slm arkadaşlar,bende bursada oturuyorum ve doktor tavsiyelerinizi okudum 4yaklaşık 5 haftalık hamileyim çekirge doruk tıptaki evrim aydına gittim çok sıcak sempatik bir bayan ama bugün doruk tıp ve doktor hakkında bazı olumsuz şeyler duydum biliorum bu doğum içşi şans işi ama sinek küçük ama işte mide bulndırıyor ve bende değiştirsemmi diye düşünüyorum jimerdeki faruk dinçşahin'e randevu alsam diyorum ne dersiniz pek çok kşiden övgü duymuştum bilginiz varmı?
Merhaba cnm bende yıldırım doruktaki Ali Rıza Aydına gidiyorun Evrim Aydın ın eşine. Merak ettim doruk tıp ve evrim aydınla ilgili olumsuz ne duydun bilgilendirirsen sevinirim.
kızlar sizleride yanıltmak istemzdim ama bir arkadaşım vasıtası ile öğrendim bir bebeğin normal doğum sırasında köprücük kemiği kırılmış,ailesi ilk 3 ay anlamamış dilenciler gibi bebeğin bir eli hep ters duruyormuş gittikleri doktor doğum sırasında oluştuğunu söylemiş aile doktora herhangi birsey dememiş,dava falan da açmamışlar kaderci bir aile anlayacağınız, belki evrim hanımın bile haberi yoktur bu olaydan ama sinek küçükte olsa mide bulandırıyor bu hassas bir konu malum kimseyi suçlamak istemem ben hastaneyide evrim hanımıda çok sevmiştim ama daha yeni gebelik olduğundan vazgeçmem kolay oldu çıkcası ama bu arada genel duyumki emin olun güvenli kaynak en çok doğum şikayetleri medical park ve doruk tıptan geliyormuş.
kendisi ile tanıştımarkadaşlar merhaba, acıbadem hastanesinde alper tanrıverdi hakkında bilgisi olan var mı acaba? tüm foruma göz attım ama herhangi bir bilgi görmedim.herkese sevgiler
mrb kızlar cekirge ssk da faruk dinçşahinden ve baharda nagihan hanımdan cok memnunlar cevremdekiler bide cenk aşkalli. ben hamile kalırsam sevket yılmazda gülcan satıra gitmeyi düşünüyorum.. Ahhhhh bi hamile kalabilsemmmm....
kesinlikle senin gibi düşünüyorum gülşen, bende değiştirmek istiyorum Gülin hndan memnun değilim ama nereye hangi doktora gideceğime karar veremiyorum bir türlü. lütfen bana yardımcı olun...merhaba arkadaşlar ben 17 haftalık hamielyim jimerde gülin okana gidiyorum vede hiç memnun değilim kendisinden .muayneleri tamamıyle oldu bıttıye getiriyor ultrasonu cok hızlı gecıyor ve sorarsanız bısey anlatıyor.jimerin kaliteli bir hastane oldugunu düşünmüyorum bır dogum gısın araya butun randevular aksıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?