Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

Arkadaşlar bende 3 aylık hamileyim ve ilk günden beri Jimerde Gülin Okana gidiyorum ve çok memnunum.Çok ilgili,yakından takip ediyor,pozitif,güleryüzlü,mesleğinde deneyimli, enyoğun zamanında arasanız bile mutlaka cvp veriyor.Doktor arayanlara tavsiye ederim...

kızlar sizleride yanıltmak istemzdim ama bir arkadaşım vasıtası ile öğrendim bir bebeğin normal doğum sırasında köprücük kemiği kırılmış,ailesi ilk 3 ay anlamamış dilenciler gibi bebeğin bir eli hep ters duruyormuş gittikleri doktor doğum sırasında oluştuğunu söylemiş aile doktora herhangi birsey dememiş,dava falan da açmamışlar kaderci bir aile anlayacağınız, belki evrim hanımın bile haberi yoktur bu olaydan ama sinek küçükte olsa mide bulandırıyor bu hassas bir konu malum kimseyi suçlamak istemem ben hastaneyide evrim hanımıda çok sevmiştim ama daha yeni gebelik olduğundan vazgeçmem kolay oldu çıkcası ama bu arada genel duyumki emin olun güvenli kaynak en çok doğum şikayetleri medical park ve doruk tıptan geliyormuş.

bu duyduğum kadarı ile normal doğumda olabilecek olumsuz etkilerden biriymiş.Yakın bir tanıdığımda da olmuştu.Normal doğumun risklerinden.Bence bu her hekim ve her hastanede yaşanabilir.Bende orada diğer bir hekime gidiyorum.Mutlaka orada ki doktoruma bu konu ile ilgili soru sorarım.kaldiki sen sezeryan istiyorsan zaten bu senin için gündeme bile gelmez.Normal doğum istiyorsan sonuçta bu hastane en çokta normal doğum izleyip yaptıranlardanmış.

kızlar ben medikal parkta ahmet yılmaza gidiorum.8 aylık hamişim 10 kere daha doğursam vazgeçmem..druma çok güveniyorum.ayrıca özel muaynehanesini tercih ederseniz ultrason cihazı 4 boyutlu,cd bile verio eve gidince gene izle bebeğini:)
doğumada medikalde olacak.
özeller tıklım tıklım diolar çok komik hangi hastane sakinki..randevu aldıktan sonra problem yok

merhaba arkadaşlar ben 17 haftalık hamielyim jimerde gülin okana gidiyorum vede hiç memnun değilim kendisinden .muayneleri tamamıyle oldu bıttıye getiriyor ultrasonu cok hızlı gecıyor ve sorarsanız bısey anlatıyor.jimerin kaliteli bir hastane oldugunu düşünmüyorum bır dogum gısın araya butun randevular aksıyor.

benim doktorumda Sevil Pakerdi çok tatlı bi insan arkadaş gibi davranıyor ve aklındaki bütün soruları sen sormadan anlatıyor, seni anlayabiliyor. kesinlikle muayneden mutlu tatmin olmuş bi şekilde ayrılıyorsun.

mrh arkadaslar bende tedavi icin bahar hastanesine nagihan hn a gidiyorum simdilik memnunum tavsiye ederim

BAHAR HASTANESİ NAGİHAN GÜLER MUTLAKA TAVSİYE EDERİMM.çok harika bi dr. eğer bilgilenmek ve sorun olursa bana msj at özelimden cnm ama git pişman olmazsınn

Ben hamile değilim şuan fakat muayene için bahar tıpa Nagihan hn.a gittim çok memnun kaldım çok tatlı bir dr. hamilelik için bi problemin olmadığını söyledi bizde başladık artık çalışmalara :)) eğer hamile kalırsam ziya çetini tavsiye ediyorlar hem ilgili hemde çok nazik davranıyormuş hastalarına bilmiyorum hamile olduğumda daha detaylı araştırma yapacağım Allah'ım nasip eder inş hepimize :))

mrb kızlar cekirge ssk da faruk dinçşahinden ve baharda nagihan hanımdan cok memnunlar cevremdekiler bide cenk aşkalli. ben hamile kalırsam sevket yılmazda gülcan satıra gitmeyi düşünüyorum.. Ahhhhh bi hamile kalabilsemmmm....

tatlım gülcan satıra giden bir arkadaşım vardı doğum iznine zor ayırmıştı kendisini çok problem çıkarmış arkadaşım hiç memnun kalmamıştı ama yinede seni yönlendirmiş olmayayım sende benim gibi daha hamile kalmadan plan yapmaya başlamışsın bile çok heyecanlı oluyor düşünmesi bile dimi :))

bayanlar ben yeni üyeyim 5 aylık hamileyim nedret hanıma gıdıyorum ama ço soğuk ve resmı acıl drumlarda bıle pembe mavı ye gel banı arasan ne olacakkı dedı yanı aklım çokk karısık ne yapıım bılmıımm bana pek ilgili gelmiyor ((

[QUOTE=tweety3283;5368769]tatlım gülcan satıra giden bir arkadaşım vardı doğum iznine zor ayırmıştı kendisini çok problem çıkarmış arkadaşım hiç memnun kalmamıştı ama yinede seni yönlendirmiş olmayayım sende benim gibi daha hamile kalmadan plan yapmaya başlamışsın bile çok heyecanlı oluyor düşünmesi bile dimi :))

aaa cnm bak onu bilmiyodumbi iki tane hamile arkadasım gitti memnundu ama bilemiyorum gerçi ben son zamana kadar calışmak istiyorum tabi rahat bi hamilelik geçirirsem yaa bende hamile kalamadan çalışmayı düşünüyorum dereyi görmeden pacaları sıvamakk denir buna ama napalım düşünmeden edemiyoruz ki......

kızlar doruk tıpta tavsiye edebileceğiniz hastasıyla ilgilelenen bildiğini doktor varmı

fatma gürayı duydum içinizde ona gide tanıyan varmı lütfen yardımcı olun doğurmya az kaldı

kesinlikle senin gibi düşünüyorum gülşen, bende değiştirmek istiyorum Gülin hndan memnun değilim ama nereye hangi doktora gideceğime karar veremiyorum bir türlü. lütfen bana yardımcı olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…