Bursalı anneler bebelere oyun gurubu açalım

melisecrin

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
52
0
16
Bursa
benim kızım 8 aylık 1 yaşından sonra oyun arkadaşı ihtiyacı iyice artacaktır şimdiden arkadaş bulmakta fayda var mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar tanışalım

Bende böle bi grup faydalı olur diye düşünüyordum ne tarafta oturuyorsun
Biz dün doğum günümüzü kutladık sizin ne zAman

merhaba bende yeni doğum yaptım ve bursaya yeni yerleştik
açıkcası burada çook yeniyim ve bebeğime tek başıma bakıyorum deneyimlerinizden yararlanabilirim,teşşekürler

Nilüfer /kültür taraflarında oturan 2011-12-13 doğumlu çocuklarımız anlaşabileceğini arkadaş edeimebileceğini düşünüyorum huu komşum varmı burda

Bi oğlum 07.2010 diğeri 03.2012 doğumlu

merhaba bende yeni doğum yaptım ve bursaya yeni yerleştik
açıkcası burada çook yeniyim ve bebeğime tek başıma bakıyorum deneyimlerinizden yararlanabilirim,teşşekürler
Merhabaa varmidir arkadasiniz cevrenuz.bende yeni tasindim.2.5 yasinda oglum var.

Merhaba benimde 19 aylık bir oğlum var. Çok sosyal bir çocuk kalabalıkta Mutlu oluyor sürekli avm lerdeki oyun alanlarına götürüyorum fakat hijyen açısından içime sinmiyor keşke bir iki yaşıtı olan arkadaşımız olsa belirli aralıklarla bir araya gelsek çok güzel olurdu. Yaşıt bebeği olan arkadaşlar varsa oyun grubu oluşturabiliriz.

Canim biximde ananemiz geldi bugun gittiler izmire.glum aglamaktan helak oldu.yemek yemedi.oynamadi.bende onla agladim.cok zor tek cocuk buyutmek.istersen arkadas olabiliruz.benim oglumda uysal ve dostcanli.biz yeni tasindik bursaya.apartman 24 daire.bir tane mi cocuk olmaz sansimiza.benimde cewrem hic yok.ister ozelden ister burdan yaz.ananemizin gittigi gun ilac gibi geldi bu msj..

Biz eriklideyiz canim Uzagiz ama tramvay var kres gibi bir yere gidiyor mu oglullarin.ben hamileyim 5 aylik kizim olucak ins.biz vok slklliyoz
Benim büyüğü 1'e küçüğü kreşe gidiyor

Barış Manço da çocuklara uygun programlar oluyor götürdün mü hiç ben Konak ve nazım hikmet e götürüyorum arada bunaldıkça çok iyi geliyor.

Merhaba msj yeni görüyorum geç oldu biraz kusura bakma. Ben hürriyet tarafında oturuyorum Can'ım. Bizde de durum aynı apartmanda çocuk yok Allahtan havalar biraz ısındı parka çıkıyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…