Bursalı hamile kalamayan bayanlar görüşelim

Sonuclara gore hareket edersin canim aklinda kalacaksa yaptir tabiki eger sperm testinde sıkıntı olursa deneme derim
en son çıkan değerlerimize göre ,gittiğimiz kadın doğumcu aşılama deneyelim demişti..bakalım bu kez sonuç ne olacak..bizim sebebimiz sayı düşüklüğü zaten.. özellikle erkek infertilitesinde başarılı merkez arıyorum bu yüzden..

slm
ben de bu ay 2. denememe başlıyorum gerçek beyde
ilki negatif
benim bir çocuğum var bu yüzden tereddütüm de var yaşım dolayısıyla
herkes bi tane neyine yetmiyor modunda ama kızım kardeş diye deliriyor
bu arada 2 kez normal yolla gebe kaldım
2. kızım erken doğdu melek oldu

Hayırlısı olsun canım millete bakma canım sen her koşulda konuşuyor zaten. Zor günler geçirmişsin canım hakkımız da hayırlısı olsun Rabbim en kısa sürede kavuştursun bebeğine.

Selam kızlar bende bursadayım. 2yıldır nasip olmadı korunmadığımız halde, 2 aşılama başarısız. Şimdi tüp bebek düşünmeye başladık da nereyi tavsiye edersiniz. Birde ortalama 7 ile 10 bin arası ücreti herhalde

Selamlar hosgeldin canim
Hayırlısı olsun tecrubeli arkadaslar illa ki yardimci olacaklardir. Simdi benim doktorum iyidir diye yorum yaparsam yanlis olur her dr alanlarin da basarili oldugunu dusunuyorum. Ben jimer de tedavi goruyorum ilk denemem kimyasal oldu . 2. Deneme icin regl olmayi bekliyorum. Ucret olarak genelde ayni sanirim.

tabiki herkeste farklıdır aşılamayla gebe kalan çok olmuştur
ama aşılama bana doktorum hiç tavsiye etmedi
normal ilişkiyle gebe kalmanın bir tık üstü para ve zaman harcama dedi
ne kadar doğru ben bilemem tabi

bana bir hafta önce eurofertil 6200 + ilaçlar dedi
benim yumurta sayım az olduğu için ikikez yumurta toplayalım dediler birikme açısından oda 8500 + ilaç gibi bişey paketleri var bir kaç seçenek sunuyorlar mesela genetiğe yollamak istiyorsan fiyat daha artıyor falan
ve tahliller tabi ister dışarı ister oraya yaptırıyorsun
diğer yerlerin fiyatları bilmiyorum

hanımlar eurofertil kampanya yapmış bilginize
5000 tl + ilaç
bide paketleri var 2 kez yumurta toplanacaksa 7000 + ilaç
am devam eden hastaya mı yoksa herkese mi onu bilmiyorum

hanımlar eurofertil kampanya yapmış bilginize
5000 tl + ilaç
bide paketleri var 2 kez yumurta toplanacaksa 7000 + ilaç
am devam eden hastaya mı yoksa herkese mi onu bilmiyorum
Slm arkadaşlar,
Bende eurofertile gitmek istiyordum çok güzel bir kampanya acaba nasıl öğrendiniz?

Slm arkadaşlar,
Bende eurofertile gitmek istiyordum çok güzel bir kampanya acaba nasıl öğrendiniz?
ben bilgi almaya ve muayeneye gitmiştim...düşünürken bir hafta sonra aradılar böyle böyle diye bi görüşmeye gidin isterseniz

Hosgeldin canim Amin canım herkesin
Nerede tedavi oluyorsun sorununuz nedir ?
Hoşbuldum :) bnm rahim bozukluğu eşimin de sperm ve hareket sorunu war eurofertilde tedavi oluyorum bu 3. Deneme olucak hayırlısıyla inşallah bu sefer güzel sonuçlar almak nasip olur sizin sorun ne şuanda tedawidemisiniz transfer oldunuz mu

Pcos var bende. Benim ilk tedavimde 9 tane embriyom donduruldu transfer icin bekliyorum ilk transferim pozitifti kimyasal gebelik oldu. 2. Icin bekliyorum persembe gunu kontrolum var gun verilecek bekliyoruz. Hakkimizda hayirlisi guzel sonuclar aliriz insallah.

İnşallah hakkımızda en hayırlısı neyse o nasip olsun

Merhabalar
Bende varım kızlar Acıbadem’de tedavi görüyorum
Şuan Mart’ta transferim oldu ama malesef kese görünmedi sağlıksız gelişti ve kürtaj olmak zorunda kaldım.hatta şuan hala takipteyim değerimin düşmesini bekliyorum hala dış gebelik riskim var.değerler sıfırlandıktan sonra yeni tedaviye başlıycam ama nerde olacağına tam karar veremedim bu süreçte araştırıcam.belki aynı yerde devam ederim henüz belli değil.bizde erkek infertilitesi benim 5 yaşında oğlum var o da tüp bebek ama İstanbul eurofertilde ilk denemede tuttu.daha sonra 2 dondurulmuş denedik olmadı.bursay taşınınca yeni tedavide de bu durumu yaşıyorum
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.bu arada buluşmaya bende varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…