Bursalı hamile kalamayan bayanlar görüşelim

Baska sorun var mı siz de ben pcoluyum tuplerde bir sorun cikmdi cok sukur . Benim yas ilerledi artik o yuzden tup bebek

Yok bildiğim kadarıyla cnm.hani suat bey liste veriyor bunların sonuçlarını getirin diye. Benden ekstra 3 ayrı sonuç daha istedi.ayriyeten genetiğime baktirdi. Hic kaliteli değil mi unut yok mu söyleyin vaz geçelim dedik, o da daha sorunlu hastaların bile hamile kalabildiğini hastaların bilgilerini paylaşmadan tabi ,dosya gösterdi kaç tane. Simdi adetimi bekliyorum.rahmimi bazen bulanık görüyordu sona diye rahim yıkaması uyguladı sorun yok.onun dışında yumurtalarım da normal buyuyor.hayırlısı.

Yumurta kalitesi için tedavi uygulamadı cnm.bir iki kere rahmin ve yumurtalıklar in durumu için gittim doktora sonra da her şey yolunda olduğu için gitmeyi bıraktım.
Doktorun dediği şu: spor yap,bol su,protein ağırlıklı beslen ,seker ve undan uzak dur dedi.o kadar. Onun bir tedavisi yokmuş zaten.ek takviyeler var ondan da kullandim 1 ay neofortil diye ama ondan sonra yumurtanın kalitesiz olduğu anlaşıldı.yani ise yaramadı bende.

Selam kızlar,ben de 4 yıllık evliyim.erkek infertilitesi yüzünden hamile kalamadim hiç.daha önce tedavi konusunda hiç adım atmadik,eşim için gittik birkaç kez sonuç alamadık.ilk defa geçen ay üniversitede tedavi için adım attık..testlerimiz bitince aşılama ve ya duruma göre tüp Bebek tedavisinde baslicaz.hepimizin Allah yardımcısı olsun..

O sorun bende de var malesef. Ama umut verdi doktor bakalım bekleyip görücez. Bana önce uzun protokol tedavi yapıcam dedi sonra yumurtaları gördükten sonra kısaya döndüm dedi. Bakalım hayırlısı artık

Canim bende genetik yaptırdım temiz çıktı ama sadece kromozom normal yazıyordu başka detay yok başka kisilere bakyrm sanki daha detaylı şeylere bakılmis senin nasil acaba

Bana kalırsa aşılama için vakit kaybetme derim ama raporlu yapacaksan illa ki aşılama yapıyorlar diye biliyorum

Bana kalırsa aşılama için vakit kaybetme derim ama raporlu yapacaksan illa ki aşılama yapıyorlar diye biliyorum

üniversitedeki doktor eşim ve benden testler istedi..benim 20.gün kan testim ve eşimin sperm testi kaldı..onların hepsi 4 mayısta sonuçlanacak..mayıs adetiyle yapılır herhalde aşılama..aslında aşılamanın düşük ihtimalini biliyorum ,sırf aklımda kalmasın diye yaptırıyorum.. bir taraftan da tüp bebek merkezlerini araştırıyorum..

Sonuclara gore hareket edersin canim aklinda kalacaksa yaptir tabiki eger sperm testinde sıkıntı olursa deneme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…