arkadaşlar acı bademde tavsiye edebileceğiniz kadın doğumcu varmı?
tşk ederim canım ,inş bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın..şahin bey hakkında bi bilgin varmı?birde gürkan uncu hakkında bi bilgin varmı özelime yazabilirsin..sevgilercanım ben cemile alçaya gidiyorum 25 haftalık hamileyim mükemmel bi doktor çok ilğili.seni her şekilde bilgilendiriyor ve hiç bir riski göz ardı etmiyor. mesela acıbadem de alper beye de gittim ama adam çok suratsız konuşmuyor bi tuaf sevmedim.
Ben de Bülent Kayhan a gidiyorum.Çok methettiler.İşini bilen birisi.İnsana güven veriyor
Merhaba arkadaŞlar ben jİmer ve doruk arasında kaldım?
Her İkİsİ İÇİnde bİlgİİ olan varmı ve buradakİ doktorlar hakkında
Merhaba arkadaŞlar ben jİmer ve doruk arasında kaldım?
Her İkİsİ İÇİnde bİlgİİ olan varmı ve buradakİ doktorlar hakkında
ben doğumumu yaptığım sırada sgk ile anlaşması yoktu fakat kamşu anda bildiğim kadarı ile sgk anlaşmalilar için normal doğum 300, epidurali normal doğum 500tl. seseryan 500tl epiduralsezeryan 750 tl diye duymuştum.bir arkadaşım da orada doğum yapmayı düşünüyordu o sormuş öylw demişler.Yorumlar İÇİn teŞekkÜr ederİm doruk daha bİlnİdİk fakat jİmer daha yenİ pekİ..
Nurce arkadaŞım jİmerİn fİyatları nasıl?
yosunnn tabiki jimer bina alt yapısı olarak çekirge doruktan iyi ancak sağlık hizmetinde daha bağlayıcı olan hizmet aldığın ekip.doruk hem kadın doğumda hemde çocukta oturmuş bir kadro ile çalışıyor.fiyatları daha stabil ve istikrarlı.jimer şuanda fiatı iyi görünüyor.ancak hekimine göre değişen ve en önemlisi 4-5 ay sonra karşılacacağınız fiyatı bilmeden.yine her iki kurumuda kendin gör fiyat al en mantıklısı.Bildiğim kadarı ile cenk bey artık jimere hastasını götürmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?