Bursalı annelerrr

çekirdekli siyah kuru üzüm yerseniz eger o daha çok kan yapıyor bilginiz olsun.

benimde iki doğum arası çok yakın olduğu için kan yapıcı şeyler yemeğe gayret ediyorum.

Merhaba,

Bende Bursa Kestel de oturuyorum. Kızımı da inşallah kasım ayında kucagıma alıcam. Bu zamana kadar bende Doruk yıldırım hastanesine gidiyorum. Ama personel kalitesinden dolayı değiştirmek istiyorum. Ahmet Yılmaz'ı önerenler var ama yine de hala araştırıyorum. Başka doktor önerileriniz var mı?

canım bende çok uzun araştırmalar sonunda Ahmet beye karar verdim. 1 kere gitti daha çok memnun kaldım özellikle ultrasonu çok çok kaliteli çok fazlada hastası var. iyi bir doktor olmasa o kadar hastası olmaz diye düşünüyorum. doruk çekirgede sevil pakeri iyi diyorlar ben ilk ondan rand. almaya çalıştım ama sekreteri telefona bile bakmıyor acil bir şey olsa nasıl ulaşcam diye düşündüm vazgeçtim.benim ilk doğumum acıbademde oldu doktorum Aylin Karahasandı çok iyi ve çok tatlı bir doktordur. ama acıbadem 11 milyardan bahsediyor oda bize çok fazla geldi. kızımı özel sağlık sigortasından faydalanıp doğum yapmıştım acıbademde.

Doruk yildirimda kime gidiyosun.benim doktorum nuray hanim kendisinden cok memnunum

ben doruk yıldırımda kemal köroğluna gidiyorum 2 kere gittim daha ama çok güler yüzlü bi doktor insanı çok rahatlatıyor

kızlar güünaydınn. ben yarın bursaya geliyorum. bi hemşire ablam bahardakiş nagihan hanımı öçnermişti şimdi aradım 28 ağustosa kadar doluymuşş. sizin bana tavsiye edebileceğiniz memnuın kaldığınız doktor tavsiyeniz var mı acilen lazım bana bursada 1 ay kalcam batmanda öğretmenim ama doğum zamanı tekrar bursaya gelmeyi düşünüyorum. o yüzden bu 1 ay içinde iyi bi doktor bulmalıuyımki geldiğimde tekrar aramayayım doktor. yardımcı olurrsanız çok sevinirimm

Merhaba, doruk yıldırımda hangi doktora gidiyorsun peki?

Doruk yildirimda kime gidiyosun.benim doktorum nuray hanim kendisinden cok memnunum
Merhaba,
Nuray hanım nasıl biri, detaylı anlatabilir misin?
Mesela bugün günlerden Cuma, yarın için arasam Nuray hanıma randevu alabilir miyim? yoğunluk durumu nasıl oluyor? kolay randevu alabiliyor musun? Benim yarın bi doktora gitmem lazım da...

kız sen daha doktor seçemedin mi? nuray hanım iyi demişlerdi ama ben insanların demesine de pek inanmıyorum artık gidip kendin görünce kesin kararını veriyosun inşallah doğru bi seçim yaparsın canım iyi doktora denk gelmek çok önemli çünkü

Ben bu kararsızlıkla doğuma kadar her ay başka doktora giderim heralde
ya benim en çok içimee sine doktor medical park Özlem hanım ama o da doğum izninde ve daha izinden ne zaman döneceği belli değilmiş. O zaman da Gizem Hanıma giderim demiştim ama o da çok yoğun oluyor. O yüzden Nuray hanıma mı gitsem diye düşündüm. Benim yarın beta hcg baktırmam lazım, acaba dorukta acile gitsem bakarlar mı?

devooooooooooooooooooooooooooooooo hamilemisinnn çok sevindim sag saglım kucagına alırsın ınsş.. cok mutlu oldum snn adına ne guzel yaaa

banada dua et devoomm

devooooooooooooooooooooooooooooooo hamilemisinnn çok sevindim sag saglım kucagına alırsın ınsş.. cok mutlu oldum snn adına ne guzel yaaa

banada dua et devoomm
çok sağol devoommmm
Ama daha kesin değil işte, çizgi silik çıktı, kesinleştirmek için yarın kan testi yaptırıcam.
İnşallah senin de bir an önce olur canım yaa, çok çok dua edicem senin için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…