en son çıkan değerlerimize göre ,gittiğimiz kadın doğumcu aşılama deneyelim demişti..bakalım bu kez sonuç ne olacak..bizim sebebimiz sayı düşüklüğü zaten.. özellikle erkek infertilitesinde başarılı merkez arıyorum bu yüzden..Sonuclara gore hareket edersin canim aklinda kalacaksa yaptir tabiki eger sperm testinde sıkıntı olursa deneme derim
Hayırlısı olsun canım millete bakma canım sen her koşulda konuşuyor zaten. Zor günler geçirmişsin canım hakkımız da hayırlısı olsun Rabbim en kısa sürede kavuştursun bebeğine.slm
ben de bu ay 2. denememe başlıyorum gerçek beyde
ilki negatif
benim bir çocuğum var bu yüzden tereddütüm de var yaşım dolayısıyla
herkes bi tane neyine yetmiyor modunda ama kızım kardeş diye deliriyor
bu arada 2 kez normal yolla gebe kaldım
2. kızım erken doğdu melek oldu
Selamlar hosgeldin canimSelam kızlar bende bursadayım. 2yıldır nasip olmadı korunmadığımız halde, 2 aşılama başarısız. Şimdi tüp bebek düşünmeye başladık da nereyi tavsiye edersiniz. Birde ortalama 7 ile 10 bin arası ücreti herhalde
bana bir hafta önce eurofertil 6200 + ilaçlar dediSelam kızlar bende bursadayım. 2yıldır nasip olmadı korunmadığımız halde, 2 aşılama başarısız. Şimdi tüp bebek düşünmeye başladık da nereyi tavsiye edersiniz. Birde ortalama 7 ile 10 bin arası ücreti herhalde
Slm arkadaşlar,hanımlar eurofertil kampanya yapmış bilginize
5000 tl + ilaç
bide paketleri var 2 kez yumurta toplanacaksa 7000 + ilaç
am devam eden hastaya mı yoksa herkese mi onu bilmiyorum
ben bilgi almaya ve muayeneye gitmiştim...düşünürken bir hafta sonra aradılar böyle böyle diye bi görüşmeye gidin istersenizSlm arkadaşlar,
Bende eurofertile gitmek istiyordum çok güzel bir kampanya acaba nasıl öğrendiniz?
Hosgeldin canim Amin canım herkesinSelam bende warmı Bursa’dan :) allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ben ayni yerde yaptirdim canimtahlillerinizi farklı biryere mi yaptırdınız acaba
Hoşbuldum :) bnm rahim bozukluğu eşimin de sperm ve hareket sorunu war eurofertilde tedavi oluyorum bu 3. Deneme olucak hayırlısıyla inşallah bu sefer güzel sonuçlar almak nasip olur sizin sorun ne şuanda tedawidemisiniz transfer oldunuz muHosgeldin canim Amin canım herkesin
Nerede tedavi oluyorsun sorununuz nedir ?
Pcos var bende. Benim ilk tedavimde 9 tane embriyom donduruldu transfer icin bekliyorum ilk transferim pozitifti kimyasal gebelik oldu. 2. Icin bekliyorum persembe gunu kontrolum var gun verilecek bekliyoruz. Hakkimizda hayirlisi guzel sonuclar aliriz insallah.Hoşbuldum :) bnm rahim bozukluğu eşimin de sperm ve hareket sorunu war eurofertilde tedavi oluyorum bu 3. Deneme olucak hayırlısıyla inşallah bu sefer güzel sonuçlar almak nasip olur sizin sorun ne şuanda tedawidemisiniz transfer oldunuz mu
İnşallah hakkımızda en hayırlısı neyse o nasip olsunPcos var bende. Benim ilk tedavimde 9 tane embriyom donduruldu transfer icin bekliyorum ilk transferim pozitifti kimyasal gebelik oldu. 2. Icin bekliyorum persembe gunu kontrolum var gun verilecek bekliyoruz. Hakkimizda hayirlisi guzel sonuclar aliriz insallah.
ben de eurofertildeyimHoşbuldum :) bnm rahim bozukluğu eşimin de sperm ve hareket sorunu war eurofertilde tedavi oluyorum bu 3. Deneme olucak hayırlısıyla inşallah bu sefer güzel sonuçlar almak nasip olur sizin sorun ne şuanda tedawidemisiniz transfer oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?