Bursalı annelerrr

mrb kızlar bende bursalı bir enne adayıyım:) doruk yıldırımda nuray hanıma gidiyorum. geçen hafta hamileliğimi yeni öğendim ozaman gitmiştim. şimdi bu cumartesi gideceğim. umarım iyi bir seçimdir.
Hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza sen de
Umarım hepimiz doğru seçimler yapmışızdır.
İnsan endişelenemden edemiyor, hep acaba diyor.
Ben ilk görüşte sevdim Nuray hanımı sıcak cana yakın geldi. Dün gittiğimde biraz soğuktu ama heralde canı bişeye sıkkındı diye düşündüm. Sonuçta hepimiz insanız, her an neşeli olamayabiliyoruz

Hımm anladım canım, peki nuray hanım mı istedi 4d çekilmesini? birde kaç haftalıkken çekiliyor 4d?

Canim rutin testler var 2li 3lu bunlari ben yaptirmadim nuray hanim israr etmedi ille yaptir diye.22.haftada ayrintili yapiliyo nuray hanim istemisti bebegin organlari kontrol ediliyo.allah korusun bisey varsa mudahele edilsin diye.ikili uclu zeka testi ben aldirmam dedim kafami bulandirmaya gerek yok dedim bu konuda anne adayi serbest birakiliyo canim

mrb kızlar bende bursalı bir enne adayıyım:) doruk yıldırımda nuray hanıma gidiyorum. geçen hafta hamileliğimi yeni öğendim ozaman gitmiştim. şimdi bu cumartesi gideceğim. umarım iyi bir seçimdir.

Bebegin hayirli olsun oncelikle.seciminden pismanlik duyacagini zannetmiyorum ben cok memnunum doguma az kaldi ins sizde bugunlere rahatlikla gelirsiniz

çok teşekkür ederim ikinize de:) hepimizin hayırlı olur inş. ben daha önce mart ayında vajinal bir enfeksiyondan dolayı gitmiştim nuray hanıma. o hastanede yeni doğan yoğum bakım hemşiresi benim velimdi..kendisi tavsiye etti. çok memnun kalmıştım hamile olduğumu öğrenince de oma gitmeye karar verdim. labaratuarın sorumlu doktoru da tanıdığımız kendisi de tavsiye edince tamam dedim:)

Anladım canım, çok sağol

hayırlı olsun hoşgeldin öğretmensin sanırım ben de öğretmenim çoğu kişi doruğa gidiyor memnun olmayan görmedim ben hiç.. inşallah da 9 ayı böyle memnuniyetle bitirebiliriz bizim de kontrolümüz var yarın bakalım neler söylicek doktor amcamız :18:

Neler dedi doktor amcaniz bebis nasilmis iyidir ins

Neler dedi doktor amcaniz bebis nasilmis iyidir ins

selaam kızlar doktora gittik her şey yolundaymış çok şükür 9+4 olmuşuz ikitane kistim varmış ama onlar kaybolur dedi doktorum..bebişimiz uslu uslu duruyodu bekledik baştan hiç oynamadı sonra elini ayağını falan kıpırdattı çoook güzeldi poposunun üstünde falan zıpladı 15inde 2li testimiz var :18: doktorumu çok seviyorum yaa çok içten çok samimi hem de çok moral veriyor her şeyin doğalını öneriyor folik asit yerine ceviz fındık ye semiz otu ye dedi ilaçtan çok midem bulandığı için.. baya muhabbet ettik bugün

Hadi masallah minik bebege.ben yaptirmamistim o testleri canim.

merhaba bursa anneleri ben de bu ay aranıza katıldım..benim bir kızım var bir de bu ay kızımın kardeşi katıldı rabbim izin verirse aramıza yeni bir hamilelik heycan dolu birlikte güzel paylaşımlarımız oluur umuyorum

Bebeginiz hayirli olsun siz bizden daha tecrubelisiniz.mutlaka yardiminiz dokunur biz acemi anne adaylarina

hmm anladım :26: ayrıntılı kaç dakika sürüyo onu baya güzel anlatıyolar daha net göründüğü için bebiş

hoşgeldin hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıkla kucağına alırsın kızında neler yedin belirtilerin nelerdi tecrübeli bi anne olarak söyle bakalım ben de kızım olsun çok istiyorum da hep kızı olanlara sorup kendimle kıyaslıyorum

10 dk falandi heralde.4d ultrasondu.ben yaglarimin kurbani olmustum yine net gozukmedi.resmimiz var ama net degil.zayifsan net gozukur.ben deli gibi tursu yemistim tansiyonum tavan yapti tuzdan vazgectim.ruyamda beyaz gecelik bi anda pembeye donmustu

10 dakika iyi ya ama sanki daha fazla sürüyo gibi duymuştum ben.:26: çok zayıf olduğum söylenemez ama karnım yağsızdı hamile kaldığımda çünkü öncesinde 6 kilo vermiştim sporla 58 e düşmüştüm.. ben de hep tuzlu şeyler yiyorum tatlıdan tiksiniyorum ama zaten önceden de hiç sevmezdim tatlı

Bende oyle duymustum canim ama benim kisa surdu.hayirlisini iste her zaman.benim icime kiz olacagi dogmustu.ruyalarimda gordum kizimi

Meslekdasiz demekki.nasildi kontrolunuz ins keseyi gormussunuzdur

evet meslekdaşmışız:) dün kesemizi gördük 1 cm di:) daha bebeği göremedi 10 gün sonra tekrar çağırdı kalp için.doktor bana 4 hafatalık olduğumu söyledi ama sat a göre 6 haftam doldu 7 ye girdim nasıl hesaplayacağım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…