ben doğumumu yaptığım sırada sgk ile anlaşması yoktu fakat kamşu anda bildiğim kadarı ile sgk anlaşmalilar için normal doğum 300, epidurali normal doğum 500tl. seseryan 500tl epiduralsezeryan 750 tl diye duymuştum.bir arkadaşım da orada doğum yapmayı düşünüyordu o sormuş öylw demişler.
benim doğumumu yaptığım zamnlar götürüyormuş , şimdiyi tabi bilemem ama ben ekim 2008 de iken benden başka hastaları da vardı.şimdiyi bilemiycem.ama ben gerçekten menun kaldım.ilgi alaka bakım çok güzeldi.ama oğlumu çekirge doruka götürüyorum.jimerdeki çocuk doktoru da çok ilgili ama hastalrını jimerde değil özel muayenehanesinde kabul ediyor, bend ehastane oratmı olmasını istediğim için doruğu seçtim.
nuray nerez i tavsiye edebilirm .çekirge sigorta da. cenk aşgalli yide ii diyorlar. sen bilirsin.
benim doğumumu yaptığım zamnlar götürüyormuş , şimdiyi tabi bilemem ama ben ekim 2008 de iken benden başka hastaları da vardı.şimdiyi bilemiycem.ama ben gerçekten menun kaldım.ilgi alaka bakım çok güzeldi.ama oğlumu çekirge doruka götürüyorum.jimerdeki çocuk doktoru da çok ilgili ama hastalrını jimerde değil özel muayenehanesinde kabul ediyor, bend ehastane oratmı olmasını istediğim için doruğu seçtim.
kimse yokmu yaw senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?