Bursalı hamile kalamayan bayanlar görüşelim

Slm hoş geldin canım..
Bende eurofertil bursaya gitmek istiyorum..nasıl memnunmusun? Tedavin hayırlı olsun..İnşallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürür....

Slm hoş geldin canım..
Bende eurofertil bursaya gitmek istiyorum..nasıl memnunmusun? Tedavin hayırlı olsun..İnşallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürür....
Amin sağolasın inşallah en hayırlısı neyse o olaun buda bizim sınawımız demekki :) bn memnunum cnm ilgilenmeleri çalışanların hepsi Güler yüzlü ve aklıma gelen ne warsa sorabiliyorum onlarda sağolsunlar hiç sıkılmadan cevaplıyolar ve güveniyorum benm için Güler yüz ve güvenmek çok önemliydi oyüzden hiç sıkıntım yok tawsiye ederim

Evet imtihan dünyasındayız..Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah.. Merkezdeki doktor ve çalışanların tavırları çok önemli tabi...zaten durumumuzdan ötürü çok hassasız bizi anlamaları en önemlisi...Allah yardımcımız olsun...temmuza kaldı benimde bayram sonuna inşallah... bu arada ne kadar ücret olarak sizin?

Aynen öyle çok hassas allah hepimizin yardımcısı olsun bol sabır wersin hepimize inşallah onda da wardır bi hayır belki zamanı ozamandır hemen tutunur :) bnm dondurulmuş transfer olucak kampanya wardı 2000 tl ücreti extra bişi çıkarmı bilemiyorum

Bnm transferim oldu ama şaka gibi bi gündü daha yeni dinleniyorum bakalım artık kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…