Hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza sen demrb kızlar bende bursalı bir enne adayıyım:) doruk yıldırımda nuray hanıma gidiyorum. geçen hafta hamileliğimi yeni öğendim ozaman gitmiştim. şimdi bu cumartesi gideceğim. umarım iyi bir seçimdir.
Hımm anladım canım, peki nuray hanım mı istedi 4d çekilmesini? birde kaç haftalıkken çekiliyor 4d?
mrb kızlar bende bursalı bir enne adayıyım:) doruk yıldırımda nuray hanıma gidiyorum. geçen hafta hamileliğimi yeni öğendim ozaman gitmiştim. şimdi bu cumartesi gideceğim. umarım iyi bir seçimdir.
Anladım canım, çok sağolCanim rutin testler var 2li 3lu bunlari ben yaptirmadim nuray hanim israr etmedi ille yaptir diye.22.haftada ayrintili yapiliyo nuray hanim istemisti bebegin organlari kontrol ediliyo.allah korusun bisey varsa mudahele edilsin diye.ikili uclu zeka testi ben aldirmam dedim kafami bulandirmaya gerek yok dedim bu konuda anne adayi serbest birakiliyo canim
mrb kızlar bende bursalı bir enne adayıyım:) doruk yıldırımda nuray hanıma gidiyorum. geçen hafta hamileliğimi yeni öğendim ozaman gitmiştim. şimdi bu cumartesi gideceğim. umarım iyi bir seçimdir.
hayırlı olsunhoşgeldin öğretmensin sanırım ben de öğretmenim çoğu kişi doruğa gidiyor memnun olmayan görmedim ben hiç.. inşallah da 9 ayı böyle memnuniyetle bitirebiliriz bizim de kontrolümüz var yarın bakalım neler söylicek doktor amcamız :18:
Neler dedi doktor amcaniz bebis nasilmis iyidir ins
selaam kızlardoktora gittik her şey yolundaymış çok şükür 9+4 olmuşuz ikitane kistim varmış ama onlar kaybolur dedi doktorum..bebişimiz uslu uslu duruyodu bekledik baştan hiç oynamadı sonra elini ayağını falan kıpırdattı çoook güzeldi poposunun üstünde falan zıpladı 15inde 2li testimiz var :18: doktorumu çok seviyorum yaa çok içten çok samimi hem de çok moral veriyor her şeyin doğalını öneriyor folik asit yerine ceviz fındık ye semiz otu ye dedi ilaçtan çok midem bulandığı için.. baya muhabbet ettik bugün
Evet cnm öğretmenim bizimde yarın kontrol bakalım keseyi görürüz inş.
gördünüz mü keseyi :26:Evet cnm öğretmenim bizimde yarın kontrol bakalım keseyi görürüz inş.
Hadi masallah minik bebege.ben yaptirmamistim o testleri canim.
Benim gobek bolgem com yagli zor gozukuyodu.ense kalinligina bakiliyo 2li testte.eger olcum tam alinmazsa down sendromu riski cikiyo.ki bu olcum tamamiyle istatiki bilgi.doktoruma sonuc kotu bile olsa aldirmiycam ve ben doguma kadar o psikolojiyle yasayamam demistim.doktorum israr etmedi
biz onerdik hasta yaptirmadi diye not alindii deftere.2li 3lu bunlari yaptirmadim ayrintili ultrasona girdim.cok sukur bedensel bi sorun yok.gerci olsaydida rabbimden gelene itirazim olmazdi.yaptiranlar cok ama ben tercih etmemistim canim
merhaba bursa anneleri ben de bu ay aranıza katıldım..benim bir kızım var bir de bu ay kızımın kardeşi katıldı rabbim izin verirse aramıza yeni bir hamilelik heycan dolu birlikte güzel paylaşımlarımız oluur umuyorum
hmm anladım :26: ayrıntılı kaç dakika sürüyo onu baya güzel anlatıyolar daha net göründüğü için bebişBenim gobek bolgem com yagli zor gozukuyodu.ense kalinligina bakiliyo 2li testte.eger olcum tam alinmazsa down sendromu riski cikiyo.ki bu olcum tamamiyle istatiki bilgi.doktoruma sonuc kotu bile olsa aldirmiycam ve ben doguma kadar o psikolojiyle yasayamam demistim.doktorum israr etmedi
biz onerdik hasta yaptirmadi diye not alindii deftere.2li 3lu bunlari yaptirmadim ayrintili ultrasona girdim.cok sukur bedensel bi sorun yok.gerci olsaydida rabbimden gelene itirazim olmazdi.yaptiranlar cok ama ben tercih etmemistim canim
merhaba bursa anneleri ben de bu ay aranıza katıldım..benim bir kızım var bir de bu ay kızımın kardeşi katıldı rabbim izin verirse aramıza yeni bir hamilelik heycan dolu birlikte güzel paylaşımlarımız oluur umuyorum
hmm anladım :26: ayrıntılı kaç dakika sürüyo onu baya güzel anlatıyolar daha net göründüğü için bebiş
hoşgeldinhayırlı olsun bebişin inşallah sağlıkla kucağına alırsın kızında neler yedin belirtilerin nelerdi tecrübeli bi anne olarak söyle bakalım ben de kızım olsun çok istiyorum da hep kızı olanlara sorup kendimle kıyaslıyorum
10 dk falandi heralde.4d ultrasondu.ben yaglarimin kurbani olmustum yine net gozukmedi.resmimiz var ama net degil.zayifsan net gozukur.ben deli gibi tursu yemistim tansiyonum tavan yapti tuzdan vazgectim.ruyamda beyaz gecelik bi anda pembeye donmustu
10 dakika iyi ya ama sanki daha fazla sürüyo gibi duymuştum ben.:26: çok zayıf olduğum söylenemez ama karnım yağsızdı hamile kaldığımda çünkü öncesinde 6 kilo vermiştim sporla 58 e düşmüştüm.. ben de hep tuzlu şeyler yiyorum tatlıdan tiksiniyorum ama zaten önceden de hiç sevmezdim tatlı
Meslekdasiz demekki.nasildi kontrolunuz ins keseyi gormussunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?