Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

canım bende doğumum jimerde yapcam.ve çocuk doktoru olarak doruktan birisini arıyordum sen kime götürüyosun acaba.birde doğumdan hemen sonramı götürdün bebeğini.son olarakta ordan bu kontroller için ne kadar ücret alıyorlar çok soru sordum galiba.şimdiden teşekkür ederim.

nuray nerez i tavsiye edebilirm .çekirge sigorta da. cenk aşgalli yide ii diyorlar. sen bilirsin.

özür dilerim ama bu dr asla tavsiye etmiyorum kadın bence sorunlu 5 yıldır çocuğum olmuyor bu güne kadar 5 doktora gittim hiç biri bile beni muayne etmedi test bile yapmadan iltihaptır deyip bana ilaç yazıp yolladılar ama hiç çaresi olmadı o yüzden bende doktora gitmekten korkuyordum arkadaşım senden faydalanarak tavsiye ettiğin doktora gittim doktor bana hiç hoş davranmadı bence doktora giden bir insana ılımlı yaklaşmak lazım onu doktora tekrar gelmeye teşvik etmek lazımdır ama nuray hanım tam tersi neden geldin bir daha gelme der gibi davrandı ve ben bir daha o bayana gitmeyi düşünmüyorum hatta duyduğuma göre yine ssk da m. ali şüküroğlu ve yılmaz çetin bu doktorların çok ilgilendiğini çok iyi olduklarını duydum hastanede sıra beklerkenbizzat hastalarında duydum ama yine ceseratim kalmadı doktora gitmeye özellere gidemiyorum tamam muayneler düşük ama test ücretleri çok yüksek oluyor ama bu gidişle bu doktorların gurur onur ve cesaret kırıcı sözleri ve davranışları yüzünden herhalde benim ve benim gibi bir çok kişinin çocuğu olmicak :enbuyukkk:

canım bence jimere git orasının test ücretleride düşük, üçlü testi ben orda 10 tl ye yaptırmıştım, başka yer 60 -100 arası , doktorları da iyi ama kalabalık işte

Jimerde testlerde falan sgk geçiyormu? Ben hep bütün testleri falan muayeneyi özelden oluyorum

valla oranın kalabalıklığını bilmem ama ssk kadar kalabalalık değildir herhalde tavsiyen için teşekkür ederim mutlaka değerlendireceğim

arkadaşım bende senin gibi 3 yıl bebek yolu gözledim. çok şükür şimdi 6 aylık hamileyim. çok doktora gittim. en sonunda pembe maviden nedret hanımla tanıştım. işinin uzmanı bir doktor infertilite konusunda çok iyi. tüp bebek yöntemini deneyecektik artık . son anda birde rahim filmi çekelim dedi ve ne olduysa o zaman oldu. tüplerimde tıkanıklık varmış kendiliğinden oldu bebişim. darısı başına kendini sıkıntıya sokma hayırlısı allahtan. stres yapma bu en büyük etken.

mrb bende hamile kalmayı düşünüorum ama önce doktorun iisini bulmam gerek hastane olarak jimeri düşünüorum ama doktor olarak tavsiyelerinizi bekliorum

cnm ben jimer deki dr. melike yıldırım sigorta hastahanesinde iken yumurtalık kistinden ameliyat oldum. çok iyi bir doktotor...Tavsiye ederim.....eğer orada ise jale gürlüler de iyi bir doktor... iki çocuğumun da kontrollerinde ve doğumunda çok güzel ilgilendi....:ecrin_bebek:
hadi cnm hayırlısı.......güzel haberlerini beklliyoruz..:CüvCüv:

Benim dr'um mithat bursalı,ciddi ve bilgili bir doktor.bebeğimi sezaryenle dünyaya getirdim ve doğum sonrası ağrım hiç olmadı.Kendisi zübeyde hanım'da başhekim yardımcısı

biliyorsunuz bende doktor konusunda talihsizlerdenim gitmeyi düşünmüyordum ama test sonuçlarını öğrenmek için gitmek zorunda kaldığım ssk doktoru nuray nerez hanım efendiyi tekrar ve tekrar kimseye tavsiye etmiyorum çünkü
ilk olarak çocuğum olmuyor diye giden hastaları bir güzel azarlıyor daha sonra ultrason istiyor ultrason temizse hormon testi istiyor oda temizse aynen şu sözleri söylüyor testlerin temiz çıktı git kendine bir doktor bul muayenehanesine git otur konuş ne yapabilirler çocuk işi polikliniklerde olmaz vs vs peki adam sormazmı o zaman sen doktor değilde hasta bakıcımısın yada bu hastahaneler neden yapılmış sadece tesler içinmi ben testimi dışardada yaptırırdım sana niye gelip kahrını çekeyim diye sormazlarmı şimdi başka doktor arayışına giricem yine bir sürü soru sorun bıktım valla böyle mesleğini kötüye kullanan doktorlar yüzünden insanın çocuk falan yapacağı gelmiyor sırada jimer var birde oranın doktorlarına gitmeyi planlıyorum bakalım ne olacak

bende daha önce ssk şevket yılmazda yapmıştım 2.dogumu. gülcan satırdı dr um ve çok memnun kaldım doğumdada yanımdaydı çok ilgilendi.şu anda 3.hamileliğimi yaşıyorum 15.haftadayım şu ana kadar acıbadem dr cemıle alçay a gıttım ve çok çok memnunum 3 senedır sureklı gıdıyorum baska sorunlarımda vardı ılgı ve alakası cok guzel.ama bu haftadan sonra bahara gıdıcem galiba. dr arayışındayım.nagıhan hnm dan gun almak ıstedım 1 ay sonrasına randevu dedıler gonul hnm dan randevu aldım.bılgısı olan varsa lutfen bı yorum yapsın gonul hnm hakkında.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

ben de Jimer de yapacağım doğumumu,Doruk ta hangi çocuk dr una gidiyorsunuz acaba?[/QUOTE]

geç gördüm iletiyi , oyüzden biraz geç cevap veriyorum . dorukta erdoğan yüzkollar'a gidiyoruz.ilgi ve alakasından da menununm.benim kuzenimin bizden 5 ay büyük oğlu var,onun tavsiyesi ile gittik bizde. ve devam da ediyoruz.

ben jimerde gülin hanıma başladım...şimdilik memnunum..çok konuşkan güleryüzlü..işallah hep böyle gider...
gülin hanıma giden varsa bende yorumlarını bekliyorum...

pembe mavı kızlar hayatta şaşmam 1.cocugumu orda dogurdum yıne hamıleyım tekrardan orAya gıdıyorum cokta memnun kaldım dr da ferıde hnm :):):)

kızlar lüttfen yardım edin acıbademde aylin karahasana giden varmı ben ona gitmeyi düşünüyorum daha yeni hamileyim ilk gidişim olucak o yüzden giden varsa ve bilgi verirseniz aylin hanım hakkında çok memnun olurum

cenk aşkalli mutlaka ama mutlaka o kadar pipirikli ki sizin hiçbişey düşünmenize gerek kalmıyor. şahane bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…