canım benim doktorum da zübeyde hanımda.vatan hastanesinde doğum ne kadar acaba?yardımcı olabilir misiniz?bi ihtimal belki doktorumla oraya giderim diye düşünüyorum da doğum için.fikrim olur en azından.
merhaba benim eski dr.vatan hastanesindeydi ve ben doğum ücreti yüzünden dr.ve hastaneyi değiştirdim.çünkü normal doğum 2 milyar sezeryan ise 3 milyardı ve yılbaşından sonra zam geliceğini ilettiler o yüzden vatan hastanesi değiştirip medical parka hastanesine döndük ve vatandan daha memnunuz ve bebeğini ve seni allah kurtarsın sağlığınızla inş.a.s.
merhaba benim eski dr.vatan hastanesindeydi ve ben doğum ücreti yüzünden dr.ve hastaneyi değiştirdim.çünkü normal doğum 2 milyar sezeryan ise 3 milyardı ve yılbaşından sonra zam geliceğini ilettiler o yüzden vatan hastanesi değiştirip medical parka hastanesine döndük ve vatandan daha memnunuz ve bebeğini ve seni allah kurtarsın sağlığınızla inş.a.s.
CANIM BENDE MEDİCALE GİDİYORUM SEN HANGİ DOKTORA GİDİYOSUN?
melekcimarkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim allahın izniyle ve iyi bir doktor takıbıyle kontrollere gitmek istiyorum.daha hiç doktora görünmedim çünkü hamiş olduğumu yeni öğrendim.bende özel bi hastaneye gitmek istiyorum ama medical parkla jımer arasında kararsız kaldım.medical iyi bi yermi gerçekten mükemmmel diyebileceğiniz iyi bi doğum doktoru biliyormusunuz orda.medicale gitmek istiyorum çoğunlukla...
1.400 Ytl normal doğum + doktorun ücreticanım benim doktorum da zübeyde hanımda.vatan hastanesinde doğum ne kadar acaba?yardımcı olabilir misiniz?bi ihtimal belki doktorumla oraya giderim diye düşünüyorum da doğum için.fikrim olur en azından.
melekcim
Jimer'e git,benim doktorum (Melike Omak Yıldırım ) oranın ortağı,hem yeni yerleri de açılıyor tam teşekküllü,İnan bana mükemmel bir doktor
1.400 Ytl normal doğum + doktorun ücreti
Güzelim bilmiyor olabilirsin Melike Hanım Jimer ortağıdır,doktoru değil şu anda ama Beşewlerdeki yeri açılınca Altıparmaktaki muayenehanesini oraya taşıyacak.Jale Hanımda kankasıdır hatta.SELAM CANIM.BEN JİMERE GİDİYORUM VE ÇOK MEMNUNUM.DOKTORUM.JALE GÜRLÜLER.JİMER SÜPER Bİ YER KESİNLİKLE TAVSŞYE EDİYORUM...
YALNIZ MELİKE HANIM JİMERİN ORTAĞI DEĞİL.ŞEVKET YILMAZDA VE ALTIPARMAKTA MUAYNEHANESİ VAR.ŞU AN JİMER ÇEKİRGE DE VE DOKTORLARI:
JALE GÜRLÜLER
GÜLİN OKAN
CENK AŞKKALLİ
FARUK DİNÇŞAHİN
NİHAT GÖK
YAKLAŞIK 1 AY İÇİNDE BEŞEVLERİN ORAYA TAŞINCAK VE TAM TEŞEKKÜLLÜ BİR HASTANE OLACAK...
ya arkadaşlar hiç cemile alçaya giden yada hakkında bişey bilen biri yok mu ben ona gidiyorum da nasıl bir doktor tavsiye almak istiyorum bilenlerdennnnn..
merhaba canım ,,
Hiç dumadım onu nerenin doktoru o?
BEN DUYDUM ŞU AN ACIBADEMDE Bİ AKRABAMIZ ONA GİTTİ.ÇOK SEMPATİK Bİ DOKTOR.O DA ÇOK MEMNUNDU CEMİLE HANIMDAN.HAYIRLISI OLSUN CANIM....
AYYYYYYYYY GENE YORUM YAPTIM BAK YAAA.:::)(((((((((((((
teşekkür ederim canım akraban normal doğum mu yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?