Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

Benim doktorumu da bilmeyen yoktur sanirim
Jimer Melike Yıldırım
mukemmeldir...
ama benim dogumumda Jimer acılmamıştı we bende doktorumun tawsiyesi ile Watan Hastanesinde dogum yapptım
normal dogum oldu,doktorumun destegi ile,
gece 3te hastaneye gittik doktorumla beraber we sabah 7de dogum yaptım
inaılmaz guzel anı oldu,
tawsiye ederim şiddetle hemde....

Ben ilk ewlendigim sıralar suhendan hn a gittim ama malesef memnun kalmadim,
ayni zamanda Acıbadem Cemile hndanda memnun kalmadim
ama elektrik meselesi bu, kesinlikle onlar kötüdür demiyorummmmm

ben nuray hanımın eski hastalarındanım inanın çok ilgisiz ve alakasız gelsi bana hamileliğimi onla başladı ve sonuna kadar devam ettim doğum yaklaşınca her şey yolundayken bana sezaryan dedi şok oldum sezeryan isyemiyorum dedim kendisine ait ulaşabileceğim cep nosu istedi normal doğun anında bilgi alabilmek için bana benle işin bitti artık deyince şok oldum ben pek memnun kalmadım kendisinden
doğumuma nöbetteki doktor gülin okan girdi kendisine hiç gitmemiş olmama rağmen benle güzel ilgilendi onu tebrik ediyorum burdan para herşey deil dedi tebriler gülin okan

Ben Nigar Hanımı tavsiye ederim kızlar , çok ilgili ve işini çok iyi yapıyor. Hayat hastanesinde

bende 15 haftalık hamileyim ilk günlerimden beri cenk aşkalli ye gidiyorum çok memnunm muyanenesinde çok ilgili fakat hastaneye gittiğimde çok yoğun oluyorr ama herkestende duydum cenk beyi

ya arnızda lale erbil hakkında birşey duyan iyi veya kötü farketmez birkişi yokmu zübeyde hanımın ve pembe mavinin doktoru lüüüütfeeen

çok teşekkürler şekerkız bir kere gittim kendi kendimize karar verdik eşimle ama kimse tanımıyor adını söylesem nerden buldun diyorlar napsam bikaç defa gitsem mi bilmiyorum

sema43 hissettiklerine güven.eğer seni o hekimle huzurluysan devam et bence.çünkü farkındaysan herkesin hekimi kendisine iyi.başkasından ismini duyman gerekmiyor.sitede ismi çok geçmeyen ama hasta sayısı açısında çook popüler hekimler var.Nihayetinde herkes kendi tecrübesini yaşayacak gebeliğinde.9 ay birine gider hekimine toz kondurmaz sonrada aniden rastgele biryerlerde doğuruverirler???!!! genelde yurdum insanında olan bu.Üzme kendini güzel bir hamişlik geçirmen dileğiyle

a.s.çok teşekkürler güzel düşüncelerin için işte ismini bile söylesem o kim diyorlar bende acaba çok mu kötüde kimse gitmemiş diye düşünüyorum ister istemez ben bu ayda gideyim pembe mavide ilgileniyor ama sonuçta insan 100 milyonunu veriyor ayda sonlara doğru 15günde 1 gidiliyomuş biraz ilgi istiyor insan ister istemez:CüvCüv:

ben hamileliğim boyunca iki doktor değiştirdim.ilki çekirge devlet hastanesinde miktat başpınardı.ilk üç ayım düşük tehlikesiyle geçti.bu yüzden hep rapor almak zorunda kaldım.her defa gittiğimde bana sen hamilemisin diye soruyordu.hasta takibi denen birşey yoktu.ilgi alaka sıfırdı.ikincisi ziya çetindi.zübeyde hanım doktorlarından.onuda kendime göre beğenmedim.7 aylık hamileydim..cenk aşkalli ile tanıştığımda.hiç bir sorunla karşılaşmadım.allah razı olsun.cenk beyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

senin doktorun kim peki yeşil melekcim ban şimdi ziya çetini tavsiye ediyorlar ama kararsızım doktorumla devam edeyim diye düşünüyorum

sema öncelikle doğumu özel hastane koşullarında mı yapacaksın yoksa zübeyde demi? Doğumum normal izlensin ve kendi doktorum benimle olsun dersen belki bu şansın orda olmaz senin drun pembe mavide özel olarakta izleyebilir.Maddi strayejin manevi tavrını ve dr seçimini etkileyecektir. belirleyecektir.

evet bu konuyu pembe mavideki doktorumla konuşmuştuk kontroller pembe mavide doğum zübeyde hanım doğum evinde olacak demiştik işte oda tamam demişti sonuçta oda zübeyde hanımında doktoru yardımcı olurum dedi

nromal doğum beklersen bu mutlak olmayabilir.hf sonu veya gece olduğunda druna osaatlerde ulaşamayabilirsin.takipte seni rahatlatıyorsa sorun yoktur ben çekirge doruğa gidiyorum.Son kararını vermeden iyi düşün bence canım.

şimdilik normal gibi gözüküyor ama daha 23 haftadayım bide hastanede yüzüne bile bakmıyor insanın onun için değiştirmek istiyorum dediğin gibi olursa hiç ilgileniceğini sanmıyorum bilmiyorum onun için değiştirip değiştirmemekte kararsızım canım

arkadaşlar merhaba, acıbadem hastanesinde alper tanrıverdi hakkında bilgisi olan var mı acaba? tüm foruma göz attım ama herhangi bir bilgi görmedim.herkese sevgiler

slm arkadaşlar,bende bursada oturuyorum ve doktor tavsiyelerinizi okudum 4yaklaşık 5 haftalık hamileyim çekirge doruk tıptaki evrim aydına gittim çok sıcak sempatik bir bayan ama bugün doruk tıp ve doktor hakkında bazı olumsuz şeyler duydum biliorum bu doğum içşi şans işi ama sinek küçük ama işte mide bulndırıyor ve bende değiştirsemmi diye düşünüyorum jimerdeki faruk dinçşahin'e randevu alsam diyorum ne dersiniz pek çok kşiden övgü duymuştum bilginiz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…