evet kahve daha masumm. cay demırı dırek bagladııgı ıcın... cayı ıcmesenız daha ii. kahvede yararlı bazı mad. bıle varmıs. ama hamıleler ıcın cok ıcılmıoo yınede.
benım dıger dogumla arası az ya. kan toplayamdan vucut hamıle kaldım. kansızlıga dıkkat edıorum oyuzden. pekmez ve semız otu bas menulerım oldu.kuru uzum bı de.. evet pekmez bebegın kılosunu etkılomus bende ole okudum
birde hergün sadece soda içerseniz annenin gazını alıyormu bebektede gaz olmuyormuş
mesela ben şuanda içiyorum sade sodamı :))
Merhaba,
Bende Bursa Kestel de oturuyorum. Kızımı da inşallah kasım ayında kucagıma alıcam. Bu zamana kadar bende Doruk yıldırım hastanesine gidiyorum. Ama personel kalitesinden dolayı değiştirmek istiyorum. Ahmet Yılmaz'ı önerenler var ama yine de hala araştırıyorum. Başka doktor önerileriniz var mı?
Merhaba,
Bende Bursa Kestel de oturuyorum. Kızımı da inşallah kasım ayında kucagıma alıcam. Bu zamana kadar bende Doruk yıldırım hastanesine gidiyorum. Ama personel kalitesinden dolayı değiştirmek istiyorum. Ahmet Yılmaz'ı önerenler var ama yine de hala araştırıyorum. Başka doktor önerileriniz var mı?
Koridorda gordugum kadariyla kemal bey iyi birine benziyo.Allah kolaylik versin hepimize
Merhaba, doruk yıldırımda hangi doktora gidiyorsun peki?Merhaba,
Merhaba,Doruk yildirimda kime gidiyosun.benim doktorum nuray hanim kendisinden cok memnunum
Merhaba, doruk yıldırımda hangi doktora gidiyorsun peki?
Merhaba,
Nuray hanım nasıl biri, detaylı anlatabilir misin?
Mesela bugün günlerden Cuma, yarın için arasam Nuray hanıma randevu alabilir miyim? yoğunluk durumu nasıl oluyor? kolay randevu alabiliyor musun? Benim yarın bi doktora gitmem lazım da...
Ben bu kararsızlıkla doğuma kadar her ay başka doktora giderim heraldekız sen daha doktor seçemedin mi? nuray hanım iyi demişlerdi ama ben insanların demesine de pek inanmıyorum artık gidip kendin görünce kesin kararını veriyosun inşallah doğru bi seçim yaparsın canım iyi doktora denk gelmek çok önemli çünkü
Ben bu kararsızlıkla doğuma kadar her ay başka doktora giderim heralde
ya benim en çok içimee sine doktor medical park Özlem hanım ama o da doğum izninde ve daha izinden ne zaman döneceği belli değilmiş. O zaman da Gizem Hanıma giderim demiştim ama o da çok yoğun oluyor. O yüzden Nuray hanıma mı gitsem diye düşündüm. Benim yarın beta hcg baktırmam lazım, acaba dorukta acile gitsem bakarlar mı?
çok sağol devoommmmdevooooooooooooooooooooooooooooooo hamilemisinnnçok sevindim sag saglım kucagına alırsın ınsş.. cok mutlu oldum snn adına ne guzel yaaa
banada dua et devoomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?