Tüp Bebek Merkezleri Bursa'da Tüp Bebek Yaptıranlar 2017

İnşallah canım inşallah hepimize herkese
Canim nasilsin nasil var mi belirtiler. Test ne zaman hayirlisiyla insllh. Bugun bursadaydik bizde tedaviye basladik sonunda cok şükür ilk kontrolu persmbe olucam bakalim hayirlisiyla neticelenir insllh.

Canim nasilsin nasil var mi belirtiler. Test ne zaman hayirlisiyla insllh. Bugun bursadaydik bizde tedaviye basladik sonunda cok şükür ilk kontrolu persmbe olucam bakalim hayirlisiyla neticelenir insllh.
Aaaa çok sevindim canım hayırlı olsun tedavin. Benim 9.günüm bitio bugün salı günü test olacak bakalım inşallah tutunmuştur bebişlerim. İnşallah bu tedavide yüzümüz güler canım hayırlısıyla. Belirti falan yok canım aşırı göğüs hassasiyeti ara ara kramp gibi sancı onun dışında sanki transfer olmamışım gibi hissediyorum. Sanki içim boş gibi nasip bakalım inşallah inşallah tutunurlar sımsıkı

Amin canim aminn insallah tutunmuslardir. Ben inaniyorum tutundular ikiside. yakinda gelisimleri,isimleri boyle konularla ilgili konusacagiz insllh

Amin canim aminn insallah tutunmuslardir. Ben inaniyorum tutundular ikiside. yakinda gelisimleri,isimleri boyle konularla ilgili konusacagiz insllh
Güzel sonuçlar alalım da inşallah aynen bundan sonra mide bulantılarımızı , neler aldığımızı konuşalım 9 ayın nasıl geçeceğini, doğumu , evlatlarımızı kucağımıza alacağımız günleri konuşalım inşallah Rabbim ellerimizi geri çevirmesin, kucağımızı boş bırakmasın inşallah Çifter Çifter versin

Amin canim insallah su mubarek asure gecesinde insllh muradimiza kavusuruz

Canim hayirli haberlerini bekliyorum insallah bugun. Hep aklimdasin duamdasin.
Canım negatif benim sonucum inşallah Rabbim sana güzel haberler almayı nasip etsin. Test günü bana da yaz canım güzel haberlerini bekliyorum

Canım negatif benim sonucum inşallah Rabbim sana güzel haberler almayı nasip etsin. Test günü bana da yaz canım güzel haberlerini bekliyorum
Canim degerin dusuk mu cikti. Belki daha yukselir birkac gun bekleyip tekrar yaptirsan

Doktorun ile gorustun mu canim belki de daha erkendi test icin .
Yok canım test günümdü zaten aynı merkezde yaptırdım Dr um kendisi aradı haber verdi zaten. Sağlık olsun ne diyelim herşey Rabbim'den. Buna da şükür diyorum canım inşallah senin güzel haberlerini alırım.

Yok canım gerek yok 0.01 çıktı
Canim inanki cok sasirdim olacagina cok inaniyordum inan surekli dua ettim sana ama diyecek birseyimizde yok Cilemiz daha dolmadi demekki daha sabretmemiz gerek.Ama cok zor cok. Nedenini arastiracakdir dimi canim dondurulmuslarin varsa bir kez daha denersiniz insllh,

Canim benim ne kadarda sabirlisin inan sana imreniyorum. Rabbim bu dusuncelerinin mukafatini sana eminim misliyle guzellikte verecek. Ben hic umitli degilim ama yinede girdim bakalim bir surece. Ne diyeyim hayir neyse onunla sonuclansin insllh.

Allah razı olsun canım benim bende sana dualar ediyorum. Dondurulmuş yoktu o yüzden yaza kadar dinlenmeyi düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı

Allah razı olsun canım benim bende sana dualar ediyorum. Dondurulmuş yoktu o yüzden yaza kadar dinlenmeyi düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı
Anladim canim dinlenmek iyi gelecektir eminim hem fiziken hem ruhen. Zaten en cok da ruhen dinlenmeye ihtiyacimiz var. Daha tup surecine basladigimdan beri islerim hic yolunda gitmedi bir haftadir her seyim ters gidiyor ana napalim senin dedigin gibi hayirlisi olsun. Sabir etmekten baska care mi var canim. Tez zamanda kendiliğinden hamile kalirsin insllh canim doktorlarla ugrasmadan. Dualarim hep seninle hep bizim gibilerle insllh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…