selam arkadaşlar........
bende doruk tıp merkezindeki gizem yıldırıma 2 defa gittim ve çok memnun kaldım.sizlerede öneririm.arkadaşlara da tavsiye ettim.
onlarda memnun kaldılar.
ücretler nasıl dorukta ,bende çok duydum orasını memnun olan çok,, canım sen hamilemisin
meldekcim dorukta ssk lılara 25 ytl ye bakıyorlar.ssk yoksa 40ytl burada hangi doktora gidiyorsun.ben ufuk demire gidiyorum.burada da ondan çok memnunum.
şuan ben 36 haftalık hamileyim.sen kaç haftalıksın canım........
arkadaslar rüyamda bursada bi doktorda aşılama olmuşum ve tutmuş :))) bana bu konuda tavsiye edebılecegınız doktor varmı ??
bülent kayhana benim de bir arkadaşım gitmiştiben de bursada oturanlardanım.benim doktorum da bülent kayhan.zübeyde hanım doğum evinin doktoru.ben doktorumdan çok memnunum.ilgili bir doktor.bir sorunum olduğu zaman gayet rahatlatıcı bir şekilde cevaplar veriyor.mesela geçen aytahlillerimde bir degerim yüksek çıkmış ben daha sonuçları ona göstermeden o hastahaneden takip edip beni aradı.bu ayrıntı da benim ona daha çok güvenmemi sagladı.
Yazınızı tesadüfen okudum Bir arkadaş fatma güray demiş Fatma güray diyince tüylerim diken diken oldu. Ben ilk hamileliğimde 6ay Fatma GÜRAYa gitmiştim doğumumu zübeyde doğumevinde yaptım.2.hamileliğimde 9ay Fatma GÜRAYa gittim.İnsanca muamele görmek için özelde doğumumu yapmak istedim.Fatma hanım doğumumun başlamasına rağmen hemşirelerin onu hastaneye erken çağırdığını düşnerek sinirlenip yattığı yerden defalarca çağırılmıştı.Ben orda acılar içinde hemşirelerin uyarısıyla ıkınmamı durdurmaya çalışıyordum çünkü bebek geliyordu.Nihayet Fatma hanım bir karış suratla yüzüme bile bakmadan bebeğimin doğumunu gerçekleştirdi.Keşke Fatma hanımda hemşire arkadaşların ilgi ve şefkatinden bir parça göstermiş olsaydı.Şu an yaklaşık 1 sene olacak fakat ben hala doğumumu düşündükce psikolojim bozuluyor.Hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar.
medical park dr ahmet yılmaza gidiyorum şimdilik memnunum ama medical parkta doktorların doğuma girmediklerini nöbetçi dr kimse onun girdiğini duydum bilgisi olan var mı?? (ufffff ne kadar zormuşş iyi bir dr bulabilmekk)
düşünecek bir şey yok be güzelimmedical park dr ahmet yılmaza gidiyorum şimdilik memnunum ama medical parkta doktorların doğuma girmediklerini nöbetçi dr kimse onun girdiğini duydum bilgisi olan var mı?? (ufffff ne kadar zormuşş iyi bir dr bulabilmekk)
kızlar bende bahartıp tan randevu aldım nagihan hanımdan, giden varmı aranızda
düşünecek bir şey yok be güzelim
Melike Omak Yıldırıma git için rahat etsin
Altıparmakta muayenehanesi
doğumunu da Watan Hast yaparsın benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?