düşünüyorum evimede çok yakın ,arkadaşım orada yeni doğum yaptı ve çok memnun kaldı.tek sorunum hangi doktor onda karar veremedim lale hn.ile nedret hn.arsında kaldım:uhm: bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.a.s.a.s.

eltimden ve cevremdeki hamile insanlardan biliyorum.sühendan bendarlı zübeyde hanımda dr ve ödül almıs cok iyi bi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…