Arkadaşlar ben de vatana Türkan hanıma gidiyorum sürekli takipteyim . Doktorcuğumdan çok memnunum... Tavsiye ederim biraz pahalı ama olsun
Selam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, şu an 7 haftalık hamişim. Medical'den Nuray Hanıma gitmeye başladım, tatlı bir doktor, bebeği geçen Ctesi gördük, yalnız benden birsürü test istedi, sarılık, guatr, toksoplasma, idrar kültürü, açlık kan şekeri.... vs. vs. tam 12 tane, ilk gidişimde de kan sayımı ve idrar yolları enfeksiyon tahlili yaptırmıştı, sonuçlar temiz ve iyi çıktı. Aranızdaki tecrübeli arkadaşlara şunu sormak istiyorum, sizden de bu kadar çok test istediler mi? Benim durumumda bir anormallik yoktur değil mi? Annelik ve kadın olmak çok zor gerçekten...
Selam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, şu an 7 haftalık hamişim. Medical'den Nuray Hanıma gitmeye başladım, tatlı bir doktor, bebeği geçen Ctesi gördük, yalnız benden birsürü test istedi, sarılık, guatr, toksoplasma, idrar kültürü, açlık kan şekeri.... vs. vs. tam 12 tane, ilk gidişimde de kan sayımı ve idrar yolları enfeksiyon tahlili yaptırmıştı, sonuçlar temiz ve iyi çıktı. Aranızdaki tecrübeli arkadaşlara şunu sormak istiyorum, sizden de bu kadar çok test istediler mi? Benim durumumda bir anormallik yoktur değil mi? Annelik ve kadın olmak çok zor gerçekten...
Beyaz Melek sen de çok sağol, içimi rahatlattınız hepiniz. Umarım düşünmeye başlayınca sana da nasip olur hamişlik. Biraz da içimde özel hastanelerin ticari mantıkla bu kadar çok test istediği endişesi vardı, o da kalmadı.
Canım benim çok sağol, inşallah isteyen herkese nasip olur annelik. Ben de bunun düşüğü var Allah korusun riskleri var, hala kendimi tam anne hissedemiyorum. İnşallah herkese sağlıklı bir şekilde kucağına almak kısmet olur. Sen neden Nuray Hanımdan hoşlanmadın?
bursalı bayanlar aranızda hiç uludağ üniversitesinde doğum yapan yokmu allahaşkına ben hamile kalırsam şayet ki (bu ay bekliyorum)orada doğum yapmak istiyorum. 37.sayfaya kadar okudum sonrasında artık takatim kalmadı okuduklarım ya özel ya ssk veya zübeyde bi benmiyim yani u.üniversitesini düşünen
hatta bir kişinin yaşadıklarını okumuştum bu sitede yine. üni. hastanesinde bir doktora gidiyormuş ve özellikle çatı muayenesi olurken çok sinirlerinin bozulduğunu yazmış çünkü sadece doktor değil asistanlarda oradaymış. bence bu durum göz ardı edilmemeli. ama yinede kendi tercihin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?