- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi cansuaslan
-
Ben simdilik sevdim sorun yok 1 defa gorustum zaten çünkü daha 6. Haftam test falan ben sağlık ocağında yaptırmıştır zaten bakalım perşembe tekrar gidicem inş hep iyi gider....saol cnm bu arada Rabbim sağlıkla doğumu nasip etsin hepimize :)Özlem hanımı biliyorum ama hakkinda olumsuz bir bilgim yok ben de bahar celene gidiyorum da internwtte araştırdım olumsuz bir sey okumadjm sevdim de. Cok da pimpirikli biri degilsen devam et bebegin hayırlı olsun
medicabil recep bey , ilk kontrolume ona gıttım gayet memnunum hastanede temız nezıh sıra bekleme derdı yok muayene ucretı 55 tl, 10 gun ıcınde ıkıncıye gıdersen de ucretsız ama tahlıl vs ucretlerını bılmıyorum.selam kızlar .hala doktor kararı verememiş kararsız hamişim.bana fikir verir misiniz?
Rentıp Selim Akgün'e gidiyorum.Muayene 60 Tl, deneyimli ve sakin bir doktor aynı zamanda hastanenin başhekimi. 37.Haftamdayım bugüne kadar hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım.Tavsiye ederim.selam kızlar .hala doktor kararı verememiş kararsız hamişim.bana fikir verir misiniz?
Benim doktorum jale gürlülerdi umi plazada muayinehanesi var ve pembe mavi de Dogum yaptim.jale hanim zaten isin ehli bana gore bilgisi ve hastaya yaklasimi acisindan.pembe mavi den de cok cok memnum kaldim ve kizimi rutin kontroller icin pembe maviye goturuyorumselam kızlar .hala doktor kararı verememiş kararsız hamişim.bana fikir verir misiniz?
ben devlette yaptırdımArkadaslar ikili testlerinizi Nerede yaptirdiniz bilgi verirmisiniz
Ben ilk bebeğimde doruk evrim hanıma gittim memnun kaldım.şimdi ikincide ilk etapta çekirge betül hanıma gittim oda iyi.Ben doğumu gene evrim hanımda yapıcam inş.birde çekirgede lale hanım var oda iyi.memik beyden de memnun olanlar çok sayıda.merhaba bende 6 haftalık hamileyim :) medicabil recep beye gittim ilk muayeneyi onda oldum ama hala karasızım aniden ve tabiki meraktan ilk randevu alabildiğim hastaneye kendimi attım..rentıp selim beyi çok tavsiye ettiler ne kadar zormuş bu işler yaa acilen güvenilir bir doktor bulmam lazımsürekli doktor değiştirmek istemiyorum..tavsiyelerinizi bekliyorum..
Kizlar merhaba dogum yapmam an.meselesi ve medicalde bahar hajima gittim.hep. su an bayramdan dolayi izinde. Izne cikmadan bana suni sancinile.normal dogum teklif etti fakat kabul etmedik.bebegin kendi zamanini beklyoruz. Sevkett3 bile yapmayi dusunuyorum yani. Bu kadar özele gittim ne anlaminoldu bilmiyorum. Osmangazi adanan beyi onerdiler bir de napcam ben ya
CANIM TABİİKİ DOKTORA GİT. BULANTI İSHAL İÇİN DOKTOR SERUM TAKABİLİR.Herkese merhaba bende 8+1 hamilelik ishal ve mide bulantısı konusunda bilgisi olan varmı acaba?? Ne tavsiye edersiniz?? Doktora gitme konusunda çok kararsızim ilaç almak istemiyorum
medicabil recep bey , ilk kontrolume ona gıttım gayet memnunum hastanede temız nezıh sıra bekleme derdı yok muayene ucretı 55 tl, 10 gun ıcınde ıkıncıye gıdersen de ucretsız ama tahlıl vs ucretlerını bılmıyorum.
Kızlar rentıptaki bayan doktorlar hakkında bilgisi olan var mı?Merhaba;
2. hamileliğim..
ilkinde faruk dinçşahine gitmiştim müthiş bir doktor ancaak bir hastaneye bağlı değil muaynehanede ..
bu nedenle tahlil test mest zor oluyordu..
2. de rentıp selim akgüne gidiyorum..
iyi bir doktor sakin tecrübeli insana güven veren bir iletişimi var.
muayene 60lira 10 gün kontrol süresinde gidersen ücretsiz ki benim bir sağlıklı doğumum birde düşüğüm olduğunu söyledim ilk gittiğimde 10 haftayı geride bırakana kadar her hafta kontrole çağırdı..
düşüğüm 7. haftada olmuştu : ((
benım burda bır arkadasım da Selim Bey e gıdıyor.. Ama ben Recep beyden memnunum , benım bırsey sormama gerek kalmıyor, o yonlendırıyor ve benı germıyor onemlı olan da bu zatenMerhaba;
2. hamileliğim..
ilkinde faruk dinçşahine gitmiştim müthiş bir doktor ancaak bir hastaneye bağlı değil muaynehanede ..
bu nedenle tahlil test mest zor oluyordu..
2. de rentıp selim akgüne gidiyorum..
iyi bir doktor sakin tecrübeli insana güven veren bir iletişimi var.
muayene 60lira 10 gün kontrol süresinde gidersen ücretsiz ki benim bir sağlıklı doğumum birde düşüğüm olduğunu söyledim ilk gittiğimde 10 haftayı geride bırakana kadar her hafta kontrole çağırdı..
düşüğüm 7. haftada olmuştu : ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?