Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

slm bursalı arkadaşlarım ben yeni evliyim.hamilelik yaşamadım henüz ama geçen hafta görümcem doğum yaptı Çekirge Doruk Tıp da.op.uzm.Dr Evrim Aydın a gitti hamilelik boyunca.Çok memnundu.Burası özel ama belli dönemlerde belli branslar ücretsiz oluyordu.Görümcemimde doğumu buna denk geldi yalnız ücretsiz doğumu Evrim hanımın eşi yapıyordu.Ona yönlendi haliyle.Adı Ali Rıza Aydın. süper memnun kaldı.Karı koca iyi doktorlar öneririm bende sonra Ali Rıza beye muayene için gittim çok iyi ilgilendi.Ultrasona soktu herşeyi ince ayrıntısına kadar anlattı.Çok memnun kaldım.Tavsiye ederim.

selam arkadaşlar........
bende doruk tıp merkezindeki gizem yıldırıma 2 defa gittim ve çok memnun kaldım.sizlerede öneririm.arkadaşlara da tavsiye ettim.
onlarda memnun kaldılar.

ücretler nasıl dorukta ,bende çok duydum orasını memnun olan çok,, canım sen hamilemisin

EVET canım ben bi araştırayım doruk u,gerçi baharda nagiğan hanımında çok methini duydum ama, bakacaz artık ufaklık bi karar versinde gelmeye ,bu ayda olmadı zamanı var biraz daha galiba allah hayırlısını nasip etsin

meldekcim dorukta ssk lılara 25 ytl ye bakıyorlar.ssk yoksa 40ytl burada hangi doktora gidiyorsun.ben ufuk demire gidiyorum.burada da ondan çok memnunum.
şuan ben 36 haftalık hamileyim.sen kaç haftalıksın canım........

CANIM allah kurtarsın ,inşallah sağlıklıca bebeğini kucağına alırsın,ben hamile değilim malesef:çok üzgünüm: 3 aydır istiyoruz bakalım ne zaman gelecek bizim bebiş, doğumun doruk ta olacak heralde bizimle paylasırsan sevinirim, tecrübeye ihtiyacımız var. allah yardımcın olsun canım

arkadaslar rüyamda bursada bi doktorda aşılama olmuşum ve tutmuş :))) bana bu konuda tavsiye edebılecegınız doktor varmı ??

arkadaslar rüyamda bursada bi doktorda aşılama olmuşum ve tutmuş :))) bana bu konuda tavsiye edebılecegınız doktor varmı ??

canım bursada özer kutlu var zübeyde hanım has. baş hekimi müttiş deneyimli bi dr. annem 5 sene yanında çalıştı. tüp bebek ve aşılama ile ilgili amerikada eğitim almış onu önere bilirim sana, inşallah rüyalarımız gerçek olacak bi gün..:1hug:

selamlar..ben de bursadayım..ren-tıp a gidiyorum hüseyin akçaya...
zübeyde hanımın o meşhur doktoru sühendan benderliye gittim ama o kadar yoğun ki sizi çıkartıp diğer hastayı almak için can atıyor.özel muayenesine gittiğiniz halde çok ilgilenmiyor.çok fazla bilgisi olabilir ama bunu bana veremedikten sonra hiiçç bir işe yartamaz diye düşünüyorum:)

sevgili mavişşş aylin karahasan bursa da değil ki başka acıbadem de bursa daki acıbademe gidiyorum ben ordaki tek kadın doğumcu cemile alçay...bu arada ona giden var mı....

ben de bursada oturanlardanım.benim doktorum da bülent kayhan.zübeyde hanım doğum evinin doktoru.ben doktorumdan çok memnunum.ilgili bir doktor.bir sorunum olduğu zaman gayet rahatlatıcı bir şekilde cevaplar veriyor.mesela geçen aytahlillerimde bir degerim yüksek çıkmış ben daha sonuçları ona göstermeden o hastahaneden takip edip beni aradı.bu ayrıntı da benim ona daha çok güvenmemi sagladı.

arkadaşlar ben 8 aylık hamileyim ve dr.cenk aşkalli'ye gitmek istiyorum ama son 1 ayım kaldığı için ilgilenme olayında bir problem yaşarmıyım acaba bu gibi bir durum yaşayan varsa ve bana cevap yazarsa çok mutlu olurum:)

benim arkadaşım Fatma Güray kontrolunde doğumunu yaptı ve çok memnun kaldı, bende yanında destek amaçlı durdum, sizin anlattığınız gibi değil. belki o gece bir rahatsızlığı bir sağlık sorunu olmuş olabilir. biliyorsunuz doktorlarda hastalanabilir.

bülent kayhana benim de bir arkadaşım gitmişti
cokta memnun kaldı

benim arkadaşım Fatma Güray ın takibinde doğumunu yaptı ve hiç bahsettiğiniz gibi değildi.çok ilgili ve güleryüzlü idi.belki üstüste gece doğuma gelmiştir bedensel olarak yorgun düşmüştür. belki o gece içinde bir rahatsızlığı olmuştur biliyorsun doktorlarda hastalanabilirler.

medical park dr ahmet yılmaza gidiyorum şimdilik memnunum ama medical parkta doktorların doğuma girmediklerini nöbetçi dr kimse onun girdiğini duydum bilgisi olan var mı?? (ufffff ne kadar zormuşş iyi bir dr bulabilmekk)

acıbadem yada doruk da güzel orda iyi doktorlar var en azından güvenilir yerler.

düşünecek bir şey yok be güzelim
Melike Omak Yıldırıma git için rahat etsin
Altıparmakta muayenehanesi
doğumunu da Watan Hast yaparsın benim gibi

kızlar bende bahartıp tan randevu aldım nagihan hanımdan, giden varmı aranızda

kızlar bende bahartıp tan randevu aldım nagihan hanımdan, giden varmı aranızda

CANIM Bİ ARKADAŞIM ORAYA GİTMİŞTİ DOKTORU DA NAGİHAN HANIMDI O ÇOK MEMNUN KALMIŞTI.DOĞUMUNU DA ORDA YAPTI 750 YTL YE SEZERYAN DOĞUM YAPTI.ÇOK MEMNUN HAYIRLISI OLSUN GÜZELİM

düşünecek bir şey yok be güzelim
Melike Omak Yıldırıma git için rahat etsin
Altıparmakta muayenehanesi
doğumunu da Watan Hast yaparsın benim gibi

canım benim doktorum da zübeyde hanımda.vatan hastanesinde doğum ne kadar acaba?yardımcı olabilir misiniz?bi ihtimal belki doktorumla oraya giderim diye düşünüyorum da doğum için.fikrim olur en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…